Express-Gaver.dk anmeldelse og rabatkode + FAQ

Få gratis fragt v/køb for over 500 kr med Post Danmark

Express-Gaver.dk er en online niche shop som forhandler gaveartikler, elektronik, belysning og meget mere som ikke findes mange andre steder. Med et varesortiment som spænder fra alt tænkelig til det utænkelig, såsom t-shirts med implementeret LED belysning. Du finder et rigt udvalg af unikke produkter og bestiller du i dag har du varen i morgen.

Det finder b.la. i webshoppen

  • Skal din Iphone piftes op med et smart cover der sætter et personligt præg, eller er din oplader stået af eller er batteriet til din MacBook drænet for sidste gang? Så findes der løsninger for dette under ”APPLE Tilbehør”.
  • Er du indehaver af en bar, eller mangler dit ydmyge barskab lidt kulør samt nye tiltag som kan få smilet frem for de fleste ”bar-gæster”, findes der alt i tilbehør til dette segment. Hvad med et ølbælte, pynt til væggen, drikkespil, eller noget disco lys? Check Bar kategorien ud.
  • Der findes desuden andre sjove og skæve artikler som kan sætte et personlig præg på dit hjem, hvad end du er på udkig efter boligartikler, belysning, gadgets eller t-shirts som har indbygget LED’er som enten understreger, at du er DJ eller at julen snart nærmer sig.

Du finder den komplette liste over yderst unikke produkter under hovedmenuen ”KATEGORIER”.

express-gaverdk

Rating 5/5

“Express-gaver.dk – Hurtig & billig fragt – 100% sikker betaling”

express-gaver_250x250px

Search
Filter by Custom Post Type
Generic filters

Populært: whiteawaybørnetøjwuptibillig parfumemytrendyphoneguccagaveideermiintoyves rocherezzence

Nyheder og store besparelser

Express-gaver.dk får løbene nye produkter hjem og du finder dem allesammen under Nye Produkter, desuden kan du gøre et røverkøb ved, at finde den rigtige gave under Tilbud. Her er der rigtig store besparelser at hente. Eller hvad med at signe-up til Express-gaver.dks Nyhedsbrev? Her får du løbene information om nye produkter der lander i shoppen samt tilsendt aktuelle og unikke tilbud.

Sådan handler du

Når du har udvalgt et produkt og læst beskrivelsen om varen, tilføjer du varen i indkøbskurven. Er ordren over 500,- er fragten gratis. Er den herunder koster levering i Danmark 39,-. Pakken modtager du enten med GLS eller Post Danmark. Som udgangspunkt har du din vare dagen efter med GLS.

Betaling og sikker e-handle

Stort set alle de populære betalings former accepteres og betales der med kort eller med MobilePay hæves pengene først den dag din vare afsendes. Express-gaver.dk er e-mærket hvilket er din garanti for sikker e-handlen. Desuden foregår betaling gennem en krypteret SSL linje.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Express-gaver.dks kundeservice mandag-torsdag mellem 8.00-16.00 samt fredag mellem 8.00-13.00 på telefon +9649 7000 eller send en mail døgnet rundt på kundeservice@express-gaver.dk

Express-Gaver.dk fordi…

  • Apple tilbehør, Spil, Barudstyr, Hobby og Fritid, Belysning, Boligen, Gadgets mm.
  • Mangfoldigt udvalg af sjove indslag til hjemmet og diverse formål
  • Dag til dag levering samt gratis fragt for ordre over 500,-
  • E-mærket og krypteret SSL forbindelse
  • Tilmeld Nyhedsbrevet – og få tilbud som ikke normalt er annonceret