Keller-sports.dk rabatkode og anmeldelse

Få fragten gratis ved køb over 599 DKK

Med vores specielle grønne rabatkode link, gives fragten gratis ved køb for mere end 599 kr., få ens bestilling leveret direkte til ens dør, inden for blot 2-4 arbejdsdage. Det er nemt, hurtigt og billigt at handle hos Keller Sports på nettet.

“Tilmeld nyhedsbrevet her og modtag en 50 kr rabatkode”

Indledning

Historien om webshoppen Keller Sports tog sine spæde begyndelse, tilbage i år 2005 da brødrene Jakob og Moritz Keller grundlagde firmaet i deres kælder. Siden hen har de opbygget et navn der er velkendt over hele Europa, hvor de den dag i dag er gået hen og blevet førende, inden for løb, tennis og ikke mindst fitness. Deres firma sælger top kvalitets mærker over hele Europa, til super skarpe & lave priser over hele linjen. Når du handler hos Keller Sports, får du oveni gratis og professionel rådgivning, af deres egne sports/fitness/motions eksperter.

Produkt udvalg/sortiment

Hos Keller Sports finder du et gigantisk udvalg, af produkter inden for sportstøj, sportsudstyr, energi & protein, outdoor, vintersport etc. De har alt til både mænd, kvinder og børn. Deres sortiment er stort og bredt, du finder alt mellem himmel og jord der har med sport, motion og fitness at gøre. De har tusindvis af varer på deres virtuelle hylder, der er med andre ord noget for enhver smag og behag.

Priser generelt

Priserne er helt klart til, at have med at gøre på Keller Sports webshoppen, her kan langt de fleste være med. Du er sikret lave internet priser over hele linjen, der er konkurrencedygtige og banket helt i bund. Gør en god handel, hver gang der handles via Keller Sports netbutikken, hvor du både får rabatter og smæk for skillingen hver gang.

Leveringstid og fragtpris

Når man har bestilt & købt hos Keller Sports på nettet, bliver ens ordre hurtigt sendt af sted fra deres lager. Du vil inden for blot 2-4 arbejdsdage, modtage din ordre trygt og sikkert med posten, direkte leveret til din ønskede adresse. Fragt omkostningerne er som standard 45 kr. i hele Danmark, men med vores grønne rabat- og kuponkode link her på siden, gives der fri fragt ved køb for mere end 599 kr.

Godkendt ja/nej af e-handelsfonden samt Trustpilot score

Keller Sports har fået få, men gode & positive kundeanmeldelser på TrustPilot’s hjemmeside, hvor de har opnået den samlede karakter 8,0 ud af 10,0 mulige, hvilket må siges at være ganske pænt. Keller Sports netbutikken er i øvrigt også fuldt ud godkendt af E-handelsfonden, du findet det velkendte E-mærket logo på Keller Sports webshoppen. Med E-mærket på deres webshop, kan du være forsikret om, at når du handler hos dem, så er det 100% sikkert og trygt hver gang, for E-mærket er din garanti for en sikker handel hver gang.

Afslutning

Hvis du står og mangler kvalitets sports/fitness/motions produkter, bør du helt klart klikke dig et smut forbi en af nettets sande giganter, inden for alt hvad der har med et aktivt liv at gøre. Det er altid 100% sikkert og trygt, at handle online via Keller Sports webshoppen, for med E-mærket klart og tydeligt på deres netbutik, er du i trygge hænder hele vejen igennem købs- og bestillingsprocessen. Med en medarbejder stab af blandt andet professionelle rådgivere, får man gratis rådgivning til dem som måtte have brug for hjælp, angående produkter i deres sortiment på nettet. Brug vores rabat link, der giver gratis fragt over 599 DKK, få hele ens bestilling kvit og frit tilsendt, til ens ønskede adresse inden for blot få arbejdsdage. Rigtig god fornøjelse.

keller-sports
Find vej til Keller Sports ( Balanstraße 73, Bygning 24, 4. etage, 81541 München, Tyskland )
keller-sports2

FindVej

Kontakt

Keller Sports GmbH
Balanstraße 73
Bygning 24, 4. etage
81541 München, Tyskland

Telefon: +45 36 95 79 04
Fax: +49 (0) 89 4.161.292-99
E-Mail: kundeservice@keller-sports.dk