MyTrendyPhone.dk rabatkode 2015 og anmeldelse

Rabatkode: 10% rabat på alle produkter!

Med vores eksklusive MyTrendyPhone rabatkode, som du kun finder her på siden, giver dig 10% rabat på alle produkter. Det er ikke muligt at kombinere 2 tilbud på én gang.

Kopier “koden” & brug den via linket “Gå til min rabat

JK660lq1tm

10% rabat på alle produkter under særtilbud

Det er ikke muligt at kombinere 2 tilbud på én gang

Gå til min rabat

Gyldig til d. 31.12.2016

7% rabat med “Club Trendy”

Bliv desuden også medlem af “Club Trendy” i dag og få 7% rabat i webshoppen – det er naturligvis gratis at oprette en brugerprofil på MyTrendyPhone.

Indledning

Internet butikken MyTrendyPhone, har været online og på banen i mere end 10 år, hvor de har solgt alt i tilbehør til mobil, iPhone, iPad, kamera, tablet, bærbar pc m.m. Webshoppen er utrolig populær i Danmark, det ses tydeligt på kundeanmelder websitet TrustPilot, hvor flere end 19.000+ har skrevet omkring deres købs oplevelse etc. MyTrendyPhone har hylder fulde af gode tilbud, spar 30-50% ved at handle hos dem online. Der gives altid 30 dages prisgaranti, finder du et produkt et andet sted på nettet til billigere penge, får du forskellen refunderet af MyTrendyPhone. Igennem mere end 10 år på banen, med produkter til markedets laveste priser, har de haft over 3.000.000+ tilfredse kunder!

Produkt udvalg/sortiment

Du finder et gigantisk stort udvalg af alt i tilbehør til mobil, smartphone, bærbare pc, tablet m.m. Webshoppen indeholder en lang række hovedkategorier, med der tilhørende under sektioner, fyldt med spændende og billige varer. Du finder alt hvad hjertet begær af blandt andet mobiltilbehør hos MyTrendyPhone.

Priser generelt

Danmarks bedste og laveste priser, finder du i den online shop MyTrendyPhone, hvor de klart skiller sig ud blandt konkurrenterne på markedet, med super lave internet priser over hele linjen. Spar mange penge ved at handle i denne webshop, du sparer snildt mellem 30% og 50% på deres produkter. Dette gør at prisniveauet er yderst konkurrence dygtigt, de er faktisk så billige at de giver alle og enhver 30 dages prisgaranti. Finder du samme vare et andet sted på nettet, som er billigere, refunderes prisdifferencen på stedet af MyTrendyPhone.

Leveringstid og fragtpris

Dag til dag levering (1-2 hverdage), som bliver leveret direkte til ens adresse, enten med PostDanmark eller GLS. Fragtomkostningerne er blot 35 kr.

Emærket, Trustpilot og CO2 neutral

MyTrendyPhone er fuldt ud godkendt og kontrolleret af E-handelsfonden, som har givet dem E-mærket, dette er din garanti for en tryg og sikker handel online. På brugeranmelder hjemmesiden TrustPilot, har MyTrendyPhone opnået en samlet TrustScore på 8.8 ud af 10.0 mulige, skrevet af mere end 24.000+ brugere! Udover dette har webshoppen MyTrendyPhone også et CO2 neutralt website certifikat.

Afslutning

Køb originale mærkevarer hos MyTrendyPhone, sendt direkte fra deres eget lager til din adresse, dette sikre dig hurtig levering, hver gang! Hos MyTrendyPhone er sikkerheden er tårntøj, alle ens oplysninger bliver kraftigt krypteret via den nyeste SSL ( Secure Sockets Layer ) teknologi, før de bliver sendt hen over internettet. Når du bestiller produkter på MyTrendyPhone’s hjemmeside, har du mange betalingsmuligheder, faktisk er det en af de webshops vi endnu er stødt på, der rummer fleste muligheder når vi snakker betaling. Brug vores grønne link + rabatkoden og få 15% på alle produkter under 1.000 kr., få din ordre sendt hurtigt af sted til din adresse, leveret direkte til din dør inden for 1-2 hverdage.

Sådan handler du:

1. Besøg adressen www.mytrendyphone.dk
2. Klik på den ønskede produkt kategori.
3. Vælg det ønskede produkt, klik dernæst på “Køb” knappen.
4. Klik på den grønne knap “Bestil“.
5. Udfyld alle felter korrekt og gå til “Betaling“.

Sådan – nu har du bestilt & betalt for dit produkt.

Find vej til MyTrendyPhone (butik) ( Fiolstræde 17C, 1171 København, Danmark )

FindVej

Kontakt

MyTrendyPhone ApS
CVR nummer: 30071344

Hillerød:
MyTrendyPhone
Frydenborgvej 27C
3400 Hillerød

København:
MyTrendyPhone butik
Fiolstræde 17C
1171 København
Tlf: 70 20 69 46

Email: kundeservice@mytrendyphone.dk
Salgsafdeling: Tlf.: +45 70 20 69 49
Kundeservice: Tlf.: +45 70 20 69 49
+ Live chat
Support alle dage fra 08-22 (lør-søn 10-18)