MegaHost rabatkode


Klik her og få dine online rabatter hos MegaHost.dk

MegaHost er til trods for det engelsk klingende navn, en 100 % dansk virksomhed, der har specialiseret sig indenfor hosting branchen i, at levere kvalitets løsning til billige penge. Historien om dem går tilbage til november 2005 hvor det hele startede, og de har siden hen vokset sig store på det danske webhotel og web hosting marked.

Det skyldes især deres gode kundeservice og support, samt priser ikke mange andre firmaer kan matche, eller blot komme i nærheden af. Deres vision er klar, de vil være Danmarks førende webhotel udbyder til private og mindre erhvervsvirksomheder, og mon ikke de stille og roligt er på vej mod toppen, indenfor blandt andet webhotel løsninger. Du kan få et godt og solidt webhotel fra blot 9 kr. om måneden, dette er den billigste løsning de tilbyder, den mellemste pakke koster 19 kr. og den største løsning 39 kr. om måneden.

Lidt længere nede i dette indlæg har vi samlet alle de features du får med et webhotel fra MegaHost, stillet op i en oversigts tabel, så lige præcist og nøjagtigt kan se hvad du får ved de 3 forskellige pakker, sammenlign priser på de tre løsninger og se hvad der bedst kan svare sig, vi kan godt løfte sløret for, at den største pakke er den mest gavmilde af dem alle, der får du så hatten passer af plads, trafik, domæner m.m. Siden tilbyder også reseller web hosting og skulle dine sider vokse sig store og meget krævende, er løsning en dedikeret server, som de også tilbyder på deres website. Med en reseller konto kan du nemt og hurtigt starte dit eget hosting firma, hvor du så kan tjene penge på, at andre folk køber hosting igennem dig.

Til slut vil vi gerne fremhæve 1-klik installations softwaren som følger gratis med alle de 3 ovenstående pakke løsninger, med dette værktøj kan du installere et hav af scripts på din hjemmeside, blot med et par muse klik og vupti, så er din hjemmeside klar parat til at blive taget i brug. Det sparer en tid og nogle gange bøvl, når der skal installeres et script på ens website. Dette firma henvender sig både til små og store hjemmesider, både i det private og i erhvervslivet, de har en løsning der passer til alle behov, lige fra billige webhoteller, reseller web hosting servere til egne dedikerede servere, de har alt hvad hjertet begær indenfor web hosting verdenen. Besøg firmaet via linket forneden og se og læs meget mere om de forskellige løsninger dette firma tilbyder online:

Besøg MegaHost.dk og modtag dine online rabatter

Brugeranmeldelser af “MegaHost.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser

Nyeste computer, elektronik & hosting webshops & sites: