Marjoe.dk rabatkode 2015 – smykker til mænd

Spar op til 70% på smykker til mænd online + fri levering på alle ordre.

På internet butikken Marjoe.dk finder du et stort udvalg af flotte, smarte og moderne smykker til mænd til lave internet priser. Handler du hos Marjoe kan du sparer op til 70% online, i forhold til normal butikpris, plus så giver webshoppen altid 100% gratis levering på alle ordre. Deres store sortiment tæller blandt andet armbånd, halskæder, øresmykker, smykker til par, herreure, accessories m.m. af super lækker kvalitet.

Marjoe.dk – Danmarks største udvalg af smykker til mænd

Med unikke og professionelle kontakter i Østen og USA kan Marjoe.dk tilbyde alle de nyeste trends der er indenfor smykke verden. Smykker bliver købt igennem egen import, det medfører at priserne er yderst konkurrencedygtige, da Marjoe.dk ikke først skal købe varene igennem en tredjemand.

marjoe-logo
Rating 5/5
“Marjoe.dk – E-mærket webshop med alt i smykker til mænd”
marjoe-930x180

Det er maskulint at bære et smykke

For år tilbage var det som regel kun kvinder der gik med smykker, og det var et sjældent syn at se en mand bære armbånd, ringe, halskæder, øreringe o.lign. MEN det var dengang. I dag er smykker til mænd blevet ekstremt udbredt, og mænd med respekt for moden bærer ”mindst” et stykke. Det udstråler en vis form for maskulinitet, bevidst om moden, og en form for selvsikkerhed.

Læderarmbånd hitter som aldrig før

Udvalget af b.la. læderarmbånd er meget bredt. Der er lidt til en hver smag. Du finder størrelsen på dit håndled ved, at måle stramt om håndleddet, og herefter lægger du 2 cm. til.
Priserne starter fra 50-85kr. Foruden læderarmbånde i forskellige afskygninger sælges der også armbånd med perler, stålarmbånd mm.

Udvalget i webshoppen

Marjoe.dk sælger alle tænkelige produkter, som kan pifte dit ydrer op. Halskæder med perler, vedhæng, stålkæder og læderhalskæder samt andre halskædetyper finder du øverst i menuen. Under de repektive produkter, står der lidt om produktets detaljer, størrelser, pris o.lign.

marjoe-300x250-2

Trustpilot kundeanmeldelser

De 70+ kundeanmeldelser webshoppen har fået indtil videre, har givet dem en samlet Trustpilot karakter på 9.3 ud af 10 – kunderne har talt!

Marjoe videoklip

Fordele med Marjoe.dk

  • GRATIS levering, uanset ordrestørrelse
  • Unikt udvalg, da Marjoe.dk har egen import fra Østen og USA
  • 100 % nikkelfri
  • Alt i smykker til ham – ringe, armbånde, urer, halskæder osv.
  • Det er en E-mærket webshop
  • Tøj Trustpilot score på 9.3 ud af 10
  • Modebevidste og trendspotter bag virksomheden

Smykker til dig og hende

Er der et frieri i luften? Og skal din udkårne have noget specielt, som i begge bærer? Ja, så finder du den helt rigtige forlovelsesring hos Marjoe.dk.

Lidt godt for ørerne

Øreringe skaber en helt specielt ustråling; ofte vil de være helt synlige hvor et armbånd sommetider er skjulte pga. et skjorteærme. Foruden fede og klassiske designs sælges der også ørestikker.

marjoe-banner-550x178

Hvad findes der ellers i webshoppen?

Foruden de benævnet smykketyper forhandles der også Urer, Piecinger, G Pride smykker, Magnet smykker og meget mere! Brug menu knappen ”Blandet” og du ser hele listen.

100 % nikkelfri

Alle smykker du finder i Marjoe.dks udvalg er 100 % nikkefrie.

GRATIS FRAGT – uanset ordrestørrelse

Ligemeget hvor meget du køber for så betaler du 0 kr. for fragten! Det er god service.

marjoe-300x250-1

Kontakt

Marjoe ApS
CVR. 28504071
Frisengårdsvej 13-B8,
5800 Nyborg, Danmark
Tlf. +45 2452 9264
E-mail: info@marjoe.dk

Følg Marjoe.dk

Gå ikke glip af de nyeste varer og trends – følg webshoppen op flere forskellige sociale netværk, hvor der jævnligt blive postet nyheder, tilbud lign.