Meebox rabatkode og anmeldelse


Klik her og se online rabatter hos MeeBox.net

Meebox er et af de nyere webhosting udbydere på det danske marked, dette gør dem bestemt ikke til nye i faget for personerne bag firmaet har flere års erfaring med hosting af hjemmesider, deres erfaringer tilsammen gør dem til et vinderhold, med andre ord, de ved hvad de har med at gøre!

Spar 20 % med denne rabatkode: onlinerabatkoder-com

Dette website du nu sidder og læser på er hosted hos netop Meebox, vi er utrolig glade for deres webhoteller samt support og kundeservice, de er altid flinke og rare mennesker at skrive med, hvis man har problemer med ens hjemmeside(r). De svarer hurtigt og hjælper en igennem ens problemer med ens hjemmeside, deres respons tid er kort, hvilket bare er tip top. Så hvis du er ude efter et solidt webhotel med fantastisk god support, er Meebox lige sagen.

Flere domæner på samme webhotel, er muligt med selv den billigste løsning fra firmaet, med det billigste webhotel til blot 10 kr. om måneden er der plads til hele 10 domæner på et og samme webhotel, det giver dig gode muligheder for, at udvide og opbygge dit netværk af hjemmesider, hvis det er det man vil. Om ikke andet, så er der i hvert fald plads til flere sider på det samme webhotel i fremtiden, hvis man nu skulle få lyst til, at udvide ens flåde af hjemmesider.

Det bedste webhotel, synes vi her på siden, er pt. Meebox, de gør et fremragende stykke arbejde med, at holde alt kørende stabilt og med en høj oppe tid på tæt ved de 100 %, supporten fungere godt, så alt i alt er dette internet hosting firma et godt valg hvis man skal have sig et webhotel i en klasse for sig.

Tager man flere faktorer i betragtning, er Meebox Dk’s billigste webhotel for tiden, hvis man kigger på features så som harddiskplads, plads til af domæner, mysql databaser, mail kontoer osv. Får man rigtig meget for ens penge hos firmaet her, man får bestemt og uden tvivl en base at arbejde med, hvor der kan udvides og opbygges i det tempo man har lyst til.

Se online tilbud på MeeBox.net
Fordele ved Billige Webhoteller:
Forrygende support 5 ud af 5 stjerner! Vanvittige garantier Fremtidssikret
Fordele ved Professionelle Webhoteller:
Lyn-hurtig svartid! Høj oppetid Flere ressourcer Jævnlig backup
Find vej til Meebox’s fysiske adresse
Meebox ApS – St. Kongensgade 40H, 1264 København K, Danmark

Meebox

Brugeranmeldelser af “Meebox.net”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser