Helsebixen.dk rabatkode og anmeldelse

Fri fragt på alle ordre over 100 DKK

Få leveret din bestilling inden for blot få dage, samt få 100% gratis fragt ved alle ordre på mere end 100 kr., sendt direkte til din adresse, trygt og sikkert med posten. Spar desuden mange penge online når du handler hos HelseBixen, de har Danmarks største udvalg af helsekost på nettet.

Få rabatter & tilbud med HelseBixenFri fragt på alle ordre over 100 DKK

Den grønne og miljøvenlige webshop Helsebixen, er et Co2 neutral website, de støtter med andre ord miljøet online!

Deres shop har rigtig meget, at byde på, de har alt i billig kosttilskud på deres virtuelle hylder og med et lager der rummer over 11.000 produkter, burde der være noget for enhver smag og behag.

Det store udvalg gør sitet til et spændende sted at handle online, der findes alt mellem himmel og jord inden for kosttilskud m.m. Priserne er til at have med at gøre, og i øjeblikket får man fragten 100 % gratis ved alle ordre over 100 kr.

Spar penge i dag ved at købe dit kosttilskud til lave priser hos Helsebixen, du får fri fragt ved at benytte dig af rabatkode linket her nedenunder i den grønne boks.

Udnyt tilbuddet om gratis fragt med HelseBixen rabatkode linket
  • Gratis fragt på alle ordre over 100 kr.
  • Mega stort udvalg med over 8.500 produkter på lager
  • De fører alt i billig helsekost online
  • Dag-til-dag levering – 1-2 hverdage
  • Helsebixen er et Co2 neutral website
  • De er godkendt og kontrolleret af E-handelsfonden – se E-mærket her
  • På Trustpilot har de fået den samlede bruger karakter på 7,8 fra 0 – 10 = Godt
  • Det er nemt, hurtigt og sikkert at handle hos HelsePlus

Læs også vores HelseBixen anmeldelse

Indledning

Vi skal forbi et gigantisk stort website, fyldt til randen med kosttilskud, helsekost, personlig pleje og meget mere. Webshoppen Helsebixen rummer mere end 11.000 produkter!

Her finder du alt hvad hjertet begær inden for helsekost, til rigtige gode priser og med super hurtig levering. Siden henvender sig til stort set alle, da deres udvalg rammer utroligt bredt. Du finder linket til deres online webshop nederst i dette indlæg i den grønne kasse/boks.

Produkt udvalg/sortiment

Udvalget af produkter er bredt og deres total antal varer i “bixen” er over 11,000 produkter alt i alt. Dette gør siden til en af de klart største vi endnu har set i denne kategori, alene sortimentet er enormt og du vinder alt mellem himmel og jord inden for blandt andet helsekost. Tjek sitet ud i den grønne kasse/boks nederst.

Priser generelt

Priserne er yderst konkurrencedygtige, de ligger klart i den gode ende, nemlig den billige, selv om du finder gode priser på sitet, er der ikke på noget tidspunkt gået på kompromis med kvaliteten. For netop kvaliteten er en af sites stærke sider, ved gennemgang af webshoppen fandt vi udelukkende kvalitets varer, mange kendte vi i forvejen, disse produkter vil blive gennemgået og bragt her på siden løbende.

Leveringstid og fragt omkostninger

Fragt omkostningerne er 100 % gratis ved køb for mere end 100 kr. pr. ordre. Ellers koster det blot 25 kr. af få leveret ens ordre til ens adresse. Leveringstiden er lige i skabet, forvent at din ordre bliver leveret inden for blot 1-2 hverdage.

Godkendt ja/nej af e-handelsfonden samt Trustpilot score

Vi har fundet frem til, at Helsebixen er fuldt ud godkendt af e-handelsfonden, tjek selv via dette link. Over på TrustPilot score HelseBixen hele 8,4 ud af 10 mulige og giver en samlet karakter på “Godt”, tjek selv via dette link.

Afslutning

“Danmarks største udvalg af naturlægemidler og kosttilskud, helsekost, personlig pleje og homøopati – altid med gratis fragt.” Det er hvad der falder en i øjende når man besøger sitets forside, de holder hvad de lover, de er det største af det største inden for helsekost online. Deres priser er super gode, de har en flink og venlig kundeservice, de levere hurtigt og så er prisen på fragt gratis ved køb for mere end en flad hundrede krone seddel. Vi har fået et rigtig godt positivt indtryk, af Danmarks suveræne største website der forhandler kosttilskud, helsekost, personlig pleje osv. på internettet. Tjek sitet for de nyeste tilbud via boksen/kassen her forneden.

Rating 5/5

Få rabatter & tilbud med HelseBixenFri fragt på alle ordre over 100 DKK
Find vej til HelseBixen ( Ravnsøvej 40, 8240 Risskov, Danmark )

FindVej

Kontakt

Helsebixen
Ravnsøvej 40
8240 Risskov
E-mail: kundeservice@helsebixen.dk
Tlf:.(+45) 7199 0126

Følg HelseBixen: