Fodboldexperten.dk rabatkode og anmeldelse

Indledning

Webshoppen “Fodbold Experten” byder på et enormt bredt udvalg af fodboldstøvler, fodboldtrøjer samt diverse fodboldudstyr i lange baner, deres netbutik er utrolig flot sat sammen, masser af billeder, flot grafik og så er sitet i den grad brugervenligt at gå til.

Sitet har alt inden for førnævnte kategorier, så der bestemt noget for enhver smag og behag, læs mere om webshoppen her forneden. Køb for 700+ kr. og få fragten kvit & frit med vores rabatkode link:

Få rabatter & fri fragt med FodboldExperten

Produkt udvalg/sortiment

Deres udvalg af produkter er imponerende stort, de har alle de kendte brands, klubber etc. med i deres sortiment. Du finder rigtig mange fede kvalitets fodbold ting og sager på deres hjemmeside.

Priser generelt

Priserne er rigtig gode, du finder det bedste af det bedste inden for fodboldudstyrs verdenen på deres webshop, til nogle af markedets bedste priser.

Leveringstid og fragt omkostninger

Leveringstiden for en ordre er 1-3 hverdage, fragt omkostningerne ligger på enten 29 kr. eller 39 kr.

Godkendt ja/nej af e-handelsfonden samt Trustpilot score

Sitet er godkendt af E-handelsfonden, de er fuldt ud mærket met e-mærket, hvilket er din garanti for sikker og tryg handel. På Trustpilot har de fået mere end 140 anmeldelser, og med en samlet score på 8.0 / 10, må det siges at være ganske godt!

Afslutning

Deres unikke koncept der byder på lidt af hvert inden for fodboldudstyr, indeholder også en kundeservice, der er flinke og venlige til, at hjælpe en med eventuelle spørgsmål. De har også fri retur samt giver de 30 dages fuld returret. Sitet er spændende fra start til slut, og henvender sig primært til folk med interesse i fodbold sporten. Du finder et stort og bredt udvalg af de mest kendte brands på siden, til nogle af markedets fineste priser. Besøg webshoppen via den grønne kasse her forneden.

Rating 5/5

Gå til FodboldExperten.dk og få fragten gratis

Find vej til FodboldExperten ( Krystalgade 7, 2. sal, 1172 København K, Danmark )

FindVej

Kontakt

Krystalgade 7, 2. sal
1172 København K
Mail@fodboldexperten.dk
Tel: +45 50 47 87 50

Brugeranmeldelser af “Fodboldexperten.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser