KinaPriser.dk rabatkode og anmeldelse

Indledning

I dette review skal vi forbi og omkring en stor jysk webshop, der forhandler elektronik i massevis. Deres sortiment og udvalg af elektroniske produkter, gadgets etc. er imponerende, de har alt i f.eks. sikkerhed til hjemmet i form af overvågnings produkter.

Få rabatter & tilbud med KinaPriser

Virksomheden er en del af Jensen & Hansen Of Denmark gruppen, de har base i Esbjerg, hvor de har holdt til siden 2007. De har som vission for deres webshop, at blive det bedste og støreste førende webshop indenfor teknik, gadgets og elektronik. Her nedenfor har vi samlet flere oplysninger omkring shoppen med de mange gode tilbud. Fragten er billig, ens ordre bliver hurtig leveret til ens adresse for blot 39 kr. Besøg webshoppen via det grønne link lidt længere ende her på siden.

Med vores unikke rabatkode link, får du uanset ordre størrelse, fragten til blot 39 kr.

Produkt udvalg/sortiment

Deres udvalg af f.eks. videoovervågning er bestemt en interassant kategori, for alle dem som ønsker at beskytte ens bolig, hjem eller virksomheden med nogle af markedets bedste produkter indenfor sikkerhed, og så fås det hele til de helt rigtige priser. Se også kategorien alarm og GPS tracking for flere sikkerheds relaterede produkter. ud over de mange varer inden for sikkerhed og overvågning, har de rigtig mange andre produkter inden for teknik og elektronik til gode priser. Alt i alt så har de et fantastisk stort udvalg af spændende produkter til skarpe priser.

KinaPriser.dk – dansk firma, kinesiske priser

Priser generelt

Pris niveauet for hele webshoppen og alle dets produkter er banket i bund, der kan bestilles/købes varer i shoppen til super lave priser over hele linjen. Du får med andre ord smæk for skillingen hos KinaPriser, uanset hvad du end måtte bestille og købe. De fører nogle af de bedste priser på det danske marked, det er dansk firma med kinesiske priser!

Leveringstid og fragt omkostninger

Der leveres hurtigt fra deres varerlager i Esbjerg, forvent din ordre leveret inden for 1-3 hverdage. Fragt omkostninger er blot 39 kr. uanset hvor stor eller lille ens ordre måtte være. Bestil i dag og få det leveret inden for et par dage til ens adresse.

Godkendt ja/nej af e-handelsfonden samt Trustpilot score

KinaPriser er endnu ikke med i E-mærke ordningen, tilgengæld kan du finde mange kundeanmeldelser på TrustPilot.dk hvor de har opnået en samlet Trustscore på 7.5 ud af 10 mulige.

Afslutning

Hvis du står og mangler et eller andet inden for elektronik, gadgets eller teknik ja så har Kina Priser alt hvad hjertet begær på deres webshops virtuelle hylder, for med et stort udvalg af produkter til lave priser, gør stedet bestemt til et besøg værd. Deres produkter inden for sikkerhed og overvågning er ganske interessant i tider hvor der bliver begået flere og flere indbrug i hjem, boliger og virksomheder, da har Kina Priser alt det der skal til for, at holde indbrudstyve væk!

Rating 5/5

Gå til KinaPriser.dk og få store rabatter
Find vej til KinaPriser ( Nordre Fovrfeldvej 54, 6710 Esbjerg V, Danmark )

FindVej

Kontakt

Kinapriser ApS
Nordre Fovrfeldvej 54
6710 Esbjerg V

Kontakt og kundeservice
Mandag-torsdag: 08.00 – 16.00
Fredag: 08.00 – 15.00

Telefon: 75 15 05 42
E-mail: support@kinapriser.dk

Brugeranmeldelser af “Kinapriser.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser