Getbig.dk rabatkode 2015 og anmeldelse

Fri fragt & hurtig levering

Med vores GetBig rabat- og kuponkode link, gives der 100 % gratis fragt på samtlige ordre over 1.000 DKK. Hele herligheden bliver leveret inden for et par arbejdsdage til din ønskede adresse. Bestil godkendte og lovlige produkter online hos GetBig, få fragten kvit og frit via det grønne links her foroven.

Ingen kode nødvendigt, gå til tilbud via “Gå til mine rabatter

Ingen kode

Se alle de nyeste Getbig rabatter og tilbud

Dag-til-dag levering og gratis fragt v/køb over 1000 kr.

Gå til mine rabatter

Gyldig til d. ingen dato sat

Indledning

Få større muskler og en flottere krop med denne “grand-old-man” af en webshop inden for fitness og bodybuilding, det den ældste webshop i Danmark hvor der føres alt fra proteinpulver, kosttilskud, træningstøj, træningsudstyr m.m. Vi skal forbi og omkring GetBig shoppen (du finder tilbuds linket nederst i dette review). Vi har rigtig gode personlige erfaringer med denne shop, derfor synes vi at sitet skulle med i vores voksende database her på sitet. Hos GetBig finder du et rigtig stort og bredt udvalg af kvalitets produkter, til fitness, sport, motion osv. Dette er bestemt stedet online, hvis du ønsker en flot krop samt større muskler, de har nemlig alt hvad der skal til for, at man kan opbygge en super krop. Shoppen har været online siden 1999, det er alt sammen dansk når det er aller bedst, de levere fra dag til dag og de forhandler kun lovlige produkter i Danmark. Priserne er gode, du finder mange flere oplysninger omkring deres produkter via tilbuds linket.

Produkt udvalg/sortiment

Deres kæmpe udvalg af produkter er inddelt i en lang række kategorier, hovedkategorierne på sitet er følgende: Kosttilskud, Fitness tilbehør, Fitness udstyr, Træningstøj, Hudpleje samt Bøger/DVD. De har også en kategori kun med tilbud i, der kan man sparer helt op til 70 % på udvalgte varer. Der er masser af fremragende produkter til de helt rigtige priser hos GetBig, da vi på et tidligere tidspunkt bestilte proteinpulver og træningsudstyr, som alt var på tilbuds, sparede vi rigtig mange penge i forhold andre konkurrenter online, plus vi fik det leveret dagen efter!

Priser generelt

Priserne er super gode, du finder altid produkter på tilbud hos dem, der kan man med andre ord sparer mange penge hver gang der handles hos dem. Du får smæk for skillingen hos GetBig, hver gang du bestiller produkter online hos dem. Priserne er konkurrencedygtige over hele linjen, det er klart nogle af markedets absolut bedste priser på området.

Leveringstid og fragt omkostninger

Leveringstiden er blot 1-2 hverdage, de levere fra dag til dag. Når en bestilling er lavet, afsendes ordren indenfor 24 timer.

Fragtpriser:

  • Ved køb for under 1000 DKK betaler du i alt 39 DKK (med GLS) eller 59DKK (Post Danmark) i fast fragtpris over hele Danmark uanset hvad og hvor meget du bestiller.
  • Ved køb for over 1000 DKK får du GRATIS FRAGT over hele Danmark uanset hvad og hvor meget du bestiller.

Trustpilot

På brugeranmelder websitet TrustPilot, hvor kunderne har givet GetBig webshoppen den samlede bedømmelse “Godt”, med en samlet TrustScore på 8.6 af 0-10, som er baseret på mere end 110+ kundeanmeldelser.

Afslutning

Står du og mangler f.eks. kosttilskud eller træningsudstyr, bør du helt klart give shoppen GetBig en chance, for de har alt på deres virtuelle hylder, til de helt rigtige priser. Du får gode priser på alle varer, hver gang du handler i deres shop, det er nemt, hurtigt og sikkert at bestille varer hjem fra nettet hos dem. Siden har rigtig mange år på bagen, de startede helt tilbage i 1999 med at sælge produkter online, dette gør at de har en enorm stor erfaring på området, de ved med andre ord hvad de snakker om! Udforsk websitet og webshoppen GetBig via linket her forneden.

Rating 3/5

Sådan handler du:

1. Besøg shoppen på: www.getbig.dk
2. Vælg en kategori for oven eller i venstre side.
3. Vælg et produkt ved at klikke på “mere info“.
4. Klik på det ønskede produkt og “Læg i kurv“.
5. Dernæst klik på “Gå til kassen“.
6. Udfyld nu alle felter med dine informationer.
7. Afslut ved at gå til “Betaling“.

Sådan:-)

Betalingsmuligheder

Dankort, Visa/Dankort
eDankort
Visa, Visa Electron
Maestro, MasterCard, JCB
Postopkrævning DK (Betaling ved modtagelse)
EAN Faktura

FAQs

  • Gratis levering v/køb over 1000 kr.
  • Getbig har været online siden 1999
  • Ordre sendes af sted indenfor 24 timer
  • Kun lovlige produkter i Danmark
  • Dansk firma med dansk support
  • Stort udvalg af kosttilskud m.m.
  • Sikker e-handel hver gang
Find vej til GetBig ( Vingelhøjvej 72, 6200 Aabenraa, Danmark )

FindVej

Kontakt

N.K. Import ApS
Vingelhøjvej 72
6200 Aabenraa

Telefon: +45 36 96 58 79
E-mail: support@getbig.dk

Følg GetBig: