Perfect-body.dk rabatter, rabatkode og online tilbud på sundheds produkter

Gratis levering på alle ordre over 499 kr.

Perfect-body.dk er en dansk eget webshop som sælger alt indenfor skønhedsprodukter, og webshoppen blev lanceret tilbage i 2013, inden da havde shoppen dog været på markedet i mere end 10 år.

Klik her for at besøge webshoppen Perfect-Body.dk

Det som folkene bag Perfect-body.dk bestræber sig på er, at give kunderne den bedste service, og heri ligger at kunderne skal have de bedste kvalitets produkter, men selvom kvaliteten er i top, så skal priserne være i bunden. Endvidere så ønsker man også, at kunderne skal have deres produkter så hurtigt som muligt. Derfor sørger man også for at kunderne ofte får deres pakke dagen efter de har bestilt, og allersenest efter 3 dage.

Har man problemer med ens produkt, eller har man blot et spørgsmål omkring nogle af produkterne, så er kan man altid hurtig få fat i Perfect-body´s kundeservice, og her vil man så forsøge at svare kunden så hurtigt som muligt. Tilmeld også deres nyhedsbrev og vær blandt de første, som modtager tilbud, nyheder og rabatkoder.

perfect-body-400x146
Rating 4/5
“Perfect-Body.dk – salg af specielle skønhedsprodukter, hudpleje og kosmetik på nettet”
perfect-body-930x180

Hvilke produkter og mærker kan man købe?

Perfect-body.dk har et meget bredt sortiment af produkter, men det er ikke blot bredt, men også meget dybt da man kan købe mange forskellige produkter indenunder hver kategori.
De mærker som virksomheden sælger er, DermaRoller, Shills, Perfect-Body, Bright White Smiles, Argan de luxe, Cosmos co, Sundepil, Shedoes.

De produkter som der så sælges på siden er følgende, ansigtspleje, Argan Olie Produkter, Black Mask, DermaRoller, virksomhedens egne produkter, fodpleje, hårpleje og olier og creme.
Der er altså med andre ord et meget bredt sortiment, og der er virkelig noget for enhver smag, og til alle de folk som går op i personlige pleje produkter.

Hvordan er fragtomkostningerne samt leveringen?

Som sagt så gør man meget ud af at kunderne skal have deres produkter så hurtigt som muligt, derfor har man sørget for at kunderne kan få deres bestilling inden for 1-3 hverdage. Man benytter sig herved at Post Danmark som deres leverandør af deres sendinger til kunderne, og herved kan man opnå en hurtigere levering.
Der er 4 måder som man kan vælge som sin leverings form:

  • Post Danmark Brev A
  • Post Danmark Brev B
  • Man kan også vælge post Danmark med Omdeling
  • Post Danmark uden omdeling

Hvis man vælger denne leverings form, så vil ens pakke blive leveret til ens lokale posthus.
Når pakken kommer frem, så vil man modtage en SMS hvor der står en kode i, denne kode skal man fremvise når man henter pakken, samt et gyldigt ID kort.

Hvis man handler for mere end 499 kr. så betaler Perfect-body.dk for ens fragtomkostninger.

Hvilke betalings muligheder har man hos Perfect-body.dk?

Hos perfekt-body.dk kan man betale med følgende betalingskort, Master Card(Dansk & udenlandsk) Maestro, Visa, Visa Electron og Paypal.
Når man benytter sig af ovenstående betalingskort, så vil der aldrig blive trukket nogle former for gebyrer, disse gebyrer som der måtte være i forbindelse med et køb, de vil blive dækket af virksomheden selv.
Man benytter sig også af det anerkendte SSL krypteringssystem, og hermed sikrer man kunderne at deres personlige oplysninger / data aldrig havner i de forkerte hænder. De blive nemlig krypteret og folkene bag Perfect-Body.dk, vil aldrig få fysisk kontakt med disse oplysninger.

Hvor lang fortrydelsesret har man hos Perfect-body.dk?

Hvor lang fortrydelsesret har man hos Perfect-body.dk?

Hos Perfect-body.dk yder man kunderne den ekstra service, at man altid har 15 dages fuld fortrydelsesret. Ens fortrydelsesret træder i kraft fra den dag, hvor man modtager sit produkt.
Fortrydelsesretten vil bortfalde, vil man selv har ydet skade på produktet, eller hvis varen ikke bliver leveret tilbage i samme stand, som man modtog den i.

Når man benytter sig af fortrydelsesretten, så skal man altid selv betale for portoen i forbindelse med en returnering. Reklamationsret. Man har 24 måneders fuld reklamationsret, i denne tid vil man altid kunne klage og skader og mangler på produktet.

Skaderne og manglerne må dog ikke være forårsaget af fejlagtigt brug af produktet, hvis det er tillfældet så vil reklamationsretten bortfalde.
Når man ønsker og sende et produkt tilbage pga. fejl og mangler, så er det vigtigt at man printer en returneringsblanket ud, hvori man skriver hvad der er galt med produktet.

Hvis man modtager en vare som er beskadiget ved leveringen, så skal man nægte og modtage pakken, og straks kontakte Perfect-body´s kundeservice.

perfect-body-300x250-2

Trustpilot.dk kunde- & brugeranmeldelser

Perfect-body.dk har en rating på 9,1 inde på Trustpilot.dk, hvilket må siges og være rigtig flot.
Det som kunderne er glade for er, at det er en utrolig nem og brugervenlig side og benytte, og der er altid hurtig svar fra deres kundeservice af. Produkterne har en meget høj standard, og samtidigt så er priserne til at arbejde med.

Sidst men ikke mindst så er der også altid en hurtig levering, man har i lang største delen af tilfældende ens bestilte produkter, dagen efter man har lavet sin bestilling.
Så hvis man står og mangler nogle personlige pleje produkter, så er www.perfect-body.dk et besøg vær!

perfect-body300x250-1
Kontakt: Perfect-body | Lindehøj Vænge 35, 3460 Birkerød | CVR nr. 34 97 44 97 | Tlf: +45 2713 3325 | admin@perfect-body.dk