GymnastikogRidesport.dk rabatkode og anmeldelse

Gratis fragt

Stort udvalg af rideudstyr til hest og rytter – Få fri fragt ved køb for over 449 DKK. Få din ordre leveret inden for blot 2-3 arbejdsdage til din ønskede adresse.

Få rabatter & fri fragt med GymnastikogRidesport

Indledning

Denne webshop henvender sig til alle heste elskere, der med et kæmpe udvalg af rideudstyr til hest og rytter, er en af markedets absolut største aktører på det danske marked på nettet. De har et usædvanligt stort sortiment af kvalitets produkter, til faste lave internet priser over hele linjen. De score helt utrolig højt på TrustPilot, plus så er webshoppen E-mærket af E-handelsfonden. Alt i alt er “Gymnastik og Ridesport” shoppen et meget populært handle sted, for alle som har med heste at gøre.

Produkt udvalg/sortiment

Produket udvalget hos “Gymnastik og Ridesport” shoppen, er ganske enkelt imponerende, de forhandler alt i udstyr til både rytter og heste online. Det enorme udvalg af top kvalitets produkter, gør websitet til et interessant handle sted på nettet, for alle dem som har at gøre med heste. Du finder med andre ord, alt det en rytter og/eller hest har brug for.

Priser generelt

Prisniveauet hos “Gymnastik og Ridesport” shoppen, ligger helt klart i den gode lave ende, hos dem får du altid kvalitets produkter til konkurrencedygtige priser. Du får med andre ord, smæk for skillingen hver gang du handler hos denne webshop.

Leveringstid og fragtpris

Når du har bestilt og betalt, bliver din levering sendt direkte til din adresse, du modtager herefter din ordre indenfor blot 2-3 arbejdsdage. Fragtomkostningerne er mellem 58 kr. – 79 kr., men benytter du vores grønne rabatkode link, gives fragten 100% gratis på alle ordre over 449 DKK.

Godkendt ja/nej af e-handelsfonden samt Trustpilot score

Som førnævnt score “Gymnastik og Ridesport” ufatteligt højt på TrustPilot’s hjemmeside, med en samlet karakter på 9.7 ud af 10.0 = perfekt, ligger webshoppen sig klart i spidsen indenfor dens kategori. Flere end 475+ kunder har skrevet brugeranmeldelser på TrustPilot, langt de fleste har givet websitet topkarakter. Webshoppen er desuden godkendt af E-handelsfonden med E-mærket, hvilket er din garanti for, at alle handler med sitet er 100% sikkert, køb online i dag, det er nemt, billigt og hurtigt.

Afslutning

Har du med heste at gøre, samt mangler udstyr til enten hest eller rytter, alt sammen af top kvalitet til de rette priser, bør du helt klart tage et smut forbi denne spændende webshop. Den har rigtig meget at byde ind med, plus så er websitet utroligt populært, hvor rigtig mange handler derinde hver dag. Der kan spares mange penge ved, at bestille og købe produkter hos denne netbutik, samt så får du hele fragten kvit og frit, når der købes for mere end 449 DKK. Brug vores rabat link, få fri fragt på din næste ordre over 449 kr. og få det hele leveret hurtigt med posten. Rigtig god fornøjelse.

Rating 5/5

Gå til GymnastikogRidesport.dk og få fragten gratis
Find vej til GymnastikogRidesport ( Kongensgade 20, 6700 Esbjerg, Danmark )

FindVej

Kontakt

Gymnastik og Ridesport ApS.
Kongensgade 20,
6700 Esbjerg, Danmark
CVR: 33575688

Tlf.: +45 75 13 51 51
E-mail: mail@gymnastikogridesport.dk

Brugeranmeldelser af “GymnastikogRidesport.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser