NaturligtDyrefoder rabatkode og anmeldelse


Klik her og få dine online rabatter hos Naturligtdyrefoder.dk

Indledning
I dette review skal vi forbi og omkring webshoppen “NaturligtDyrefoder”, du finder tilbuds linket nederst i denne gennemgang. Denne webshop henvender sig til alle med hunde og katte, shoppen sælger prima kvalitets foder til hund og kat, til fair priser. Det er foder af den absolut højeste kvalitet der føres i denne webshop, du finder en lang række af spændende produkter til din hund og/eller kat. Du finder tilskudsfoder af super kvalitet til fornuftige priser, vi mennesker er hvad vi spiser, hvorfor skulle det ikke også gælde for hunde og katte? Tjek shoppen ud lidt længere nede via tilbuds linket, der fører dig direkte til deres flotte webshop.

Produkt udvalg/sortiment
Det er ikke fordi sitet bugner af produkter, de har et beskedent udvalg, men det de har er tilgengæld af kanon god kvalitet, man finder produkterne via menuen i venstre side af shoppen, som du kan se har de ikke tusindvis af produkter, men det er da til at overskue, det er der ingen tvivl om.

Priser generelt
Priser er ikke i den billige ende, da disse produkter er af meget høj kvalitet, derfor koster produkterne også det derefter. Se, læs og bedøm selv på deres website.

Leveringstid og fragt omkostninger
Leveringstiden er til at have med at gøre, den er på 1-3 hverdage.

Fragt omkostningerne er følgende:

1) For bestilling under 1000 Kr. udgør fragten kun Kr. 59,-
2) For bestilling over 1000 Kr. er det fragtfrit.

Godkendt ja/nej af e-handelsfonden samt Trustpilot score
Sitet er endnu ikke godkendt af e-handelsfonden/emærket, og inde på TrustPilot er der ingen aktivitet i skrivende stund, følg med her på Trustpilot.

Kontakt

NaturligtDyrefoder
Grenåvej 761, Løgten
8541 Skødstrup

info@naturligtdyrefoder.dk
Tlf: 20 31 80 28

Åbningstider:
Mandag-fredag kl. 13-17.30
Lørdag kl. 10-13

Afslutning
Hvis du vil din hund og kat det absolut bedste, når vi snakker foder, bør du helt sikkert besøge dette websted, for de har alt i foder til dine kæledyr og så er det endda til overkommelige priser. Da dette ikke er discount varer, men derimod luksus produkter, koster de det også derefter, dermed ikke sagt at det er vanvittigt dyrt, for du får rent faktisk meget for dine penge hos NaturligtDyrefoder. Klik dig videre til websitet her forneden via tilbuds linket, og se de spændende produkter til din kat eller hund. Rigtig god fornøjelse.

Besøg NaturligtDyrefoder.dk og modtag dine online rabatter

Brugeranmeldelser af “NaturligtDyrefoder.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser