LavprisKoekken.dk rabatkoder og anmeldelse + FAQ

LavprisKøkken sælger hvidevarer online til lave internet priser, plus så har de altid gode tilbud og online rabatter på rigtig mange af varene. Der gives altid “gratis levering til kantsten” på alle ordre, uanset bestillinges størrelse.

Lavpriskoekken.dk rabatkoder

Husk, at der altid gives 100% gratis levering, uanset ordrestørrelse til ens kantsten

  • Rabatkode 1: SPAR5 – gyldig t.o.m 31/12 (giver 5% på alle ikke nedsatte varer).
  • Rabatkode 2: BLACKFRIDAY – gyldig 27/11 (giver 10% på alt undtagen allerede nedsatte varer).
  • Rabatkode 3: CYBERMONDAY – gyldig 30/11 (10% på alt undtagen allerede nedsatte varer).

Køb billige hvidevarer online hos LavprisKoekken.dk til nogle af markedets absolut bedste priser. Deres produktudvalg er ganske enkelt imponerende, hvad mere imponerende er priserne, her får du virkelig smæk for skillingen, når du handler online hos LavprisKoekken shoppen.

Lavpriskoekken.dk – Hvidevarer online, en service til forskel

Siden år 2003 har firmaet leveret kvalitets hvidevarer til lave priser, fra kontoret i Århus, hvor de forhandler alle de velkendte mærker/brands så som: Bosch, Miele, Siemens osv. Virksomheden tilbyder udover top professionel kundeservice, også 14 dages prisgaranti der med andre betyder, at finder du samme produkt billigere et andet sted, matcher LavprisKoekken.dk prisen og udbetaler differencen til dig.

Billige outlet demo- & hvidevarer

Netbutikken har en meget spændende afdeling med “Retur- & Demovarer“, hvor man kan købe returvarer og gør et godt kup! Besparelserne er ekstra store, oveni i de i forvejen billige hvidevarer.

Aktuelle tilbud, kampagner og online rabatter

Webshoppen LavprisKoekken har en tilbuds sektion, hvor du kan være forsikret om, at du altid finder skarpe tilbuds kampagner & rabatter, på alt indenfor hvidevarer til fornuftige priser. Tilbuds kategorien indeholder online rabatter på blandt andet kogeplader, køleskabe, vaskemaskiner, komfur, køkkenudstyr m.m. til ekstra gode priser.

Shop online via mobil, tablet, smartphone og computer

Den online hvidevarer webshop www.LavprisKoekken.dk er designet til at fungere på alle skærmstørrelser, for webshoppen er det man i fagsprog kalder for et “RWD” (Reponsive Web Design). Der i alt sin enkelthed betyder, at websitet kan bruges på alle mobiltelefoner, smartphones, tablets og computere! Du kan derfor shoppe billige hvidevarer online med LavprisKoekken, på farten, ude/hjemme, eller blot lige ved hånden.

Bedst i test hvidevarer

Hos LavprisKoekken.dk finder du også kategorien: “Bedst I Test” hvidevarer, der indeholder produkt testvindere, som er kåret af Forbrugerrådet Tænk. Denne del hos LavprisKoekken indeholder følgende “Bedst I Test” hvidevarer:Vaskemaskine, opvaskemaskine, indbygningsovn, tørretumbler, komfur, emhætte og køleskab.

Sådan handler du:

  1. Besøg webshoppens på adressen www.lavpriskoekken.dk
  2. Vælg en produktkategori via den øverst menu
  3. Vælg det ønskede produkt ved at klikke på det
  4. Klik nu på knappen “Læg i kurv
  5. Vælg leverings metode m.m. og klik på knappen “Fortsæt
  6. Udfyld nu dine “Kontaktoplysninger” og “Godkend” din ordre
  7. Afslut bestillingen ved at gå til “Betaling

Sådan 🙂

lavpriskoekken

Trustpilot | E-mærket webshop | CO2 Neutral Website

6-400+ kundeanmeldelser er blevet skrevet på Trustpilot’s hjemmeside, som har givet webshoppen en “Fremragende” samlet karakter på hele 9.1 ud af 10.0 mulige. Webshoppen er desuden en E-mærket netbutik, som er godkendt og kontrolleret af E-handelsfonden – dette er din garanti for en tryg og sikker handel, hver gang! LavprisKoekken.dk er desuden et miljøbevidst website, som er med i mærknings ordningen “CO2 Neutralt Website“.

Find vej til LavprisKoekken ( Vestre Strandallé 54, 8240 Risskov )

FindVej

Kontakt m.m.

Lavpriskoekken.dk
Vestre Strandallé 54, 8240 Risskov
CVR nr. 30552911
E-mail: info@lavpriskoekken.dk
Tlf.: +45 86 16 62 22