Gucca.dk rabatkode 2015 + anmeldelse og tilbud

Få gratis levering på din næste ordre, når der bestilles for over 599 kroner, med rabat linket her på siden, der samtidigt sender videre til de bedste Gucca tilbud online.

Køb DVD Film, Blu-Ray Film, Bøger, CDer, Spil og meget mere på smartphone, tablet eller computer til lave internet priser. Gucca butikken er en internet shop hvor der forhandles alt inden for film, dvd’er, blu-ray, bøger, spil, film, IT & elektronik, legetøj m.m. til lave priser over hele linjen.

Eksklusiv Gucca.dk rabatkode 2015 – Få 5% i ekstra rabat

Kopier “koden” & brug den via linket “Gå til min rabat

GUCCARABAT5

Få 5% rabat på alt hos Gucca shoppen

Rabatten gives kun ved brug af vores rabatkode

Gå til min rabat

Gyldig til d. 12.02.2016

Om Gucca.dk

Gucca er en brugervenlig webshop, der ganske overraskende er let at finde rundt på, til trods for at butikken rummer tusindvis af produkter, har de formået at sætte en moderne webshop sammen til perfektion. Websitet virker så men også på alle smartphones og tablets, hvilket bare er lækkert, for så kan man handle på farten eller blot lige ved hånden. Gucca har desuden en smart søgefunktion, som kommer med forslag til mere præcis søgning efter et produkt – der bare gør det hele utroligt let, at finde frem til det ønskede produkt.

Gucca.dk = Salg af DVD-film, Blu-Ray Film og Bøger til super lave online priser!

Aktuelle online tilbud

Shoppen byder på masser af varer på tilbud, her kan der gøres ekstra gode handler da man nemt sparer mange procenter! Udvalgtet er kæmpe stort og tilbagesvarene spænder bredt, der er noget for enhver smag på hylderne. Se alle Gucca tilbud og online rabatter via tilbuds link her.

Tilmeld deres nyhedsbrev på webshoppen, så deltager du automatisk i lodtrækningen om et gavekort på 500 kroner til Gucca.dk

Betalingsmuligheder og sikker e-handel

Hos denne webshop kan der betales med forskellige betalingsmetoder, der kan betales med Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, MasterCard, PayPal, EAN Faktura, JCB, Dinners Club, American Express, Maestro eller via bankoverførsel. Først når ens ordre er sendt af sted, bliver ens penge først trukket på ens konto.
Sikkerheden hos Gucca er helt bestemt på plads, for med en NETS-godkendt SSL-server, bliver alle personlige oplysninger kraftigt krypteret, når de sendes hen over nettet. En SSL forbindelse også kaldet for “Secure Sockets Layer” i fagsprog, gør det at alle informationer fra brugerens computer, bliver sendt krypteret videre via nettet, til en webserver.

Det er Nemt, hurtigt og billigt at handle hos Gucca – “det er den oplevelse, vi ønsker at vores kunder skal have…

Leveringstid og fragtomkostninger

Du finder leveringstiden for det enkelte produkt på webshoppen, som regel tager en varer som de har på eget lager, blot 1-2 arbejdsdage om at blive leveret til ens ønskede adresse. Prisen for at fragten er 39,95 kroner på alle ordre under 599 kroner, bestiller du der imod for mere end 599 kroner, får du fragten kvit & frit – 100% gratis!

Trustpilot bruger- & kundeanmeldelser

Op til denne artikel har vi naturligvis tjekket hvordan Gucca.dk klarer sig, på bruger- & kundeanmelder websitet TrustPilot.dk – Vi fandt lynhurtigt ud af, at webshoppen Gucca er ekstrem populær blandt tidligere kunder, for shoppen har fået intet mindre end 18.000+ anmeldelser! Samlet TrustPilot karakter: “Fremragende” 9.2 / 10.0 – Der er ikke så meget at sige til det, end at kunderne har talt!

Smartphone & tablet optimeret webshop

Afslutning

Hvis der f.eks. skal handles DVD Film, Bøger, Blu-Ray Film, Spil, CDer m.m. og det skal gøres til nogle af markedets bedste priser, så er Gucca.dk shoppen lige sagen. De ligger inde med et enormt varesortiment af høj kvalitet, til konkurrencedygtige priser online, her kan den prisbevidste forbruger få meget til billige penge. Gør en god handel, spar penge på de mange gode tilbud, besøg Gucca shoppen med rabat linket her på siden og få fri levering, ved alle køb over 599 kroner.

Rating 5/5

Sådan handler du:

 1. Besøg shoppen på www.Gucca.dk
 2. Vælg den ønskede produktkategori i venstre side
 3. Herefter klik på det ønskede produkt, dernæst klik på “Læg i kurv”.
 4. I popop vinduet klik nu på “Gå til kassen”.
 5. Indtast eventuelt en “værdikode” (rabatkode) og klik “Aktiver koden”.
 6. Forsæt til næste trin ved at klikke på “Gå til kassen.
 7. Vælg betalingsform og klik på “Fortsæt” knappen.
 8. Følg de sidste trin for at fuldføre ordren, afslut med at betale.

Sådan 🙂

Fordele med Gucca

 • Mere 12+ års erfaring på bagen!
 • Gratis fragt ved køb over 599 kr.
 • Hurtig levering til kun 39,95 kr.
 • Altid 30 dages returret
 • Høj TrustPilot score på 9.2
 • Gigantisk udvalg af kvalitets produkter
 • Gucca har mere end 83.500+ varer
 • Professionel og god kundeservice
 • Webshoppen virker også på mobilen
Find vej til Gucca ( Bredgade 27-33, 7400 Herning, Danmark )

Findvej

Kontakt

Gucca A/S
Bredgade 27-33,
7400 Herning
Kundeservice@gucca.dk
Tlf: 70 27 85 05
CVR: 25 79 45 83