Mitliv.dk rabatkode og anmeldelse

Gratis fragt på ordre over 500 kr.

Med vores MitLiv rabatkode/kuponkode link, gives der kvit og frit hele fragten gratis, når der bestilles for mere end 500 kr. Få det hele leveret til din ønskede adresse, inden for kort tid med posten.

Få rabatter & fri fragt med MitLiv

MitLiv.dk rabatkode linket giver dig gratis fragt på din ordre, hvis du bestiller for 500+ kr. spar 45 kr. på portoen med vores grønne rabatkode link.

Med MitLiv webshoppen og internet portalen, kan du læse om en sundere livsstil, samt købe sunde produkter, der kan hjælpe dig til en sund hverdag.

Webshoppen rummer over 1.000 produkter, der er der det sundheds produkt du kan få i denne webshop, de forhandler alt mellem himmel og jord, læs mere om det i vores review lidt længere nede her på siden.

Når du bestiller hos dem bliver det leveret lynende hurtigt, de har dag-til-dag levering, så forvent en hurtig levering til din ønskede adresse.

Med vores rabatkode link her forneden, bliver du sendt direkte til deres netbutik, til deres oversigt over gode tilbud og rabatter. Rigtig god fornøjelse.

Modtag fragten 100 % gratis med MitLiv.dk rabatkode linket
 • Gratis fragt ved køb for mere end 500+ kr.
 • Optjen point og spar penge
 • 24 måneders reklamation
 • Godkendt af Lægemiddelstyrrelsen
 • 21 dages fuld returret
 • Dag-til-dag levering
 • Stort udvalg af sunde produkter online
 • Tårnhøj TrustScore på 9.3 fra 0–10 = Perfekt
 • Sikker nethandel, godkendt af PBS (NETS)
 • Din genvej til en sundere livsstil og hverdag
 • Super gode priser, find altid kanon tilbud på udvalgte produkter

Vi opdatere så ofte vi overhovedet kan med nye rabatkoder her på sitet, så kom tilbage en anden god gang og se vores artikler og indlæg, omkring hvordan du sparer penge online på sunde produkter.

De har en YouTube video kanal kaldet MitLivdk – Se et stort udvalg af trænings vidoer.

Vi kan på ingen måde sætte en finger på, noget som helst der bare minder om noget negativt ved MitLiv webshoppen, det simpelthen et klasse website med sundhed i centrum! Brug MitLiv.dk rabatkode linket lige her

Læs også vores MitLiv anmeldelse

Indledning

I denne review omgang skal vi forbi og omkring en stor sundhedsbutik online, der handler med produkter til en sundere livsstil & hverdag. Shoppen har over 1.000 produkter på dets virtuelle hylder, til super gode priser, samt lynhurtig levering til ens adresse.

Deres udvalg er imponerende, de har virkelig mange spændende og interessante varer online, til alle dem som ønsker en sundere tilværelsen. Portoen koster 45 kr., med mindre man bestiller og køber for mere end 500+ kr., gør man det får man hele fragten 100 % gratis.

Man optjener point hver gang man handler hos dem, disse point kan indløses og derved spare penge. Vi har naturligvis tjekket TrustPilot og MitLiv’s Trustscore, inden vi overhovedet havde skrevet et eneste ord om webshoppen. Det viser sig at mere end 1.500+ brugere har skrevet en brugeranmeldelse, og givet sitet svimlende 9,3 i karakter, hvilket vil sige, at webshoppen har fået 5 stjerner ud af 5 mulige!

Du finder altid gode tilbud og rabatter hos MitLiv’s store sortiment af produkter, som tæller alt lige fra mad & drikke, motion & sport til krop & pleje. De har med andre ord alt det der skal til for, at man kan omlægge ens usunde vaner til langt mere sunde vaner med udsøgte produkter af høj kvalitet.

Produkt udvalg/sortiment

De har alt til personer med diabetes, mad & drikke, sukkererstatning, chokolade, slik & bolsjer, delikatesser, kogebøger, snacks & kiks og det er bare for at nævne nogle af i de i alt mange kategorier/sektioner webshoppen ligger inde med. Find sunde varer fra a-z via deres brugervenlige webshop, varer der kan indgå i ens sunde livsstil og hverdag.

Priser generelt

Som nævnt før finder du altid gode tilbud og rabatter på rigtig mange af deres produkter, priserne er bestemt og helt uden tvivl konkurrencedygtige over hele linjen. Man gør med andre ord, et super godt køb hver gang der handles hos MitLiv hjemmesiden. Tjek selv priser på deres varer via den grønne boks lidt længere nede her på siden.

Leveringstid, fragtomkostninger og betaling

Dag-til-dag levering, under særlige omstændigheder kan der gå 1-3 hverdage.

Leveringsomkostningerne er 45 kr., bestiller du for mere end 500+ kr. får du fragten gratis

Betalingsmuligheder: Dankort, VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro, JCB, American Express

Godkendt ja/nej af e-handelsfonden samt Trustpilot score

MitLiv er endnu ikke godkendt af E-handelsfonden med E-mærket. På TrustPilot har mere end 1.500+ brugeranmeldelser givet den samlede karakter 9.3 fra 0 – 10 = Perfekt

Afslutning

Som en ekstra bonus hos MitLiv, optjener man point når man handler hos dem, disse point giver dig en direkte besparelse oveni de i forvejen lave priser. Med en tårnhøj TrustScore, som er baseret på over 1.500+ brugere, gør sitet til et yderst troværdigt websted, at handle ind på.

Husk der gives 100 % gratis fragt på alle ordre over 500+ kr. – Hvis du står og handler sundheds produkter til en sundere hverdag/livsstil, er dette bestemt et glimrende website at klikke sig hen forbi. Med et stort udvalg, lave priser, bonus point, gratis fragt, professionel kundeservice, hurtig levering osv. ja så er MitLiv en webshop vi vil betegne som perfekt!

Vi kan på ingen måde sætte en finger på, noget som helst der bare minder om noget negativt ved MitLiv webshoppen, det simpelthen et klasse website med sundhed i centrum! Besøg shoppen via linket i den grønne boks her forneden.

Rating 5/5

Gå til Mitliv.dk og få fragten gratis
Find vej til MitLiv ( Sundbyvej 19, 7752 Snedsted, Danmark )

FindVej

Kontakt

MitLiv.dk – (Et forretningsområde i A/S Tødin)
Sundbyvej 19
DK-7752 Snedsted

Fax: 96 19 03 18
E-mail: info@mitliv.dk
Tlf.: 97 93 46 00
De sidder klar ved telefonen mandag til torsdag 8:00 – 16:00 og fredag fra 8:00 – 15:00

Brugeranmeldelser af “MitLiv.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser