Mattersshop.dk rabatkode og anmeldelse

Denne webshop er ret så nuttet og sweet, hvis man da kan sige det om en netbutik, men i dette tilfælde kan man godt det, da siden er en lille dejlig sag der sælger designer dørmåtter af meget høj kvalitet. Når man lander på forsiden af denne shop, ser man nogle udvalgte dørmåtter, den ene med en sød hund på 🙂

Få rabatter & fri fragt med Mattersshop

Designet på siden er pænt og stilfuldt, navigationen fungere godt, det er utroligt nemt, at finde rundt på dette website. I højre side har vi hoved produkt menuen med følgende kategorier i: “Små måtter, store måtter, udendørs dørmåtter, kokosmåtter, sten dørmåtter og udendørs pejse”. Det er ikke fordi webshoppen har et hav af produkter, men dem de har er til gengæld ret så flotte og af en høj kvalitet, men et udvalg har de da, og dette kan du alt se hvis du besøger linket lidt længere nede.

Hjemmesiden henvender sig til en bred vifte, for dørmåtter er snart noget alle kan have brug for, så hvorfor ikke investere i en fra Mattersshop, der får man ikke bare en kedelig måtte, men derimod en dørmåtte med et flot design og god kvalitet.

Leveringen sker inden for 1-3 hverdage, og de giver gratis levering ved køb af to eller flere dørmåtter.

Rating 5/5

Gå til Mattersshop.dk og få fragten gratis
Find vej til Mattersshop ( Holme Parkvej 159, 8270 Højbjerg, Danmark )

FindVej

Kontakt

Matters
Holme Parkvej 159
DK-8270 Højbjerg Danmark

E-mail: info@mat-ters.dk
Tlf.: +45 6127 6330

CVR nr. 30 04 52 70

Brugeranmeldelser af “Mattersshop.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser

Nyeste bolig & have webshops & sites: