Nationgym.dk rabat- og kuponkode 2014 + anmeldelse

Få 100% gratis fragt på ordre over 600 DKK

Med vores grønne rabat- og kuponkode link her på siden, får du hele fragten kvit og frit + 10% rabat på alle varer i webshoppen. Bestil for for mere end 600 DKK og modtag fri levering. Alle ordre sendes hurtigt af sted fra deres lager, derfor bliver ens bestilling leveret inden for blot 1-2 arbejdsdage, til ens ønskede adresse med posten. Bestil kosttilskud, proteinpulver etc. online i dag, det er nemt, hurtigt og billigt samt trygt og sikkert hver gang!

NationGym rabatkode 2014

Kopier “koden” & brug den via linket “Gå til min rabat

TTNationgym32

Få 10% rabat på alle produkter i hele webshoppen

Udnyt vores rabatkode i dag og spar ekstra penge online

Gå til min rabat

Gyldig til d. 31.12.2014

Indledning

I denne webshop gennemgang, skal vi forbi et ret så interessant website, hvor der handles alt i kosttilskud og fitness/træning, til fantastiske priser online. Ved denne shop finder du alt i f.eks. proteinpulver af høj kvalitet til de helt rigtige priser. Sitet er professionelt sat sammen fra top til bund, det er brugervenligt i hvert henseende, og man finder nemt og hurtigt rundt via sitets mange kategorier, der er fyldt op til randen med spændende produkter. Vi har gode personlige erfaringer med netop ProteinSalg, derfor synes vi at sitet skulle tilføjes til vores database her på webstedet. Du finder deres tilbuds link, lidt længere nede i dette review.

NationGym / ProteinSalg produktudvalg

Der er ikke den ting du ikke kan købe hos ProteinSalg, de har alt i proteinpulver, fedtforbrænding, weight gainer, kreatin osv. Deres virtuelle hylder bugner af kvalitets produkter, disse produkter er naturligvis alle sammen 100 % lovlige i Danmark. Udvalget af varer er stort og bredt, du finder med andre ord helt sikkert det rette produkt til dit behov.

Priser generelt

Priserne hører bestemt til i den gode ende, altså den lave ende af skalaen, for alle priser på sitet er konkurrencedygtige. Man får meget for ens hårdt tjente penge når man handler hos dem, du får med andre ord smæk for skillingen med ProteinSalg. Se alle deres mange tilbud på udvalgte produkter via tilbuds linket lidt længere nede.

Leveringstid og fragtomkostninger

1-2 hverdage tager leveringen blot. Fragten koster fra 49 kr. med PostDanmark, køber man for mere end 600 kr. får man fragten gratis. Der kan betales ved en bestilling med følgende betalingsmuligheder: Dankort og VISA/Dankort, E-dankort, Master Card, Maestro, VISA, VISA Electron.

Godkendt ja/nej af e-handelsfonden samt Trustpilot score

ProteinSalg er fuldt ud godkendt af e-handelsfonden med e-mærket, se mere her. På TrustPilot score sitet 8.7 af 0-10 = Godt.

Afslutning

Hvis du går op i dit træning og ønsker kvalitet for dine penge, når vi f.eks. snakker proteiner, bør du bestemt ikke gå glip af chancen for, at gøre et godt køb i dag hos denne webshop. De har utrolig meget at byde på i deres flotte webshop, og så fås produkterne til ekstrem gode priser, plus bliver det hele leveret til din adresse inden for få hverdage. Vi synes her på sitet, at ProteinSalg klart er en af de bedste webshops på markedet for tiden, de har simpelthen alt til træning på nettet. Besøg dem her forneden via linket.

Rating 5/5
Find vej til NationGym/ProteinSalg ( Drastrup Skovvej 13, 9200 Aalborg SV, Danmark )

FindVej

Kontakt

Adresse: Protein Salg, Drastrup Skovvej 13, 9200 Aalborg SV
Telefonnr.: +45 26 74 41 69
E-mail: salg@proteinsalg.dk

Brugeranmeldelser af “Nationgym.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser