Kitchenone.dk rabatkode og anmeldelse

Gratis fragt ved køb for mere end 500 kr.

Hos Kitchenone gives der fri fragt på alle ordre over 500 kr., plus så får du din bestilling leveret lynhurtigt med posten, til den ønskede adresse. Du finder altid kendte mærkevarer til lave internet priser hos Kitchenone. De er både E-mærket af E-handelsfonden, hvilket sikre dig en tryg og 100 % sikker handel hver gang hos dem.

Rabatter uden rabatkoder

Der behøves pt. ingen speciel rabatkode, brug i stedet for vores grønne rabat link her på siden, den fører dig direkte videre til webshoppen, hvor du får præsenteret de bedste online tilbud, samt fri levering v/køb over 500 kroner.

Om webshoppen KitchenOne.dk

Denne webshop som dette lille indlæg skal rundt omkring, er i den grad en gigant når det kommer til køkkenmaskiner af høj kvalitet, de har utroligt mange spændende varer i deres sortiment, udvalget er fantastisk stort og bredt. De har alle de velkendte kvalitets brands / mærker i deres webshop, så for dem der går efter et bestemt mærke, findes den næsten med garanti på dette website.

Hovedkategorierne er følgende: Køkkenmaskiner, Foodprocessorer, Blendere & Miksere, Is, Vand & Juice, Gryder & Pander, Brød & Toast, Øvrige, Kaffe og Grill. Hver af kategorierne har en god portion underkategorier, fyldt med lækre top kvalitets produkter.

Siden har været online siden 2008 og er i dag blevet en af de førende sider, inden for køkkenudstyr, det er ikke uden grund da der er mange fordele ved, at handle ting og sager til ens køkken hos KithenOne, dem kan du læse meget mere om på deres hjemmeside, samt se deres udvalg, priser m.m.

De score i øvrigt også tårnhøjt på Trustpilot, med mere end 1.200 kundeanmeldelser i den gode ende, har de fået den samlede Trustscore på hele 9.5 ud af 10.0 mulige.

Rating 5/5

Nogle af fordelene ved KitchenOne:

  • 100 % dansk garanti på alle varer
  • Hurtig levering – læs mere her
  • Kæmpe stort sortiment af kendte brands
  • Kompetente kundeservice medarbejdere
  • 100 % sikker betaling gennem PBS og Euroline
  • Altid 14 dages returret
  • Ingen skjulte gebyrer

Find vej til KitchenOne ( Gødstrup Søvej 10, 7400 Herning, Danmark )

FindVej

Kontakt

KitchenOne.dk ApS
Gødstrup Søvej 10
7400 Herning
CVR-nr: 30521153

E-mail: info@kitchenone.dk
Tlf.: +45 70 77 75 54
Man-tor: 9-16, fre: 9-14