Funballz

Klik her for at besøge Funballz.dk

Er du parat til en ny, sjov og anderledes omgang sport, f.eks. fodbold (Bumperz) hvor spillerne har en stor boble omkring sig? For med denne webshop bliver sport bare endnu bedre og sjovere, med kvalitets produkter du kun kan købe/leje hos dette firma.

Det er hylende morsomt og vildt underholdende, alle og enhver kan være med til dette spil, spillet fås kun hos Funballz – Den originale 🙂 Alle deres spil har med bobler at gøre, se websites udvalg via linket lidt længere nede her på siden.Funballz er top klasses underholdning for alle aldre, store som små. Det er perfekt til events, både om vinteren men bestemt også om sommeren, hvor folk virkelig kan opleve sport på en helt ny og fantastisk sjov måde. Du får maksimal underholdning for din skilling med Funballz, de har alt det der skal til for, at gøre en god event dag endnu bedre!

OBS: Der findes billige usikre kopivarer på nettet, varer som ikke overholder de love og krav på området, som bare skal opfyldes før man må sælge produkterne. Sådanne produkter lever ikke op til de strenge sikkerhedskrav der gælder på området!Men med Funballz.dk får du 100 % sikkerhed med i pakken, det er trygt og sikkert at bruge deres produkter, de lever nemlig op til samtlige krav om sikkerhed inden for dette område. Du kan læse meget mere om produkterne via linket her forneden, rigtig god fornøjelse med de nye boble-sports discipliner 🙂

Besøg Funballz.dk for at se alle deres produkter

Brugeranmeldelser af “Funballz.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser

Flere online rabatter og tilbud