Menscare.dk rabatkode og anmeldelse

Få fragten gratis ved køb over 700 kr.

Få hele fragten kvit og frit med vores rabatkode link her på siden, på alle ordre over 700 kr., uanset hvor stor bestillingen end måtte være på. Bestil i dag for mere end 700 kr., og få det hele leveret inden for et par arbejdsdage helt gratis med posten.

Få gratis fragt med MensCarePersonlig pleje m.m. til mænd

Indledning

Internet shoppen MensCare, der udelukkende henvender sig til mænd, har siden år 2005 solgt produkter til mænd af høj kvalitet. Der forhandles alle tænkelige produkter, alt lige fra ansigtspleje, hårpleje til parfume. Hos Menscare får du altid smæk for skillingen, da priserne er i den gode lave ende af skalaen, hvor alle kan være med. Med vores grønne rabatkode link her på siden, gives der gratis levering på alle ordre over 700 DKK.

Produkt udvalg/sortiment

Deres sælges produkter til mænd online som aldrig før, en af de største webshops til kun henvender sig til mænd, er internet webshoppe MensCare, som har hylder fulde af kvalitets produkter. De har alt i barbering, kropspleje, undertøj, hårpleje, ansigtspleje, hårfjerning m.m. De har med andre ord, alt til den moderne mand online.

Priser generelt

Prisniveau hos MensCare er uden tvivl i den lave ende, for med deres konkurrencedytige internet priser, gives der baghjul til de nærmeste konkurrenter på nettet. Du kan være sikker på, at ved alle køb der sparer man penge i forhold til fysiske butikker. Priserne er så gode, at her kan alle være med.

Leveringstid og fragt pris

Ens ordre bliver hurtigt behandlet hos Menscare, sendt af sted hurtigt, forvent derfor at modtag ens ordre inden for blot få arbejdsdage, 1-2 dage så modtager man ens bestilling med posten. Fragten er 39 kr. i Danmark, men bestiller man for over 700 kr., gives hele fragten gratis, uanset hvor stor ens ordre end måtte være.

Godkendt ja/nej af e-handelsfonden samt Trustpilot score

Med en tårnhøj karakter på TrustPilot, på hele 9,3 ud af 10,0 – hvor omkring 200 personer har skrevet om deres erfaringer med Menscare shoppen, gør at shoppen Menscare har meget troværdig omkring sig online. Folk har stort set kun haft rosende ord tilovers for Menscare, hvilket er et signal om at denne webshop er af høj kvalitet. Sitet er desuden godkendt og kontrolleret af E-handelsfonden, hvor Menscare har et gyldigt E-mærket certifikat, hvilket sikre dig en tryg og sikker handel hver gang på nettet.

Afslutning

Denne webshop henvender sig til alle moderne mænd, der samtidigt vil gøre en nem, hurtig og billig handel på nettet. Spar penge ved at handle produkter til mænd online, med vores grønne rabat link her på siden.

Rating 5/5

Få gratis fragt med MensCarePersonlig pleje m.m. til mænd
Find vej til Menscare ( Ravnsøvej 40, 8240 Risskov, Danmark )

FIndVej

Kontakt

Menscare ApS
Ravnsøvej 40
8240 Risskov
E-mail: info@menscare.dk

Brugeranmeldelser af “Menscare.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser