Made4men.dk rabatkode og anmeldelse

Gratis fragt og hurtig levering!

Få fragten kvit og frit, med vores rabat link her forneden, samt hurtig leveringstid på blot 1-2 hverdage. Bestil online i dag hos Made4Men, få hele herligheden leveret lynhurtigt til ens ønskede adresse, ved køb for mere end 700 DKK.

“Made4men” – Alt i hudpleje, parfume og personligpleje – kun til mænd!

Om Made4men

Denne webshop har rigtig meget at byde på, den har et omfattende arsenal af produkter til mænd, siden har en række hovedkategorier og med tilhørende underkategorier i stakkevis, hvis du er mand er dette bare shoppen du må besøge, hvis du f.eks. står og mangler noget barber grej, billig parfume, hårprodukter osv.

Især deres sektion med hårprodukter er særdeles spændende for dem der f.eks. ønsker at få fjernet hår på kroppen, men vil gøre det selv med et eller flere af deres produkter. Så har denne kategori alt hvad du skal brug til at fjerne hår på kroppen med til super gode priser. Under hår sektionen finder du også en kæmpe under sektion med hårvoks produkter, priserne er i bund, og du finder forresten alle de førende hårvoks produkter i den del af websitet.

Fordele med Made4men:

  • Webshoppen er E-mærket = høj sikkerhed
  • Du får altid 21 dages fuld returret
  • Gratis fragt ved køb for mere end 700 kr.
  • Tryg og sikker e-handel, hver gang
  • Modtag din bestilling med Post Danmark indenfor 1-2 hverdage
  • Tårnhøj karakter på hele 9.3 på hjemmesiden TrustPilot

Betalingsmuligheder

Når en bestilling skal betales, kan det gøres med disse betalingsmetoder: Dankort, Visa, Master Card, Maestro, Visa Electron, American Express, V PAY og JCB. Alle priser du finder på Made4men webshoppen er inkl. moms.

Made4men informationer

Sidens mange produkter målrettet til mænd, det gør webshoppen ganske unik for der findes ikke mange shops der i dag kun henvender sig til mænd! De mange online produkter bliver hurtigt sendt af sted så snart ordren er lavet af kunden, og fragten af dine varer er gratis ved køb for mere end 700 kr. Leveringstiden er 1-2 hverdage, forsendelsen sker med PostDanmark, siden er desuden sikker at handle på, da de er mærket og godkendt af E-handelsfonden med E-mærket, som er din garanti for en sikker handel.

Trustpilot

Vi har været et smut forbi TrustPilot og fundet frem til at mere end 3.500+ tidligere kunder har skrevet en kundeanmeldelse af Made4Men webshoppen, og de har opnået en samlet karakter/score på hele 9.3 ud af 10.0 mulige. Vi har selv handlet hos Made4Men op til flere gange og har været fuldt ud tilfredse hver gang, det klart en webshop vi på det varmeste kan anbefale til alle andre mænd der står og mangler et eller flere produkter online og så det billigt.

Sådan handler du:

1. Besøg shoppen på: www.made4men.dk
2. Vælg en produktkategori enten foroven eller i venstre side.
3. Vælg et produkt ved at klik på “Læg i kurv“.
4. Dernæst klik på knappen “Gå til kassen“.
5. Gå til næste trin ved at klik på “Videre“.
6. Indtast navn og adresse og klik på “Gå til betaling“.
7. Afslut ved at betale for din bestilling.

Sådan:-)

Find vej til Made4Men ( Ravnsøvej 40, 8240 Risskov, Danmark )

FindVej

Kontakt

Firtal Web ApS
Made4men.dk
Ravnsøvej 40
8240 Risskov
Danmark

CVR: 3023 8761

Tlf.: 7020 3537
Mail: kundeservice@made4men.dk

Følg Made4Men: