LuxBeauty.dk rabatkode 2015 og anmeldelse

Gratis levering på alle bestillinger over 500 kroner. Få 50% rabatter på udvalgte varer, samt gratis håndcreme (værdi 65 kr.)

Internet butikken Luxbeauty henvender sig til kvinder, der ønsker lidt mere luksus i hverdagen, uden at det behøver at koste kassen. Bestil kvalitets skøndheds produkter via webshoppen og spar op til 50% på udvalgte tilbudsvarer. Alle bestillinger over 500 kr. får 100% fri fragt i hele landet, plus en gratis håndcreme til en værdi af 65 kr. hvis man vel og mærke køber for 200 kr. “Appeal 4 lakker“. Det er altid nemt, hurtigt og sikkert at købe produkter hos Luxbeauty på nettet.

Ingen kode nødvendigt, gå til tilbud via “Gå til mine rabatter

Ingen kode

Webshop fyldt med kvalitet & luksus til kvinder

Fri fragt v/køb for over 500 kr. + gratis håndcreme værdi 65 kr.

Besparelser og rabatter op til 50% på udvalgte produkter

Gå til mine rabatter

Gyldig til d. ingen dato sat

Kort om webshoppen LuxBeauty

Luxbeauty.dk er en dansk webshop, som gør det muligt for alle kvinderne at give sig selv lidt mere luksus til sig selv i hverdagene, i form af diverse plejeprodukter. Alle produkterne som sælges på Luxbeauty.dk er 100% ægte, produkterne er nemlig købt direkte hos producenten.

Hovedelementerne for folkene bag Luxbeauty.dk er at der altid skal være en god levering, samt at kunderne altid skal have deres produkter så hurtigt som muligt.

Som en ekstra service så kan man også tilbyde kunderne, at hvis der er et produkt man godt kunne tænke sig, men det ikke er en del af sortimentet, så er man altid velkommen til at kontakte virksomheden, som herefter vil kontakte leverandøren, og herved skaffe produktet til kunden. Dette vil naturligvis blive lidt dyrere, i form af diverse hjemtagelses omkostninger fra leverandøren.

luxbeauty-logo

Sådan handler du:

  1. Besøg webshoppen på adressen www.luxbeauty.dk
  2. Vælg en produktkategori og vælg dernæst et produkt
  3. Klik på knappen “Køb“, og derefter på “Se indkøbskurv
  4. Indtast eventuel gavekort / kampagnekode (ikke nødvendigt i øjeblikket)
  5. Klik på “Gå til kassen” og udfyld dine oplysninger, betalings info og levering, og godkend & betal ordre.

Sådan 🙂

Gratis håndcreme

Få gratis håndcreme til en værdi af 65 kr. ved køb for 200 kr. eller mere blandt alle “Appeal 4 lakker”, får du en gratis “YES! Nurse” håndcreme kvit og frit.

Besparelser på op til 50%

Hos Luxbeauty.dk finder man også en sektion udelukkede med luksus produkter på tilbud, her finder du alt til kvinder indenfor ansigtspleje, krop/hår, negle, økologisk personlig pleje m.m. Gør et kup i dag, handel ind online og få store besparelser og rabatter på 50% hos Luxbeauty’s “SPAR 50%” sektion.

Hvilke produkter kan man købe hos Luxbeauty?

Der er et stort udvalg af diverse pleje produkter til kvinder hos Luxbeauty.dk, man kan tilbyde kunderne følgende produkter: Hårfarve, ansigt pleje, Krop / Hår, Negle, diverse økologiske produkter samt en produkt kategori hvor man altid får 50 % rabat på diverse produkter.

Der er altså et meget bredt udvalg af produkter hos Luxbeauty.dk, og inde under hver enkel kategori vil man også kunne finde mange forskellige produkter af samme produkt.

Faktisk så kan luxbeauty.dk også tilbyde mere end 24 forskellige mærker.
Priserne på alle disse produkter ligger på et niveau, hvor alle kan være med. Grunden til de relative lave priser er, at virksomheden køber deres produkter direkte ved producenten, og hermed springer man mellemhandler leddet over, og man kan så herved spare penge, og det er med til at priserne kan holdes i bund hele tiden.

Selvom priserne på produkter er lave, så er kvaliteten altid i top, det er nemlig et af de områder som virksomheden hele tiden sikrer sig lever på til hvad de lover, og man når hertil ved løbende at kvalitets teste deres produkter.

Leverings og fragtomkostninger

Hos Luxbeauty.dk gør man som sagt meget ud af at kunderne altid skal have deres produkter så hurtigt som muligt, derfor har man valgt og benytte sig af Post Danmark som deres leverandør af deres pakker til kunderne. Leveringstiden ligger altid på 1-2 dage hos Luxbeauty.dk, men i langt de fleste af tilfældene vil kunderne have deres produkter dagen efter de har bestilt. Nedenfor ses de forskellige leveringsformer man kan vælge:

  • Post Danmark med omdeling, denne leveringsform koster 39 kr. Her vil ens pakke blive leveret direkte hjem til ens hjemme adresse, og skulle man ikke være og træffe når posten kommer, så vil pakken blive stillet på et aftalt sted, er der ikke aftalt noget sted, så vil der i stedet blive lagt en seddel i postkassen, hvorefter man kan hente pakken på det lokale posthus.
  • Post Danmark uden omdeling, denne leveringsform koster 25 kr. Vælger man denne leveringsform, så vil pakken blive leveret direkte til ens lokale posthus. Denne leveringsform er ofte brugt af de folk som arbejder meget, og som ikke særligt tit er hjemme.
    Når pakken ankommer til posthuset, så vil man modtage en SMS hvori der står en kode, som man skal have med samt et gyldigt ID kort.

Hvilke betalingsmuligheder har man?

Hos Luxbeauty.dk kan man betale med følgende betalingskort. Dankort, Visa, MasterCard (Udenlandsk og dansk), Paypal, Visa Electron, Viabill og Swipp. Endvidere så kan man også vælge at betale via en bankoverførelse.

Alle disse betalingsmuligheder vil ikke koste noget ekstra i form af gebyrer, de gebyrer der måtte komme i forbindelse med betaling med et betalingskort, de vil blive dækket af virksomheden selv.

Trustpilot anmeldelser af Luxbeauty.dk

Luxbeauty.dk har en trustpilot anmeldelse på 8.4 ud af 10, hvilket må siges og være ganske flot.
Det som kunderne skriver i deres anmeldelser er, at priserne altid er rigtig gode samt der altid er en hurtig levering på 1-2 hverdage.

Der er et stort udvalg af produkter, og kvaliteten er altid god uanset hvilket produkt det drejer sig om.
Så hvis man er kvinde og man gerne vil forkæle sig selv, lidt mere i hverdagene med nogle pleje produkter, så er luxbeauty.dk et besøg værd.

14 dages fuld fortrydelsesret
Man kan altid vælge og sende sit produkt tilbage til Luxbeauty.dk, hvis man af den ene eller anden grund har fortrudt sit køb, luxbeauty.dk giver nemlig altid deres kunder 14 dages fuld fortrydelsesret.

Når man skal sende sin pakke tilbage, så skal man altid sørge for at produktet bliver leveret tilbage i samme stand, som man modtog varen i.
Når virksomheden har modtaget ens retur pakke, så vil man gennemgå produktet, hvorefter man så betaler pengene tilbage til kunden.

Man kan sende sin retur pakke til: LuxBeauty/LJ Shops ApS – Bredgade 101, 5485 Skamby, Danmark.

24 måneders reklamationsret
Hos Luxbeuaty.dk har man altid 2 år reklamationsret, det vil sige at hvis der skulle ske noget med ens produkt af den ene eller anden årsag, så kan man altid vælge og benytte sig af sin reklamationsret. Når man vælger og sende sit produkt tilbage, så skal man sørge for at sende produktet i samme stand som man modtog det i.

Når virksomheden har modtaget ens pakke, så vil de gennemgå den og se om det er kunden selv der har ydet skade på produktet, hvis ikke dette er tilfældet så vil pengene blive refunderet til kunden, eller også kan man vælge og få et andet lignende produkt med et afslag i prisen.

Kontakt

Luxbeauty/LJ shops ApS
Bredgade 101, 5485 Skamby, Danmark
CVR: 33885318

E-mail: info@luxbeauty.dk

Findvej