Fitnesskassen.dk rabatkode 2018 og anmeldelse

Få første box fra 99 kr. med lækre proteinholdige produkter

Med vores Fitness.dk rabatkode får du første box med lækre proteinholdige produkter fra 99 kr. Kom godt i gang med vægttab eller at opbygge muskelmasse.

Om Fitnesskassen

Fitnesskassen er en dansk online webshop, som sælger alle de bedste træningsprodukter i form af proteinpulver, bar, kreativpuljer og meget mere. I modsætning til mange andre konkurrenter, så har Fitnesskassen valgt, at samle en kasse med 6-12 varianter hver eneste måned, som medlemmerne vil modtage. Det er da heller ingen hemmelighed, at folkene bag Fitnesskassen.dk går meget op i kosttilskud og træning, hvilket også betyder at de kun vil levere, de bedste produkterne til kunderne. Der bliver aldrig kedeligt med en Fitnesskasse, idet der måned for måned vil komme nye produkter, således at du som medlem aldrig bliver træt af produkterne.

Fitnesskassen.dk har desuden et abonnement service, hvor der ikke er nogen former for binding, og du kan derfor til hver en tid vælge, at melde dig ud. Alle produkterne på siden bliver løbende kvalitets testet, hvilket er din sikkerhed for, at du kun modtage de bedste og mest effektive produkter.

Så hvis du gerne vil give dig selv, markedets bedste produkter indenfor kosttilskud, og samtidigt øge din præstation under træningen, så er Fitnesskassen.dk stedet for dig

Kom godt i gang

Hos Fitnesskassen finder du forskellige bokse med kosttilskud, hvor du hver måned vil modtage nye produkter og varianter, når vi snakker proteinpulver, barer, snacks og drikke. Nedenfor kan i se hvordan, i hurtigt og nemt kan tilmelde jer Fitnesskassen.dk

 • Gå ind på www.fitnesskassen.dk
 • Klik på ikonet “tilmeld dig her”
 • Udfyld nu tilmeldings formularen, med dine personlige oplysninger
 • Vælg så den box du gerne vil prøve
 • Slut af med at betal for dig køb.
 • Du vil indenfor 2-3 dage modtag din box

Udvalget af boxe

Hvad end du er den rutinerede træningstype, eller du blot er nybegynder ude i fitnesscentret, så er der rigtig mange ting som taler for, at du skal bestille dit kosttilskud hos Fitnesskassen.dk. Når du har tilmeld dig Fitnesskassens abonnement service, så vil du hver måned modtage en ny box, hvori der er forskellige produkter i form af proteinpulver, bar, snack og meget mere. Måned for måned vil der blive pakket nye variater i kasserne, således at du altid får noget nyt, og hermed ikke kører træt i et produkt. Kasser kan fås fra 189 kr. og op af, men alle nye medlemmer på siden, kan få første måned for blot 99 kr. Nedenfor kan i se de forskellige priser på kasserne.

FitnessKasse uden proteinpulver:

Denne Fitness kasse er for dig, der ikke ønsker proteinpulver. Du vil hver måned modtage en lækker box, som vil være fyldt med proteinbarer, drikke, snacks, måltidserstatninger og meget mere, som i sidste ende vil hjælpe dig med, at holde den sunde livsstil.

 • 209 kr. pr. box pr. måned (1 mdr.)
 • 199 kr. pr. box pr. måned (3 mdr.)
 • 189 kr. pr. box pr. måned (6 mdr.)

Den første box der bestilles vil blot koste 99 kr.

FitnessKasse med proteinpulver:

Denne fitness kasse er for dig, som bruger proteinpulver i det daglige. Du vil hver måned modtage en stor box, som vil være fyldt op med kosttilskud, til din daglige træning. I kassen vil der være en stor pose proteinpulver, proteinbarer, snacks, drikke og meget mere, som hjælper dig med din daglige træning.

 • 209 kr. pr. box pr. måned (1 mdr.)
 • 199 kr. pr. box pr. måned (3 mdr.)
 • 189 kr. pr. box pr. måned (6 mdr.)

Modtag din første box for blot 99 kr.

Fordelene ved Fitnesskassen

 • Prøv en fitnesskasse for 99 kr.
 • Stort udvalg af kosttilskud.
 • Anerkendte mærker af høj kvalitet.
 • Folkene bag Fitnesskassen har stor erfaring indenfor kost, motion og træning.
 • Der er ingen binding på abonnement service.
 • Tilmeld, bestil og nyd Fitnesskassen fra din mobil-enhed.
 • Der kan ændres i bestillinger, hvis man gerne vil have mere af den ene eller anden slags.

Det generelle i FitnessKassen

I din Fitnesskasse vil der være forskellige indhold hver eneste måned. Der kan vælges imellem 2 forskellige boxe, hvor der i den ene af boksene vil være proteinpulver, som er beregnet til dem som træner for opbyggende muskelmasse, og gerne vil bruge proteinpulver til dette. Der vil i denne box være mellem 6-9 varianter, hvor der blandt andet er snacks, proteinrige drikke, proteinpulver samt proteinbarer.

Den anden box der kan vælges er uden proteinpulver, og denne kasse vil ligeledes indeholde 6-12 produkter, hvor der blandt andet er sunde snacks, proteinbarer, energishots, energibarer, proteindrikke, vitamindrikke og meget mere. Alt dette vil i sidste ende være med til, at du får det optimale ud af din træning.

Priserne på boksene starter fra 189 kr., og for nye medlemmer vil første kasse blot koste 99 kr.

Drikke, sunde snacks og proteinbarer

Fælles for alle produkterne hos FitnessKassen er, at kvaliteten altid er i top, og løbende bliver produkterne kvalitetssikret, således at du altid som kunde altid får de bedste produkter, som i sidste ende er med til, at du kan øge din træningsindsats. Når du bestiller din fitness boks, så vil du hver måned modtage følgende:

 • Lækre proteinbarer fra de anerkendte mærker som Betterbar, Quest Nutrition samt Bodylab.
 • Sprøde og sunde snacks fra det danske firma RAWBITE, som laver barer med nødder, frugt og intet andet.
 • Energishot, energidrik, proteinvand og meget mere. Her bruges mærkerne NOCCO, Nutramino samt LinusPro.

Alle ovenstående produkter kan med ro i maven bruges som et mellemmåltid, i forbindelse med dagens træning, eller blot som lidt ekstra guf til hyggen om aftenen.

Levering

Når du har bestilt din box hos Fitnesskassen, så vil kassen efterfølgende blive sendt d. 1. hverdag i måneden, og herefter vil den være dig i hænde indenfor 1-3 hverdage. Er du ny kunde hos Fitnesskassen.dk, og du foretage din første bestilling, så vil din box blive sendt med det samme. Husk at denne start box, blot koster 99 kr.

Der vil aldrig komme et fragtgebyr på 39 kr., på alle bestillinger der er foretaget. Som udgangspunkt så bliver alle pakker sendt uden omdeling, hvilket betyder at pakken bliver leveret til det nærmeste posthus, pakkeboks eller postbutik. Ønsker du at få din pakke sendt hjem på privatadressen, så tager Post Danmark yderligere 20 kr. i gebyr for dette.

Medlemskab

Sæt dit medlemskab på pause?

Hvis du er medlem hos Fitnesskassen.dk, men du i en periode ikke ønsker at modtage din kasse, fordi du måske er på ferie eller lignende, så kan du naturligvis godt sætte dit medlemskab på pause. Alt hvad du skal gøre her er, at skrive en mail til hel@fitnesskassen.dk, hvorefter du oplyser dit medlemsnummer, samt hvor længe du ønsker at sætte medlemskabet på pause.

Bestil ekstra som medlem

Hvis der er nogle af produkterne du er ekstra begejstret for, så kan du som medlem naturligvis også vælge, at bestille ekstra af disse produkter. Det eneste du her skal gøre er, at skrive en mail til hej@fitnesskassen.dk, hvor du fortæller dem hvilke ting du gerne vil bestille mere af.

Sådan opsiger du dit medlemsskab

Ønsker du ikke længere dit medlemskab hos FitnessKassen, så er alt hvad du skal gøre, at skrive en mail med følgende oplysninger til hej@fitnesskassen.dk:

 • Dit medlemsnummer
 • Den email du har tilmeldt dig med
 • Dit fulde navn

Det eneste du dog skal huske når du vil opsige dit abonnement er, at det skal ske senest d. 20. i måneden, hvis du ikke ønsker den næste levering. Dette skyldes ene og alene, at Fitnesskassen går i gang med at pakke produkterne d. 20., så de er sikre på, at kunderne får deres produkter senest d. 1. i den kommende måned.

Betaling

Når du er medlem hos Fitnesskassen.dk, så kan du betale med enten MasterCard eller Visa/Dankort. Den første betaling vil blive trukket, når pakken sendes afsted i starten af den nye måned. Herefter vil beløbene automatisk blive trukket fra kortet. Ønsker du i stedet at foretage en bankoverførelse, så skal du skrive en mail til hej@fitnesskassen.dk.

Der vil naturligvis ikke blive trukket nogen former for gebyrer, i forbindelse med betalingen hos Fitnesskassen.dk.

Fitnesskassen.dk på mobil, iPad og tablet

Det er efterhånden de færreste personer som bruger deres tid foran en PC, men i stedet går meget af vores tid med mobil, tablet og iPad. Dette har Fitnesskassen naturligvis også taget højde for, hvilket betyder at du nu kan handle på deres side, direkte fra din mobil-enhed, uanset hvor du befinder dig.

Gå ind i din mobil-browser og indtast www.fitnesskassen.dk, hvorefter siden automatisk tilpasser sig din mobil-enhed. Vælg så den box du ønsker at bestille, og slut af med og betal for dit produkt. Dette er selvfølgelig 100% sikkert og godkendt, og alt hvad der kræves er, at du har en tilgængelig internetforbindelse på din mobil-enhed.

Kontakt oplysninger

Hvis du skulle løbe ind i problemer i forbindelse med din levering, eller har spørgsmål til de enkelte produkter, så kan du altid kontakte folkene bag fitnesskassen på mail, eller ved at skrive et brev til dem. Skriver du indenfor deres åbningstid, så kan du forvente og få svar indenfor et par timer. kontakt Finetsskassen.dk på følgende måde:

 • Mail: hej@fitnesskassen.dk
 • Facebook: facebook@fitnesskassen
 • Adresse: Burmeistersgade 3 5TH
 • Postnr: 1429 København K