PetDreams.dk rabatkode og anmeldelse

Få billig fragt med vores rabatkode

Hos PetDreams bliver dine varer sendt af sted hurtigt, så forvent at posten kommer hurtigt forbi dig med din ordre. For blot 39 kr. får du det hele leveret trygt og sikkert, uanset ordre størrelsen. I øjeblikket er der ingen aktive rabatkode tilknytte PetDreams, besøg shoppen for andre gode tilbud via det grønne link her forneden.

PetDreams anmeldelse:

Indledning

Denne webshop henvender sig til alle med hund og/eller kat. Du kan købe alt mellem himmel og jord til katte og hunde, og så endda til rigtig billige penge. Denne gennemgang giver dig et kort og præcist indblik i, hvad du kan forvente på sitet af features. Webshoppen er ganske enestående, da den rummer ufattelig mange artikler til både hund og kat, og så til konkurrencedygtige priser. Besøg PetDreams via tilbuds linket lidt længere nede her på siden.

Produkt udvalg/sortiment

Siden er inddelt i to meget store kategorier, en til hund og en til kat, i hver af disse sektioner finder du mange undersektioner, fyldt op med spændende produkter til ens hunde og katte. Sortimentet er mildest talt enormt, de fører alt til hund og kat i webshoppen.

Priser generelt

Deres priser hører til nogle af nettets bedste, de er yderst konkurrencedygtige, og du kan være forsikret om, at hver gang du handler hos PetDreams, sparer du penge og samtidigt gør en god handel.

Leveringstid og fragt omkostninger

1-3 dages leveringstid og fragten er 39 kr.

Godkendt ja/nej af e-handelsfonden samt Trustpilot score

PetDreams er fuldt ud godkendt af E-handelsfonden se mere her. Inde på Trustpilot, score PetDreams hele 9.7 af 0-10 = perfekt. Hvilket må siges, at være ganske godt! Faktisk er det den højeste score en webshop endnu vi har gennemgået.

Afslutning

Webshoppen PetDreams er et alletiders valg, når vi snakker billig kvalitets hundeartikler og katteartikler i lange baner. Deres udvalg af varer er slående, og så er deres priser virkelig til, at have med at gøre. Står du og mangler noget til katten eller hunden, bør du bestemt klikke dig forbi PetDreams i dag og gør en god handel.

Rating 5/5

Få rabatter & billig fragt med PetDreamsSe tilbud på hunde- og katteudstyr

Find vej til PetDreams ( Erhvervsparken 4, 7160 Tørring, Danmark )

FindVej

Kontakt

PetDreams.dk ApS
Erhvervsparken 4,
7160 Tørring, Danmark
CVR: 35386963

Tlf.: +45 50 26 20 20
E-mail: kundeservice@petdreams.dk

Brugeranmeldelser af “PetDreams.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser