KC-Smoke.dk rabatkode 2015 + anmeldelse

KC-Smoke køb kvalitets e-væske, e-cigaretter samt tilbehør online med vores rabatkode, som giver 10% rabat på dit næste køb.

Udover rabatkoden får alle der bestiller for mere end 500 kroner, leveringen kvit og frit, sendt direkte til din adresse. Hvis du vil komme dit rygning til livs, ja så har KC-Smoke alle hjælpemidlerne i deres webshop, til lave internet priser.

Kopier “koden” & brug den via linket “Gå til min rabat

KCBOOK

Fri fragt ved alle bestillinger over 500 kroner + rabat

Rabatkoden giver 10% rabat på alle varer med din næste bestilling

Gå til min rabat

Gyldig til d. ingen dato sat

Om KC-Smoke.dk

KC-smoke.dk er en online webshop, som sælger e-cigaretter og et hav af tilbehør dertil. Det første man bliver mødt af inde på siden er, at der i højre hjørne af siden kommer et chat vindue frem, og her kan du så skrive hvad du søger efter, eller hvordan produkterne virker, det er en service man ikke særligt tit ser på andre sider. De produkter som KC-smoke sælger, er produkter der har en høj standard og ligeledes en høj kvalitet. Prisen på de forskellige produkter ligger på et meget flot prisleje. Produkterne som sælges hos KC-smoke, er godkendt af myndighederne, hvilket er med til, at du kan købe produkterne med en god smag i munden. Man har en hurtig levering, og billige fragtomkostninger. Hvis man kort skal beskrive KC-smoke med 2 ord, så er det kvalitet og service. Det er virkelig i højsædet på denne side.

Produkter og priser

Hos KC-Smoke har man rigtig mange produkter og vælge imellem, og alle disse produkter lever fuldt op til, de miljø og sundhedsmæssige krav, og endvidere så kan kvaliteten i den grad ses og smages hos KC-smoke. Man tilbyder følgende produkt grupper; E-cigaretter, MODS, E-juice, Clearomizer, batterier og diverse former for tilbehør, og du kan også vælge mellem 7 forskellige mærker, hvis du eksempelvis har en præference for et specielt mærke. Priserne er billige hos KC-smoke, og du får meget kvalitet for billige penge. Selvom priserne er billige, så skal man ikke tro man bliver snydt for kvaliteten, hos KC-smoke.

Leveringstid & fragtomkostninger

Leveringstiden ligger på 1-3 hverdage, og hvis du når og bestille dine varer inden klokken 16, så har du din bestilling den følgende hverdag. Der er desuden fri fragt, hvis man handler for mere end 500 kroner, og handler man for mindre, så er fragtomkostningerne 29 kr. De kører med forskellige tilbud på siden, blandt andet kan du like KC-smoke på facebook, så sikrer du dig 10 % rabat på dit næste køb.

Betaling & sikker e-handel

Du kan benytte følgende betalings metoder hos KC-smoke, Dankort, Visa, Mastercard, paypal, Bank overførelse, og American Express. Der er også vigtigt og nævne, at der ikke bliver taget gebyrer, når du køber ting hos KC-smoke. Pengene bliver først trukket fra din konto, når varen er sendt af sted. Man skal ved køb, oplyse sit navn, telefonnummer, adresse og email, men disse oplysninger bliver slettet efter 5 år, og hvis du er bange for at dine personfølsomme oplysninger bliver gemt, så frygt ikke disse oplysninger bliver nemlig ikke gemt nogen steder.

TrustPilot anmeldelser

KC-smoke.dk har en rating på 9.2 inde på Trustpilot.dk, hvilket vidner om en side der falder i kundernes smag. Man kan læse på de mange anmeldelser, at kunderne hæfter sig meget ved den høje kvalitet, og den utrolig gode service man får hos KC-smoke. Den samlede høje karakter er baseret på mere end 140+ anmeldelser af tidligere kunder.

Afslutning

Hvis du ønsker og kvitte smøgerne, og gerne vil have produkter af høj kvalitet, og samtidigt have et stort udvalg og vælge imellem, så tag et kig på KC-smoke.dk – Kunderne har talt, det er en god, troværdig og kvalitets bevidst side.

kc-smoke-dk-logo-400px

Sådan handler du:

1. Besøg shoppen på: www.kc-smoke.dk
2. Vælg en kategori via menuen øverst på siden.
3. Vælg et produkt ved at klikke på det.
4. Under produktet klik nu på “Køb“.
5. Gå videre til “Bestilling” og indtast rabatkoden “KCBOOK” i rabatkode feltet.
6. Udfyld dernæst dine oplysninger og klik på “Godkend og betal“.

Sådan:-)

Fordele med KC-Smoke

  • Kvalitet og service er på et højt niveau
  • Der er hurtig levering
  • Billige fragtomkostninger
  • Masse af online tilbud
  • Brugervenligt website
  • Levering inden for 1-3 hverdage
kc-smoke-betaling

Kontakt m.m.

KC-Smoke.dk
Violvej 2
3300 Frederiksværk
Danmark

CVR-nummer: 35105891
Bankoplysninger: (Danskebank)
Reg.nr 3140
Konto.nr 4485185860

E-mail: info@kc-smoke.dk

Find vej