Intimo.dk anmeldelse, tilbud, rabatkode + fri fragt

Gratis levering på alle bestillinger uanset ordrestørrelse

Danmarks stærkeste undertøjs forhandler på nettet! Med undertøj til både mænd og drenge er Intimo.dk en af de førende online butikker på det danske marked. I webshoppen findes alle de kendte brands; så der burde være noget for enhver smag. I stedet for at sælge alt mellem himmel og jord, som nogle shops gør – så har Intimo.dk valgt at specialisere sig indenfor primære undertøj, stømper og t-shirts. Det gør Intimo.dk til en niche shop.

Undertøj med kant

Kvaliteten, designet, det provokerende samt de rigtige priser har af højeste prioritet hos Intimo.dk.
Et stykke undertøj skal først og fremmest være behageligt, at bruge dernæst kommer looket. Undertøjet behøver ikke være kedeligt, hvilket hellere ikke bliver tilfældet hvis du handler i webshoppen. Er du mere til ensfarvet, det frække, det kulørte eller noget helt andet – så finder du det med sikkerhed her.

intimo-dk-screenshot

Rating 5/5

“Bestil kvalitets undertøj på Intimo.dk og få levering kvit & frit!”

Undertøjsmodeller

Der sælges b.la. Tank-tops, Boxershorts, Tights, Trunks, G-strenge, Strømper, Homewear, Sokletter for bare at nævne nogle modeller der sælges i webshoppen.

De berømte brands samlet et sted

Intimo.dk er som sagt en af de førende forhandlere af undertøj. Der forhandles alle de kendte og stærke brands såsom: Hugo Boss, CR7(Cristiano Ronaldo), Levis, JBS, Armani, Bjørn Borg, Calvin Klein mm. Rækken af kendte mærker bliver jævnligt forøget.

Stømper der følger trenden

Du finder altid rigtig skarpe tilbud på kulørte, mønstret eller ensfarvede strømper. Før i tiden var strømper blot noget man tog på, fordi man ikke ”bare” skulle gå i bare tæer. I dag er strømper ligesom mange andre beklædningsdele blevet en mode/trend sag.

Sov godt i dit nye Homewear

Udvalget af nattøjet er bredt og sælges i alle mulige designs. Hvad med et par pyjamas pants til enten at sove i eller blot til, at bruge dem som søndags-bukser? Eller hvad med en lækker morgenkåbe fra JBS i 100 % kraftig bomuld, som føles super behageligt efter et bad. Eller har du svært ved, at holde varmen en kold vinternat, ja så sælges der også komplet sæt af nattøj (bukser+trøje) i rent bomuld.

Service udover det sædvanlige!

Webshops/butikker skal yde de lovmæssige returrets betingelser (14 dages returret). Men hvad nu hvis du fortryder dit køb om én måned eller om et halvt år? Intimo.dk tilbyder deres kunder en helt unik returret…Hele 365 dages fuld returret, og det gælder både tilbuds/-udsalgsvare!

Fragtpriser til 0 kr.

Hvis du har lagt én ordre, i en af hverdagene inden kl. 13.00 – vil den blive afsendt samme dag. Derfor har du ofte din vare indenfor 1-2 arbejdsdage Du betaler 0 kr. for fragten, hvis du vælger forsendelsen ”Pakke uden omdeling” med Post Danmark. Herefter kan du afhente din pakke på dit nærmeste Posthus eller Postbutik.

male_banner_300x250

Betaling

Betaling

Webshoppen har følgende betalings muligheder: Dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Maestro, LIC MasterCard, Forbrugsforeningen og Eurocard.

  • Størst udvalg i undertøj, Homewear og strømper
  • Alle de kendte danske og udenlandske mærker
  • 365 dages fuld returret
  • Gratis fragt
  • Levering indenfor 1-2 hverdage
  • Niche webshop