One.com rabatkode


Sikkert og billigt webhotel med One.comWebhotel med 5000MB med hjemmeside & e-mail

One er et af de helt gamle og velrenommerede webhotel firmaet på blandt andet det danske hosting marked, de har været online i mange år, og gør dem til et trygt og sikkert sted, at have ens hjemmeside liggende. De ved hvad de har med at gøre, de er professionelle og gør deres job super godt. De tilbyder single domæne webhotel hosting til meget konkurrencedygtige priser, så hvis man skal åbne en enkelt hjemmeside behøver man ikke mere end hvad one tilbyder, er man glad for, at være hos dem, og ønsker at åbne flere hjemmesider åbner man så men blot en ny ekstra konto.

Med selv den billigste løsning til 11,25 kr. om måneden, følger der alt med i købet, man får hele pakken når man opretter en konto hos dem, blandt andet et 100 % dansk sproget hjemmesideprogram, hvor i man kan lave en flot hjemmeside på ingen tid. Det bestemt et must, at de netop har sådan et program, til dem der intet kender til koder og grafik, giver de dig en godt stykke værktøj, så du selv kan skabe dit helt eget personline udsendende website i løbet af kort tid.

En anden feature er deres blog system, det er sådan, at man på ens hosted domæne hos one har mulighed for, at tilføje en blog til ens side, det er naturligvis med i prisen og dermed en gratis ekstra ting der bare følger med. Med en blog kan man lynhurtigt skrive og udgive indlæg på ens hjemmeside.

Vil man udgive en masse billeder på ens website, er det naturligvis også muligt via deres gratis fotogalleri, der kan man oprette albums og udgive mange billeder på ingen tid på ens website, hele fotogalleri delen er brugervenligt, nemt og enkelt at gå til og så det alt sammen på dansk, lige som alt andet på one og på ens konto, foregår det alt på det danske sprog.

Det eneste minus ved One er, at der kun er plads til et domæne pr. konto, nå det så er sagt, kan vi ikke sætte en finger på noget som helst andet ved dette firma, de levere solide produkter, høj oppe tid, alt er placeret på kraftfulde servere, og deres support er intet mindre end super god, de har support 24 timer i døgnet alle årets 365 dage via det de kalder for “live help 24/7”. Alt i alt et godt sted at udgive ens hjemmeside, besøg siden forneden og tjek deres mange andre features samt priser m.m.

Sikkert og billigt webhotel med One.comWebhotel med 5000MB med hjemmeside & e-mail

Brugeranmeldelser af “One.com”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser

Nyeste computer, elektronik & hosting webshops & sites: