Maxizoo.dk rabatkode og anmeldelse

Fri fragt over 500 DKK

Hos netbutikken Maxi Zoo finder du rigtig mange spændende produkter/varer til blandt andet ens hund, til super lave priser og lynhurtigt levering. Med vores rabatkode link får du fragten til nul kroner, hvis du bestiller for mere end 500 kr., ellers er fragten 25 kr. Brug det grønne link her forneden og spar fragten i dag plus spar penge når du handler hos dem.

Få tilbud & gratis fragt med MaxiZooAlt i hundefoder og kattemad

Maxi Zoo anmeldelse:

Indledning

I dette review skal vi et smut forbi et website, der handler med alt til dyr online, det en webshop der bugner af gode produkter og tilbud i lange baner. For dem med dyr, er dette uden tvivl et site man bør besøge, deres udvalg er kæmpe stort, og så gør man en god handel på sitet hver gang man handler ved dem. Du finder tilbuds linket lidt længere nede her på siden.

Produkt udvalg/sortiment

Sidens hovedkategorier inden for ting og sager til dyr er følgende: Kat, Hund, Gnaver, Fisk, Fugl, Mærker og Luksus. Inde i hver af disse kategorier, finder du et hav af underkategorier, med massevis af spændende og gode tilbud på artikler m.m. til dyr.

Priser generelt

De er rigtig gode – Deres priser er nogle af markedets absolut bedste, du får meget for dine penge hos dem, hver gang du handler hos dem. Priserne er klart konkurrencedygtige over hele linjen, og når man generelt set køber via en webshop, så er priserne ekstra gode.

Leveringstid og fragt omkostninger

Lagervarer sendes indenfor 1-2 hverdage. Ved køb for mere end 500 kr. er leveringen gratis.

Ellers er priserne på fragten:

Levering til GLS pakkeshop eller erhvervsadresse = 39,00 kr.
Levering til privatadresse = 49,00 kr.
Levering med De Danske Fragtmænd til privatadresse = 99,00 kr.

Godkendt ja/nej af e-handelsfonden samt Trustpilot score

Webshoppen Maxi Zoo er fuldt ud godkendt af E-handelsfonden med E-mærket se mere her. Inde på Trustpilot score sitet 7.8 af 0-10 = Godt

Afslutning

Maxi Zoo har i øvrigt mere end blot en stor webshop, de har i dag 30 fysiske butikker over hele det danske land, det gør dem til Danmarks førende butik indenfor området med dyreartikler og produkter til dyr m.m. Hvis du ikke har mulighed for, at besøge en af de mange spændende butikker, kan du bare gøre det online. For i deres webshop finder du alverdens produkter til dyr, og klart til nogle af nettets bedste priser. Besøg webshoppen via tilbuds linket her forneden.

Rating 5/5

Få tilbud & gratis fragt med MaxiZooAlt i hundefoder og kattemad

Find vej til Maxi Zoo ( Industriparken 21A, 3. sal, 2750 Ballerup )

FindVej

Kontakt

Maxi Zoo Denmark A/S
Industriparken 21A, 3. sal
2750 Ballerup, Danmark
Cvr.nr. 10 11 72 24

Tlf.: 70 25 21 07
Telefontid:
Alle hverdage
Kl. 09.00 – 15.00

Brugeranmeldelser af “Maxizoo.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser