Legen.dk rabatkode 2015 = 5% i ekstra rabat

Gratis fragt på alle ordre over 999 kr.

Shop kendte kvalitets mærker indenfor legetøj så som LEGO, PLAYMOBIL, BRIO, DUPLO m.m. på webshoppen Legen.dk med vores eksklusive rabatkode 2015 der giver 5% rabat på alt, også de nedsatte varer. Du finder altid et stort sortiment af legetøj på tilbud til rigtig gode online priser, plus så gives leveringen helt gratis på alle bestillinger over 999 kr.

Kopier “koden” & brug den via linket “Brug rabatkoden

ORKJul15

Få 5% rabat på alt – også på i forvejen nedsat legetøj

Kvalitets legetøj fra LEGO, Playmobil, Duplo, Brio + fri fragt v/køb over 999 kr

Brug rabatkoden

Gyldig til d. 31.12.15

Rating 5/5

Fordele med Legen.dk

  • Leveringtid blot 1-2 hverdage
  • 14 dages fuld returret
  • Sikker betaling via krypteret SSL-forbindelse
  • Fragtpris kun 39,00 kr
  • Gratis levering ved køb for over 999 kr
  • Afhentning er gratis
  • Professionel ekspert support og kundeservice
  • Høj Trustpilot karakter på 9.4 ud af 10

Om Legen.dk

Internet butikken Legen.dk har specialiseret sig i LEGO og PLAYMOBIL, med et klart mål om at blive din fortrukne legetøjs forhandler indenfor velkendte kvalitets mærker på nettet. Som en af Danmarks største forhandler af kvalitets legetøj fra LEGO, føres der altid det komplette varekatalog fra LEGO – du finder alt i LEGO legetøj hos Legen.dk og så til fornuftige priser. Køb også legetøj fra PLAYMOBIL og gør besparelser på helt op til 25% når du handler hos Legen.dk

Netbutikken blev startet som et alternativ til fysiske legetøjs forretninger som også sælger blandt andet LEGO og PLAYMOBIL, og på relativt kort tid er Legen.dk blevet en populær webshop at shoppe på, det ses tydeligt på Trustpilot hvor kunderne er vilde med webshoppen.

Legen.dk fører kun de bedste produkter, til skarpe priser de fysiske butikker ikke kan hamle op med, alt er som hovedregel bare altid billigere på nettet, og det gør sig også gældende hos denne webshop, der forhandler kendte mærker, bare billigere online!

Gode tilbud og ekstra nedsat legetøj

På webshoppen finder du også kategorien “Udsalg“, der rummer masser af spændende kvalitets legetøj på tilbud og udsalg, hvor priserne på i forvejen billigt legetøj er ekstra nedsatte.

Populært legetøj på Legen.dk

En anden interessant kategori at klikke sig ind på, er sektionen “Topsellere” hvor du finder top 20 legetøjssæt, der kan du altid finde det mest sælgende legetøj hos Legen.dk

Kunderne er vilde med Legen.dk

På bruger- & kundeanmeldelser hjemmesiden Trustpilot har Legen.dk opnået en samlet Trustscore på hele 9.4 ud af 10, og karakteren er baseret på over 450+ anmeldelser fra tidligere kunder.

Legen.dk V.I.P kundeklub

Bliv medlem af Legen.dk’s V.I.P kundeklub og spar op til 60% på udvalgte produkter! Plus så deltager du i konkurrencer om fede præmier. Som medlem får du gode tilbud om de nyeste produkter hos Legen.dk før alle andre. Modtag også rabatkoder med V.I.P klubbens nyhedsbrev, som du modtager 1-2 gange om måneden.

Vidste du…

at hver person på jorden i gennemsnit har 94 LEGO klodser? Det betyder også, at LEGO er den 2. største legetøjsproducent i hele verden.

Kontakt

Legen.dk – c/o CLG Logistic – Midtager 29, Port B 2605 Brøndby – CVR: 25 85 75 26

Kundeservice / Lager
(kun spørgsmål vedr. ordrer, forsendelser el.lign.)
Tlf: +45 7199 4136 / Mandag – Fredag: 10.00 – 17.00
E-mail: salg@legen.dk / Besvares indenfor 1-2 arbejdsdage

Find Vej

legendklogo