i123 rabatkode


Klik her og få dine online rabatter hos i123.dk

i123.dk er et interessant firma, der blandet andet har hosting løsninger på deres hylder, til konkurrencedygtige priser, kanon support og kundeservice. De er professionelle og ved lige præcis hvad de har med at gøre. De har specialiseret sig indenfor billige webhoteller, reseller hosting og serverløsninger af rigtig høj kvalitet. Vi har været rundt omkring på nettet for, at finde ud af hvor godt dette firma i virkeligheden er.

Vi har blandt andet klikket os forbi Trust Pilot og blev positivt overrasket over de mange gode anmeldelser, dette firma har opnået derinde. Den samlede karakter inde på Trust Pilot er på ikke mindre end 9.5 af 10 = Perfekt, det gør dem til et af de firmaer vi endnu har gennemgået, til en af de højeste scorende webhosting firmaer på det danske marked. Som nævnt før så tilbyder de indenfor hosting reseller og servere, men vi vil fokusere på deres webhotelløsninger, hvor der bestemt er noget for næsten enhver smag, med mindre man har et meget stort website, så skal der andre krafter på banen.

Men i langt de flestes tilfælde kommer man rigtig langt med et tip top klasses webhotel fra i123.dk, den billigste løsning koster 11,25 kr./md. og deres ypperste webhotel koster 248,75 kr./md. De forskellige pakker hedder følgende: Basic 1, Basic 2, Basic 3, Pro 1, Pro 2, Pro 3 og VIP.

Besøg i123.dk og modtag dine online rabatter

Brugeranmeldelser af “i123.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser

Nyeste computer, elektronik & hosting webshops & sites: