Olivers.dk rabatkode og anmeldelse

Olivers rabatkode = fri fragt

Med vores rabatkode link får du fragten 100 % gratis, samtidigt optjener du 5 % i bonus når du handler hos Oliver’s. Bestil hundefoder online af høj kvalitet til lave priser, og få det hele leveret kvit og frit inden for blot 1-3 hverdage. Klik på det grønne link her forneden og få fri fragt + 5 % i bonus.

Olivers anmeldelse:

Indledning

Vil man ens hund eller kat det absolut bedste, når vi snakker foder, bør du ikke gå glip af denne webshop, for hos Oliver’s Petfood kan der købes luksus / premium kvalitetsfoder til hunde og katte online. De har et stort og bredt udvalg af mange spændende produkter i deres webshop, da vi gennemgik webshoppen blev vi overrasket over hvor bred deres sortiment er af luksus foder, og så endda til overkommelige priser. Alle typer af foder er fremstillet af det bedste af det bedste, de indeholder alle de vigtige næringsstoffer, proteiner, vitaminer, mineraler osv. Alt hvad din kat eller hund har behov for, at være på toppen. Du finder tilbuds linket lidt længere nede i dette review.

Produkt udvalg/sortiment

De har 2 gigantiske kategorier med kvalitetsfoder i lange baner, samt har disse to store kategorier en række af underkategorier, med alt til din kat og hund. Du finder rigtig mange interessante og spændende produkter på deres virtuelle hylder, se det hele via tilbuds linket længere nede.

Priser generelt

Priserne er klart ikke de billigste der findes, du kan sagtens finde billigt foder online, men du får også hvad du betaler for ! Disse foder varer er af den fineste og bedste kvalitet, hvor der er blevet brugt udvalgte råvarer tilsat alle de rigtige ting, derfor koster disse produkter lidt mere i sidste ende. Men du får maks kvalitet for dine penge, vil du din hund eller kat det bedste, når vi snakker foder, bør du give Oliver’s Petfood en chance!

Leveringstid og fragt omkostninger

Leveringen sker på blot 1-3 hverdage, fragt omkostningerne er 60 kr. Med mindre man bestiller for over 225 kr. så er fragten 100 % gratis.

Godkendt ja/nej af e-handelsfonden samt Trustpilot score

Oliver’s Petfood er fuldt ud godkendt af e-handelsfonden med e-mærket, se mere her.
Inde på TrustPilot score sitet mega højt, det klart en af de højeste score vi har set her på sitet, de score: 9.5 af 0-10 = Perfekt. Den samlede høje karakter er baseret på over 4.000 brugeranmeldelser!

Afslutning

“Dansk kvalitetsfoder – Det bedste til din hund eller kat. Oliver’s Petfood er et velsmagende og sundt kvalitetsfoder, der er elsket af katte og hunde i hele Danmark siden 1998”

Med en tårnhøj score på Trustpilot, med flere tusinde brugeranmeldelser bag sig, må vi tage hatten af for firmaet Oliver’s Petfood, de er klart en af markedets suverænt bedste foder webshops for tiden. De har et kæmpe udvalg af fantastiske produkter til ens kat eller hund, og priserne er til at have med at gøre, det er premium varer vi snakker om, så de koster lidt mere end de billige skrabede produkter online. Udforsk webshoppen via rabat / tilbuds linket her forneden.

Rating 5/5

Få fri fragt & tilbud med OliversAlt tørfoder leveres gratis + 5% i bonus

Find vej til Olivers ( Stamholmen 165, 2650 Hvidovre, Danmark )

FindVej

Kontakt

OLIVER’S Petfood A/S
Stamholmen 165
DK-2650 Hvidovre, Danmark
CVR nr. 26603129

Tlf.: +45 43 64 13 64
Mail: kundecenter@olivers.dk