Netskobutik.dk – billig sko + fri fragt uden rabatkode

Gratis levering på alle bestillinger over 650 kr.

Skal der købes nye sko til hele familien kan dette gøres hos Netskobutik.dk – de har mere end 70+ mærker til både kvinder, mænd og børn til lave priser på nettet. Udskift dine gamle sko med spritnye i dag og spar penge online, når der handles ind hos Netskobutik.dk – Du finder altid aktuelle tilbud, rabatter, samt udsalgsvarer på webshoppen, der iøvrigt giver fragten helt gratis på alle ordre over 650 kroner.

Slip for bøvlet med koder

For tiden slipper du for bøvlet med at indtaste rabat- & kuponkoder, benyt i stedet et af vores links her på siden for, at blive præsenteret for aktulle tilbuds- & udsalgsvarer, plus så får du med bestillinger over 650 kr, hele leveringen kvit og frit sendte direkte med Post Danmark.

Mobil og tablet venlig / optimeret webshop

Du kan trygt og sikkert shoppe online på netskobutik.dk fra din mobil, smartphone eller tablet og købe kvalitets sko til hele familien, uanset hvor du end måtte befinde dig. Om det er ude/hjemme, med på farten eller blot lige ved hånden, ja så kan du altid handle ind via mobile enheder.

netskobutik728A
netskobutik-logo
Rating 5/5
R

E-mærket webshop

Netskobutik.dk er en E-mærket webshop, hvilket gør webshoppen til et sikkert websted at handle online på.
R

Trustpilot = 9.5 ud af 10

På brugeranmeldelses websitet Trustpilot har denne webshop opnået en samlet karakter på hele 9.5 ud af 10 – den flotte Trustscore er baseret på mere end 900+ tidligere kunder.

Netskobutik.dk – sko til hele familien

Hos Netskobutik.dk finder du fodtøj i alle tænkelige modeller, design og kvaliteter. Skal familien købe nye sko, ja så finder du noget for ham, hende, den lille og den store – kort sagt sko til alle. Webshoppen fører alle de kendte og kvalitets rigtige brands fra ind,-udland. Prisniveauet er bestemt til, at alle kan være med. Der findes sko til den prisbevidste, kvalitetsbevidste, modebevidst osv.

Nye sko i webshoppen

Øverst i menuen finder du kategorien ”Nyeste Varer” – kategorien her er dynamisk, og der bliver løbene tilføjet nye modeller, både til manden, kvinden og til barnet.

Sko af høj kvalitet

Smarte herresko og damesko såsom sneakers, sandaler, støvler, ballerinaer, klassiske og hjemmesko for blot at nævne nogle er, at finde i disse kategorier. Uanset hvilken model du er på udkig efter, garanteres der, at kvalitet, er der ikke gået på kompromis med.

Børne- og babysko

Når dit barn skal have nyt fodtøj er det yderst vigtigt, at skoen har den rigtige pasform. Da børn, specielt de helt små er meget aktive, skal modellen også passe hertil. Skoen må ikke klemme, og vigtigst af alt er, at den skal være fleksible og blød at bevæge sig i. Børneskoene forhandles både med snørebånd eller velcro. Du finder moderigtige, klassiske og sportslige modeller i webshoppen.

Praktisk fodtøj

Gummistøvler har som udgangspunkt det formål, at være et praktisk fodtøj på dit våde dage. Men gummistøvler er også gået hen og blevet en trend. Du finder et bredt udvalg af praktiske/trends gummistøvler til ham og hende samt barnet. Ligeledes forhandles der også ude/-indendørs træsko samt træsko til arbejde og fritid.

Mærker at finde hos Netskobutik.dk

Der forhandles med cirka 70 stærke brands som dækker over alle tænkelige modeller i fodtøj samt tilbehør hertil. Du finder mange kendte “brands” af høj kvalitet, hos denne online sko forretning.

Betaling og sikker e-handel m.m.

Betaling foregår med alle de populære betalingskort – og desuden er Netskobutik.dk, e-mærket, det er din garanti for sikker net handel. Foruden høj sikkerhed, har tidligere og nuværende kunder også rost Netskobutik.dk’s udvalg, service mm. på Trustpilot.dk

Hvad koster leveringen med Post Danmark?

Køber du for under 649 kr. sender webshoppen din pakke med Post Danmark, fra kun 19 kr.
Er ordren over, betaler Netskobutik.dk fragt omkostninger. Du skal blot vælge afhentning på nærmeste afhentningssted. Du modtager din pakke typisk indenfor 1-2 hverdage.

dag-til-dag-levering
postdk-levering

En online skobutik udover det sædvanlige, fordi…

  • Opnå gratis levering med Post Danmark
  • Få dine sko indenfor 1-2 dage
  • De har altid mange gode tilbud på sko
  • Fodtøj til HELE familen
  • Stort sortiment i Baby,-Børne, Herre,-Dame og sko til unge
  • Høj Trustpilot.dk scorer på 9.5
  • Forhandler af cirka 70 brands
super-tilbud-289x144

Er du i tvivle om noget?

Så hører Netskobutik.dk gerne fra dig. Ring eller skriv hvis du har spørgsmål til et produkt, eller blot mangler nogen form for vejledning ang. sko køb. Send e-mail til salg@netskobutik.dk – eller ring på telefin +45 8627 4527

Kontakt og kundeservice

netskobutik.dk
ved/Michael Pasgaard
Kridthøjvej 4, 8270 Højbjerg, Danmark (DK)
CVR: 29024359
Etableringsår: 2006

Kontakt pr e-mail: salg@netskobutik.dk
Vi svarer inden for 24 timer på hverdage.

Ring på telefon +45 8627 4527
Telefontider:
Man-tors: 10.00 til 17.30
Fredag: 10.00 til 18.00
Lørdag: 09.30 til 13.00