Onlypets.dk rabatkode og anmeldelse

OnlyPets rabatkode = gratis fragt

Med vores unikke rabatkode link til OnlyPets webshoppen, får du fragten helt gratis ved køb for mere end 399 kr. leveret direkte til din adresse. Fragten koster ellers 49 kr. hvis man ikke køber for mere end 399 kr. Men via det grønne rabat link her forneden, får du altså portoen kvit og frit ved køb af produkter i deres webshop.

Få rabatter & fri fragt med OnlyPetsSe tilbud på dyreatikler

OnlyPets anmeldelse:

Indledning

I denne gennemgang, skal vi omkring et ganske stort kæledyrs webshop, der bare bugner af kvalitets varer til ens kæledyr. Webshoppen har mere end 3.000 produkter, så der burde være noget for enhver smag og behag. Vi skal forbi OnlyPets, som er en stor online netbutik, hvor der føres alt til ens kæledyr, du finder alt mellem himmel og jord ved denne online shop. Ønsker du kanon produkter, til rigtige gode priser, bør du uden tvivl klikke dig videre til OnlyPets webshoppen, via tilbuds linket lidt længere nede her på siden. Sitet rummer alt til ens kæledyr, det hersker der overhovedet ingen tvivl om, for de mere end 3.000 varenumre, taler deres tydelig sprog. Her er der en webshop der vil det seriøst lige fra starten af, sitet er og bliver en monster stor kæledyrs webshop.

Produkt udvalg/sortiment

Sitet har alt i tilbehør, foder, kurve, tæpper, pleje, legetøj og meget mere til: Hund, Kat, Gnaver, Fisk, Reptil og Fugl. Du finder over 3.000 varenumre hos OnlyPets, det gør shoppen til en af de helt tunge i klassen! Det er i øvrigt nemt, at navigere rundt på sitet, man finder hurtigt frem til det ønskede produkt.

Priser generelt

Priserne er gode, her sparer man penge når man handler hos OnlyPets, hver gang der handles. Du finder kvalitets varer til super priser på alle hylder, for deres priser er bestemt noget alle og enhver med kæledyr har råd til. Når du shopper hos OnlyPets, får du smæk for skillingen! Via tilbuds linket lidt længere nede her på siden, finder du de bedste tilbud på massevis af varer, hvis du vil gøre et godt køb, bør du ikke gå glip af denne webshop.

Leveringstid og fragt omkostninger

Du modtager din bestilling inden for 1-3 hverdage med posten til din adresse.

Betalingsmuligheder: Dankort, eDankort, Visa Dankort, Visa/Electron, Master Card, Maestro og JCB.

Fragten er 39 kr. Men hvis du bestiller for mere end 150 kr. får du fragten gratis.

Godkendt ja/nej af e-handelsfonden samt Trustpilot score

Sitet er endnu ikke godkendt af e-handelsfonden med e-mærket. På Trustpilot, er der endnu ikke en eneste brugeranmeldelse.

Afslutning

Efter at have gået store dele af OnlyPets igennem, kan vi blot fastslå med syvtommer søm, at OnlyPets er det nye sus inden for kæledyrs verden på nettet. De har et gigantisk udvalg af produkter, og så til de helt rigtige priser naturligvis. Man kunne fristes til at sige, at findes et produkter ikke i deres sortiment, så findes produktet simpelthen ikke 🙂 Når du handler hos OnlyPets, får du maks kvalitet for dine penge, for hele deres produkt sortiment er af rigtig god kvalitet. Websitet kan også bruges som inspiration til ens kæledyr, for hvad skal man nu finde på, at forkæle dem med, derfor kan sitet nemt bruges som inspirations kilde. Handel trygt og sikkert hos webshoppen, spar penge, få hurtig levering, stort udvalg, gratis fragt m.m. det er hvad du får med deres store netbutik. Tag et smut forbi sitet, via tilbuds linket her forneden, rigtig god fornøjelse.

Rating 5/5

Få rabatter & fri fragt med OnlyPetsSe tilbud på dyreatikler

Find vej til OnlyPets ( Haslegårdsvej 8-10, 8210 Aarhus V, Danmark )

FindVej

Kontakt

Onlypets ApS
Fyrrevænget 10
7330 Brande, Danmark
Tlf.: +45 70 50 01 02
Cvr: 35045929

Brugeranmeldelser af “Onlypets.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser