ModernMood.dk rabat- & kuponkode til 15% rabat

Gratis levering med GLS når du bestiller for mere end 500 kr.

Webshoppen sælger alt indenfor boliginteriør og boligindretning til den moderne bolig, du finder et stort udvalg af cool designs, lige fra køkken og entré til soveværelse, badeværelse og stue m.m. Du finder blandt andet bunkevis af kvalitets produkter som sengetøj, sengetæpper, puder, tæpper, til indretning af f.eks. soveværelset.

Rabatkode opdatering

Rabatkoden “mood15” virker ikke pt. Vi arbejder på at få en ny kode hurtigst muligt

På ModernMood’s virtuelle hylder, finder du også lækre møbler designs i nordisk stil, til den moderne danske bolig. Bliv inspireret til cool indretning af børneværelset for hos ModernMood har de altid et lækkert udvalg af tapet, lamper, wall stickers, små møbler og kurve til opbevaring af legetøj eller andet. Du finder blandt andet disse mærker/brands Normann Copenhagen, Hay,Munio, RoomMate, ArchitectMade, Rosenberg Cph, Muuto, Fabelab, Giving & Living, By Nord, Ferm, Daisy, NoMess m.m.

Du finder også rigtig mange gode ideer til gaver hos ModernMood til hvem som helst, og ønsker man at få indpakket ens bestilling i lækkert luksusindpakning, så ordner ModernMood det med glæde, og endda helt gratis.

Indløs koden mood15 lige her og få 15%

modernmood-logo

Sådan handler du

 • Besøg webshoppen på ModernMood.dk
 • Vælg en produktkategori og dernæst vælg et produkt
 • Klik “Tilføj til kurv” og dernæst “Gå til bestilling
 • Udfyld dine oplysninger, vælg leveringsmåde og indtast koden “mood15” i feltet “Rabatkupon
 • Klik til sidst på “Gennemfør ordre” og afslut bestillingen ved at betale

Spar op til 70% på udsalgsvarer

På webshoppen finder du mange kategorier i hovedmenuen, en af dem hedder helt enkelt “UDSALG” og her kan du spare ekstra penge når du handler hos ModernMood. Da vi tjekkede op på priserne på deres udsalgsvarer, fandt vi besparelser helt op over de 70% på udvalgte produkter. Du finder altid spændende varer til utrolige lave internet priser i sektionen “ModernMood Udsalg“.

Gratis gaveindpakning + gavehilsen

Uanset hvilke varer du bestiller hjem fra webshoppen, kan du altid vælge om du vil have indpakket dine varer helt gratis, samt få vedlagt en gavehilsen. Denne service giver shoppen kvit og frit til alle kunder, nye – som gamle.

Fødselsdag hilsen

Du modtager et gratis gavekort som er en unik rabatkode på 100 kroner, på din fødselsdag af ModernMood som kan benyttes i webshoopen når du samtidigt handler for over 500 kroner (gælder ikke på udsalgsvarer).

Fordele med ModernMood

 • Leveringstiden er blot 1-3 dage
 • Gratis gaveindpakning
 • Brug vores kuponkode og få 15% rabat
 • 30 dages returret (fortrydelsesret)
 • 2 års reklamationsret
 • Alle priser er altid inkl. moms
 • Høj sikkerhed i betalingssystemet (SSL)
 • ModernMood.dk er en E-mærket webshop
 • Gratis levering ved køb for over 500 kr

Forsendelse med Post Danmark eller GLS + leveringstid

Bestiller du for mere end 500 kroner, får du din bestilling leveret til en GLS pakkeshop kvit og frit. Ønsker du at få din ordre leveret til din privatadresse er prisen 59,00 kroner, eller få din ordre leveret til din firma adresse for 39,00 kroner, og sidst men ikke mindst så koster det 39,00 med GLS pakke post. Leveringstiden er normalt på 1-3 hverdage når der bestilles med kreditkort, men via betaling med en bankoverførsel, tager leveringen en dag mere.

E-mærket webshop

Netbutikken er godkendt af E-handelsfonden, og shoppen er som alle andre webshops, underlagt løbende tjek og grundig kontrol, dette sikre dig som forbruger at E-mærkede webshops er altid er 100% sikre at bruge. Med et synligt E-mærket certifikat på en internet butik, så kan du altid være forsikret om, at alt du handler på et trygt og sikkert websted.

Betalingsmetoder og sikkerhed

Når du handler hos ModernMood har du flere forskellige betalingsmuligheder, du kan altid betalt trygt og sikkert med Visa/Dankort, E-dankort, Visa Electron, MasterCard, Maestro-kort, JCB Cards og Bankoverførsel. Når du betaler for dine varer i webshoppen, ja så bliver alle ens personlige oplysninger krypteret, via den nyeste og bedste SSL forbindelse. Handel trygt og sikkert med denne E-mærket webshop, som bestemt lever op til alle sikkerhedskrav man kan forestille sig på nettet.

Rating 5/5

Kontakt info

ModernMood.dk
Batterivej 17
6400 Sønderborg
Tlf: +45 2091 0181
E-mail: info@modernmood.dk
CVR: 29656096

FindVej