Købdyner.dk rabatkode og anmeldelse

Selvom denne netbutik ser simpel ud på udseendet, rent design mæssig. indeholder websitet et væld af kvalitets dyner, puder og sengetøj fra danske leverandører, alt sammen til konkurrencedygtige priser, med andre ord du får meget mere dyne m.m. for dine penge her i denne webshop.

Få rabatter & fri fragt med Købdyner

Deres udvalg er imponerende, ved de produkter vi var inde og kigge på var der til dem rigtig gode beskrivelser til, f.eks. hvad de er lavet af. Deres kategorier indeholder mange dejlige dyner, puder og sengetøj af rigtig god kvalitet, og til priser alle kan være med til.

Leveringstiden tager cirka 2-6 dage. Fragt prisen går fra 39 kr. og op til 129 kr. De yder desuden prisgaranti på alle deres varer, så finder du en varer der er billigere et andet sted, får du varen til den billigste fundne pris. Der gives også 30 dages fuld returret, så hvis du har modtaget din ordre og ombestemmer dig, kan du få det hele byttet til kontanter eller anden vare inden for 30 dage.

Shoppen er generelt et “must” for dem der mangler sengetøj, puder eller dyner, da siden har rigtig meget at byde på og så til de billigste penge på det danske marked.

Rating 5/5

Gå til Købdyner.dk og få fragten gratis
Find vej til KøbDyner ( Rugaardsvej 5, 8680 Ry, Danmark )

FindVej

Kontakt

købdyner.dk
Rugaardsvej 5,
8680 Ry, Danmark
Tlf.: +45 21 12 18 73
E-mail: torben@kobdyner.dk

Brugeranmeldelser af “Købdyner.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser

Nyeste bolig & have webshops & sites: