HairOutlet.dk rabat uden rabatkode, spar op til 60% online + hurtig og gratis levering

Stort udvalg af kvalitets hårprodukter på tilbud, spar op til 60% på kendte mærker, få gratis levering v/køb over 499 kr., samt masser af online rabatter helt uden brug af rabatkoder – se mere på www.HairOutlet.dk – Gør en god handel i dag og spar penge online!

Besøg HairOutlet.dk og få gratis levering
Spar op til 60% på kendte kvalitets hårprodukter online hos HairOutlet.dk
hairoutlet-logo-small-2

Kort om virksomheden Hairoutlet.dk?

Hairoutlet.dk er en dansk webshop, som blev lanceret tilbage i 2009. Folkene bag virksomheden bestræber sig på, at give kunderne store besparelser på deres produkter, samt at det er vigtigt at produkterne er af den bedste kvalitet. Ejeren af virksomheden er Lena Mejlvang som har indgået et samarbejde med Salon Elly, og hun har over 40 års erfaring med hårprodukter samt frisør teknikker i det hele taget.

Man gør meget ud af at kunderne altid skal have den bedste service, i form af råd og vejledning på diverse produkter. Hairoutlet.dk kan stå 100 procent inden for deres produkter, og man sælger kun professionelle og kvalitets produkter.
Hairoutlet.dk er altså en af de førende på det danske marked når det kommer til lave priser, og kvalitets produkter, og for at nævne nogle stykker af mærkerne som man finder på siden så er det, TIGI, Schwarzkopf, Paul Mitchell, Godwel og Redken.

Hvis man har nogle spørgsmål så kan man altid kontakte Hairoutlet.dk på info@Hairoutlet.dk, eller på tlf. 4215 2000.
Man kan også henvende sig til virksomheden på deres adresse som er: Hairoutlet ApS, Nørredige 10, Nr. Bork, 6893 Hemmet – CVR – 35 86 72 87

Hvad leveringstiden og fragtomkostninger?

Webshoppen Hairoutlet.dk gør meget ud af at kunne servicere deres kunderne bedst muligt, dette skal komme i kraft af lave leveringsomkostninger og hurtig levering.

Selve leveringstiden ved Hairoutlet.dk vil ofte være på 1-2 hverdage, men i langt de fleste tilfælde så vil kunderne allerede få deres pakke dagen efter de har bestilt den, hvis man velopmærket har bestilt sin pakke inden eftermiddag.

Der vil altid være fri fragt, hvis man køber for mere end 499 kr.

Man kan vælge mellem 3 leveringsformer hos Hairoutlet:

  • GLS pakkeshop koster 29 kr. Her vil ens pakke blive leveret til ens lokale GLS pakke shop, og når pakken er ankommet til pakkeshoppen, så vil man modtage både en Mail og en SMS, heri vil der være en kode som man skal huske og vise frem når man henter pakken.
  • GLS Erhverv koster 29 kr. Denne leveringsform betyder at pakke vil blive leveret til ens arbejdsplads, dette er en god leveringsform, hvis man er en af dem som arbejder meget, og ikke er særligt meget hjemme.
  • Post Danmark med omdeling koster 49 kr. Her bliver ens pakke leveret til ens hjemmeadresse, og hvis man ikke er hjemme når pakken ankommer, så vil pakken enten blive stillet på et aftalt sted, eller også vil der blive lagt en seddel, hvorefter man kan hente pakken på posthuset.

Produkter hos Hairoutlet.dk

Hairoutlet.dk er en af de førende webshops i Danmark, de tilbyder diverse produkter indenfor hår plejning, voks og parfumer. Hos Hairoutlet.dk kan man tilbyde sine kunder et meget bredt sortiment, men ligeledes et meget dybt sortiment, idet der er mange forskellige produkter indenfor den samme kategori.

En af fordelene hos Hairoutlet.dk er at langt de fleste af deres produkter, ofte er på tilbud og selvom produkterne ikke er på tilbud, så er der stadig mange penge og spare i forhold til de øvrige konkurrenter på markedet.
Selvom produkter er blandt de billigste på markedet, så er kvaliteten stadig i top. Lige præcis kvaliteten er nemlig et af de vigtigste elementer for virksomheden, idet man altid ønsker og kunne tilbyde kunderne de bedste produkter, og samtidigt til den bedste pris.

hairoutlet_outlet_tilbud

Hvor lang fortrydelsesret har man?

Når du handler ved Hairoutlet.dk, så vil man altid have 14 dage fuld fortrydelsesret uanset hvad. Fortrydelsesretten træder i kraft fra den dag man modtager ens produkt.
Hvis man ønsker og sende et produkt retur, fordi man enten er utilfreds med produkter, eller blot fordi man har fortrudt sit køb, så skal man bare sende sin pakke tilbage til virksomheden, her skal man altid huske og sende pakken tilbage i samme stand, som man modtog den i.

Man kan sende retur pakken til følgende adresse: HairOutlet, Nørredige 10, Nr. Bork, 6893 Hammet, Danmark

Pengene vil blive returneret når Hairoutlet har modtaget retur varen, og har godkendt den.

Reklamation
Hvis man opdager mangler eller skader på ens produkter, så skal man med det samme kontakte HairOutlets kunde service, og herefter kan man så vælge om man ønsker pengene returneret, eller om man ønsker et andet lignende produkt.

Betalings muligheder

Man kan betale hos Hairoutlet.dk på følgende måder: Dankort, Master Card, Maestro, Visa, Visa Electron og JCB.

Man kan også lave en helt almindelig bankoverførelse, og her skal man bruge Reg. Nr. 7789 og konto nr. 4008620.

Der er ingen gebyrer i forbindelse med betaling hos Hairoutlet.dk

Kan man få en konto hos HairOutlet.dk?

Ja, hos Hairoutlet.dk kan man oprette en bruger, som vil gøre det lettere når man skal bestille produkter, eller hvis man har bestilt produkter.

Sådan opretter du en brugerkonto:

  • Øverst på siden i menu punktet finder man ”min Konto” klik på denne.
  • Herefter skal man oplyse sit navn samt efternavn, Email adresse og et selvvalgt password.
  • Man vil også inden man opretter sin konto, kunne vælge og tilmelde sig Hairoutlet.dk´s nyhedsbreve, dette vil være med til at man altid får de nyeste tilbud og kampagner fra virksomheden.
  • Når man så er blevet oprettet, så vil man inde på siden kunne indtaste sin leveringsadresse, så man altid er sikker på, at pakken bliver leveret til den rigtige adresse.

Hvilke menu punkter er der inden under ”min konto”, Stamdata, Adresser, Mine ordrer, Betalingsaftaler, Abonnement aftaler, Abonnement profil, Mine bedømmelser, Mine Applikationer, Nyhedsbrevsabonnemt, Mine Downloadprodukter, My Out Of Stock subscriptions.

Trustpilot anmeldelser

Hairoutlet ligger med en rating på 9.4 ud af 10 mulige hos Trustpilot, hvilket er særdeles godt.

Det som kunderne hæfter sig meget ved er, at servicen hos virksomheden altid er i top, og at man får svar på sine spørgsmål rigtig hurtigt.

Ligeledes så er kunderne rigtig glade for den høje kvalitet af produkter, sammen med de altid faste lave priser.

Kontakt

HairOutlet ApS
Nørredige 10, Nr. Bork, 6893 Hemmet, Danmark
E-mail: info@hairoutlet.dk
Tlf.: 42 15 20 00