GratisBoligTilbud.dk – Få bedste bolig salgspris

Er tiden inde til at sælge boligen?

Hvis ja, så fortæl Gratisboligtilbud.dk hvad du ønsker at sælge. Hvad enten det er din villa, kolonihavehus, sommerhus, erhvervsejendom eller noget helt fjerde. Du bliver kontaktet af op til 3 forskellige ejendomsmægler der sikre dig, at du får den bedste service samt pris.

Hvad kan du forvente?

At sælge bolig i dag, er ofte forbundet med en masse forvirring samt usikkerhed om hvor hurtig du kan forvente et salg. At finde den ”rigtige” ejendomsmægler kan være endnu sværere. Gratisboligtilbud.dk har gjort det nemt og bekvemt for dig. Når du har indsendt formularen over hvad du gerne vil sælge, modtager du et tilbud fra op til tre ejendomsmægler indenfor et par dage, og nogle gange hurtigere.

Konkurrencen blandt mæglerne

Ejendomsmæglerne er naturligvis i konkurrence med hinanden, derfor kan du som udgangspunkt også forvente at salæret er billigere end normalt.

Det koster dig 0 DKK at forhører dig

På forsiden indtaster du hvad det er du vil sælge, hvor i landet det er, og et ønske om hvor hurtig du forventer et salg samt indtastning af kontakt oplysninger. Herefter bliver din sag behandlet, og du vil blive kontaktet af tre uafhængige mægler. Det koster 0 DKK at benytte sig af denne unikke service. Så hvorfor ikke give det et forsøg?

Over 10000 boliger

Langt over 10000 boliger er allerede blevet formidlet videre. Succesen skyldes hurtig respons tid samt tilfredse sælger og ejendomsmægler.

Kontakt os i dag

Har du som sælger spørgsmål så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Og er du ejedomsmægler, og gerne vil registreres i Gratisboligtilbud’s register, så kontakt under samme kundeservice nummer: +45 52 40 73 09 eller skriv til os gennem kontaktformularen på vores hjemmeside GratisBoligTilbud.dk.

gratisboligtilbud
“Alt er 100% gratis og uden forpligtelser for dig og du bestemmer selv om du vil anvende et af de tilbud du modtager.”
Rating 5/5

Prøv det, fordi…

  • Modtag op til tre tilbud fra ejdomsmægler, helt gratis
  • Indenfor et par dage vil du blive kontaktet af mæglerne
  • Salæret er som udgangspunkt billigere end normalt
  • Gå efter den højest vurderet salgspris
  • Over 10000 boliger er allerede formidlet