HostCenter.dk rabatkode


Klik her og se online rabatter hos HostCenter.dk

Internet virksomheden HostCenter har ikke blot webhoteller af høj kvalitet, de har også en lang række af spændende produkter på hylderne. Vi går dem hurtigt igennem og slutter af med deres webhotel løsninger. Under hosting på hjemmesiden er det muligt med en VPS løsning, som er en mellem ting mellem et webhotel og en dedikeret server, og er ideel til mellem store websites.

Sådan en løsnings fås med diskplads 5 GB og op til 120 GB diskplads, 1-4 Processor, 512 MB og op til 6144 MB Ram, trafik fra 10 GB og op til fri! Se mange flere detaljer på deres hjemmesiden via linket længere nede. De har også Rack Hosting hvor de passer godt på dit udstyr 24/7, de har blandt andet en strøm generator der slår til når bynettet svigter.

Næste produkt i rækken er Hosted Dekstop, med dette kan du få adgang til dit kontor overalt, så længe du blog har adgang til internettet. Hosted Exchange 2010 er næste skud på stammen, med denne løsning kan du få adgang til alle dine emails, kalender og kontakter overalt. Under kategorien finder vi Internet Backup, med dette sørges der for automatisk backup af alle ens data, og bliver sendt ud af huset helt ad sig selv hver dag. Mail Scanning er en løsning til dem der ønsker ekstra spam og virus beskyttelse af ens emails med et brugervenligt system. Med System overvågning kan der spares mange penge ved at holde øje og kontrollere IT systemer med, skulle der opstå problemer er der nok infos i systemet til at man hurtigt kan finde fejlen og få det rettet.

Kamera overvågning tilbydes der også, det smarte ved denne løsning er, at når et eller flere kameraer optager noget, bliver det automatisk videostreamet til sikre servere i deres top sikret datacenter hos HostCenter. Sidste produkt før den står på webhoteller, er SMS Passcode, dette er et smart system, der bruges til når du logger ind i dit IT system som du plejer, når du har indtastet dine login infos, ved systemet hvem du er, og sender dig en flash SMS ( bliver vist på din mobil ). I SMS beskeden er der en adgangskode, som du skal indtaste.

Med et webhotel fra dette hosting firma, får du en løsning med power, høj oppetid og alt det du skal bruge for, at komme godt i gang med din hjemmeside. Løsningerne er meget stabile og server driften er høj, så du kan være sikker på, at dit arbejde med din hjemmeside ligger på gode servere, hvor der ikke er sparet på noget som helst. Priserne er dyrere end ved mange af de andre webhosting firmaer vi har gennemgået, men her hos dette firma får du virkelig også det du betaler for, nemlig høj kvalitets webhoteller til fair priser. Priserne starter fra 49 kr. om måneden og den største pakke løsning koster 299 kr. om måneden.

Supporten / kundeservicen er super god og effektiv, og så er den naturligvis på dansk. Serverne har desuden hurtige svartider, så dit webhotel og dens hjemmesider vil derfor loade pænt hurtigt.

Her ses en oversigt over de 3 billigste webhoteller:

Dette firma henvender sig til alle der ønsker sig stabile, pålidelige og sikre webhotel løsninger, så man trygt kan sove om natten uden at skulle bekymre sig om sikkerheden på serveren hvorpå ens hjemmeside ligger. Priserne er en anelse højere end ved mange andre hosting firmaer, men som man siger “man får hvad man betaler for” og i dette tilfælde med HostCenter får du en professionel hosting pakke af meget høj kvalitet og med super god dansk support naturligvis. Alt i alt et spændende website der har meget at byde på, se det alt sammen via linket her nedenunder:

Se online tilbud på HostCenter.dk

Brugeranmeldelser af “HostCenter.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser

Nyeste computer, elektronik & hosting webshops & sites: