Giggles.dk anmeldelse og rabatkode + FAQ

Køb gaver online til billige penge, spar mange penge på skøre gaveideer, hadegaver og sjove gadgets – hurtig og billig levering.

Giggles.dk er en anderledes webshop der har har gjort sig umage med, at strikke et helt specielt varesortiment sammen. Du finder en lang række af spøg og skæmt produkter, produkter til boligen, børn og babyer, artikler som kan give din næste fest lidt mere kulør samt mange andre produkter. Giggles.dk er nem og let, at bladre rundt i – samtlige artikler har en detaljeret produktbeskrivelse. Og det tager ikke mange klik før din ordre er sendt afsted.

Fordele Gaveartikler til ALLE lejligheder, et rigt varesortiment som spænder meget bredt, hurtig levering, 1-3 hverdage, billig fragt kun 39,- uanset størrelse, altid 30 dages returret, spøg og skæmt til alle aldre. Trustpilot.dk karakter på 8.7 ud af 10

giggles-dk-logo

Rating 5/5

“Køb gaver hos Giggles.dk til billige penge – bestil i dag og få hurtig levering”

Search
Filter by Custom Post Type
Generic filters

Populært: whiteawaybørnetøjwuptibillig parfumemytrendyphoneguccagaveideermiintoyves rocherezzence

Hvorfor er Giggle.dk en online oplevelse?

Det er den baseret på det brede udvalg af meget forskellige produkter der findes på siden.

Der er kategorier indenfor

  • Baby og Børn – her findes tekstiler, sutter, penalhuse, paraplyer, sparegrise mm.
  • Bolig og Have – stiller din trang for brugskunst, tilbehør til badeværelset, dørmåtter, grill til altanen, dartskiver og meget mere.
  • Fest og farver – er sammensat af komiske tilbehør som kan benyttes næste gang du har vennerne over til fest, julefrokosten, fødselsdagen mm.
  • Spil – til de fest glade, findes der drukspil, ludo eller hvad med et bordtennissæt.

Foruden et kort udpluk af hvad du kan forvente i de nævnte kategorier kan du også stille din trang til at købe ved, at tage et kig forbi ”Frækkerten” som fremkalder et smil og en latter hos de fleste, eller hvad med gadgets som bare ikke er til at undvære i ”Sjove Dimser” gruppen. Blev der nævnt at Giggles.dk også forhandler tøj og diverse tilbehør hertil? Du finder hele listen her på deres hjemmeside.

Sådan handler du hos Giggles.dk

Du klikker rundt på siden og finder et produkt og tilføjer den til indkøbskurven. Herefter indtaster du dine personlige oplysninger og vælger herefter betalingsformen Du kan betale med de fleste betalingskort, PayPal eller lave en bankoverførsel. Sikkerheden for betalingen er i top.

Få rabatter på gaver på www.giggles.dk

Leveringstiden og fragtpriser

Så snart din ordre er modtaget bestræbes der på, at afsende den samme dag eller den efterfølgende dag. Derfor har du ofte din vare allerede efter 1-3 hverdage. Der er enkelte produkter hvor du kan forvente op til 7 hverdage før du har varen i hænderne. Fragten er yderst fair – uanset vægten, størrelsen og købsordren betaler du kun 39,- i levering som foregår enten med GLS eller Post Danmark

Er du i tvivle om noget?

Er du i vildrede over en størrelse kan du benytte ”Størrelsesguiden”. Har du andre spørgsmål, ris/ros eller problemer med, at finde en bestemt ting – så kontakt kundeservice på tlf: +45 30201081, mail på info@giggle.dk eller benyt kontakt formularen under ”Kontakt”.

giggles-logo

FindVej

Kontakt

Giggles
Slotssøvejen 10,
6000 Kolding,
Danmark
Email: info@giggles.dk
SE-nr: 33479328
Tlf: +45 3020 1081

Nu har jeg betalt, hvornår modtager jeg min vare?

Tak for din ordre. Så snart din ordre er modtaget hos Giggles.dk afsendes den samme dag eller den efterfølgende hverdag. Du har derfor næsten altid din vare i hænderne indenfor 1-3 hverdage. Der kan forkomme længere leveringstid på udvalgte segmenter.

Skal jeg betale for fragten?

Ja, fragten er på kun 39,- som betales uanset din ordrestørrelse. Der leveres til alle brofaste ører i Danmark og du modtager din vare enten med Post Danmark eller GLS.

Kan jeg sende min vare retur?

Ja, Giggles.dk tilbyder 30 dages returret. Varen sendes tilbage i original emballage og må ikke vise tegn på, at have været i reel brug. Fortryder du et køb kan du nemt udfylde ” Fortrydelsesformularen”.

Hvad har Giggles.dk som andre ikke har?

Mange lignende webshops har ikke dette brede varesortiment som du finder hos Giggles.dk. Du kan få alle dine sanser stillet med forskellige artikler, lidt til den frække, til boligen, barnet, komiske og uundværlige gagdets og meget meget mere.

Omkring betaling, er den sikker?

JA, sikkerheden er af højeste prioritet. Betalingen foregår via en SSL forbindelse som er en linje der er krypteret, sikker og stabil. Du skal derfor ikke bekymre dig om sikkerheden når du betaler via webshoppen.