NordicaGolf rabatkode og anmeldelse

Klik her og få dine online rabatter hos NordicaGolf.dk

Indledning
I denne gennemgang skal vi forbi et meget stort og populært websted, der forhandler alt inden for golfudstyr og golfkøller af højeste kvalitet.

Det en webshop der har rigtig meget, at byde ind med, for dets hylder er spækket fra top til bund, med det bedste udstyr inden for golf verden.

Vi skal omkring webshoppen NordicaGolf, her forneden finder du flere oplysninger omkring hjemmesiden, der henvender sig til alle der elsker gold sporten.

Linket til shoppen finder du i den grønne boks lidt længere nede, det link stiller dig videre til alle deres gode tilbud og rabatter online.

Produkt udvalg/sortiment
Shoppen rummer rigtig mange spændende kvalitets produkter, der er bestemt noget for enhver smag og behag. Butikkens hovedkategorier er følgende: Golfudstyr, golfbolde, golf grips, golfbags & golfvogne, clubmaker udstyr, golfskafter, golftilbehør sidst men ikke mindst salg sektionen, der indeholder en masse udstyr til udsalgs priser.

Europas største golf udvalg i skræddersyede golfkøller og golfudstyr

Priser generelt
De kører med noget de kalder for “Laveste prisgaranti”, det betyder med andre ord, at de altid har de billigste priser på golfudstyr, finder du en vare til billigere penge end andet sted, får du varen til samme pris. Deres priser er klart de bedste online, de er markedets absolut billigste, derved er man sikker på, at man altid laver en fornuftig handel med dem, uanset hvad man end måtte bestille hos dem.

Leveringstid og fragt omkostninger
Leveringstiden er på cirka 2-3 hverdage. Fragtomkostningerne koster mellem 45 kr. og 79 kr. Bestiller man for mere end 2.300 kr. får man fragten 100 % gratis.

Betalingsmulighederne er følgende: Dankort, Visa, Mastercard eller Paypal

Godkendt ja/nej af e-handelsfonden samt Trustpilot score
NordicaGolf er fuldt ud godkendt og kontrolleret af E-handelsfonden, se E-mærket lige her. Inde på TrustPilot har sitet fået den samlede karakter 8.7 af 0 – 10 = Godt.

Kontakt
NordicaGolf
Box 19504
10432 Stockholm
Sverige

Telefon: +46 (0) 8 30 90 00

E-mail: info@nordicagolf.dk

Afslutning
Dette er klart den bedste webshop inden for golf verdenen, vi endnu er stødt på online, de har Europas klart største sortiment af golfudstyr på internettet. Ikke nok med de har hylderne spækket med kvaliteter, så er priserne banket i bund, hvilket gør at man gør en god handel hver gang der handels på sitet. Der hersker ingen tvivl om, at NordicaGolf er toppen af poppen inden for golf, ingen andre kan måle sig med denne webshop, vi har i hvert fald ikke kunnet finde bedre alternativer til netop NordicaGolf. Her forneden finder du linket til udstyr på tilbud. Rigtig god fornøjelse.

Besøg NordicaGolf.dk og modtag dine online rabatter

Brugeranmeldelser af “NordicaGolf.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser

Nyeste sport & motion webshops: