Esmøg.dk rabatkode 2015 + anmeldelse

Esmøg rabatkode – gratis fragt på ordre over 399 kr.

Der er for tiden ingen aktive Esmøg rabatkoder, men via vores rabat-links her på siden, får du leveringen kvit og frit på alle bestillinger over 399 DKK. Esmøg shoppen sælger e-cigaretter og e-juice med/uden nikotin, samt e-cigaret tilbehør. Køb e-cigaret produkter af højeste kvalitet til lave internet priser, via vores specielle tilbuds link som giver dig fri fragt v/køb over 399 DKK.

Ingen kode nødvendigt, gå til tilbud via “Gå til mine rabatter

Ingen kode

Op til 25% rabat på E-cigaretter med www.esmøg.dk

E-cigaret & E-juice webshop, bestil online og spar fragten

Gå til mine rabatter

Gyldig til d. ingen dato sat

Indledning

ESmog.dk er stedet for dig, hvis du ønsker og skille dig af med cigaretterne. Udvalget af produkter og tilbehør er nemlig enormt, og det er alle de fysiske produkter du skal bruge, for at vinde kampen mod de rigtige cigaretter. Hos ESmøg får du elektroniske cigaretter af den højeste kvalitet, og samtidigt så har produkterne også et meget flot og unikt design. Hos ESmøg er der en leveringstid på 1-3 hverdage, og hvis du laver din bestilling inden kl. 16 så har du din pakke den følgende hverdag. Hos ESmøg.dk har man en fornemmelse af, at det i bund og grund handler om at give kunderne den bedste kvalitet, til den bedste pris.

Produkter og priser

Hos Esmøg har de et rigtig stort udvalg, af diverse produkter indenfor e-cigaretter og tilbehør. Det som ESmøg gør meget ud af er, at deres produkter skal være af den højeste kvalitet, og så skal priserne være på et niveau, hvor alle folk kan være med, med andre ord alle skal have chancen for at købe deres produkter. Man kan blandt andet købe følgende produkter, E-cigaretter, begynder sæt, standard sæt, E-juice, tanke, batterier, variable VW, power bank og en masse andet tilbehør, så der er ingen tvivl om, at udvalget hos ESmøg er rigtig stort. Desuden så kører de hele tiden med en masse tilbud, hvor man blandt andet kan spare 25 % på mange af produkterne, men i det hele taget så er de meget billige og handle ved.

Mobil & Tablet venlig webshop

Hos Esmøg.dk kan du handle ind via din mobil, smartphone eller tablet, på farten, lige ved hånden, ja overalt! Deres webshop fungere nemlig på alle enheder uden problemer, da selve opsætningen og designet er det man i fagsprog kalder for “Responsive webdesign”. Det nemt, smart og hurtigt at købe e-cigaretter og tilbehør hos Esmøg, det er 100% trygt og sikkert at handle ind via alle former for mobile enheder og computere.

Leveringstid & fragtomkostninger

ESmøg er meget hurtige når det kommer til leveringen af deres produkter, som jeg tidligere nævnte så er leveringstiden på 1-3 hverdage, men hvis man laver sin bestilling inden kl. 16 i hverdagene, så har man sin bestilling den kommende hverdag. Når eller hvis du køber for mere end 399 kroner, så får man fri fragt, hvilket ikke er noget man ser særlig mange steder. Hvis du bare skal have produkter leveret for under 399 kroner, så ligger fragten på 29 kr.

Betaling & sikker e-handel

Man kan hos ESmøg betale på følgende måder: VISA, VISA Dankort, Mastercard, American Express samt Discover. Det er vigtigt lige og vide, at man heller ikke tager nogen former for gebyrer ved køb hos ESmøg. Man kan også være helt tryg, når det kommer til sine personlige oplysninger. Dine personlige oplysninger bliver nemlig ikke brugt i markedsførings mæssige sager, med mindre man selv har givet lov til det. Dine kortoplysninger er nemlig krypteret. Så du kan med god smag i munden handle hos ESmøg.

Trustpilot anmeldelser

ESmøg.dk har en rating på 7.6 ud af 10.0 inde på TrustPilot, hvilket er en meget høj og flot rating, men det vidner også bare om en side, der er troværdig og som sætter kunderne i førersædet. Anmeldelserne fra brugerne lyder på, god service, høj kvalitet, lave priser, brugervenlig side osv. Så kunderne har talt, ESmøg.dk er en god side.

Afslutning

Hvis du ønsker og stoppe med og ryge, og måske har svært ved det, så skal du tage et smut forbi ESmøg, og kigge på deres store udvalg af forskellige E-cigarretter og tilbehør. Kvaliteten er i top, og prisen er i bund, siden er brugervenlig og man kan tryg købe ved ESmøg.

Rating 4/5

Sådan handler du:

1. Besøg shoppen på: www.esmøg.dk
2. Vælg en kategori i hovedmenuen.
3. Dernæst klik på det ønskede produkt.
4. Klik efterfølgende på “Læg i kurv“.
5. Vælg enten “Check ud” for at få til kassen eller “Fortsæt shopping” på webshoppen.
6. For at bestille produktet, klik da på “Check ud“.
7. Afslut med at betale med “Paypal“.

Sådan:-)

Fordele med Esmøg.dk

  • Hurtig levering til ens adresse
  • Gratis fragt på alle ordre over 399 DKK
  • Dine personlige oplysninger er krypteret
  • Høj kvalitet til faste lave priser
  • Stort udvalg af diverse produkter
  • God danske kundeserviceservice
  • Altid masser af gode online tilbud
  • Billige leveringsomkostninger

Kontakt

The Trade Team ApS
esmøg.dk
CVR: 35206930
Electrocig Boutik Limited (UK)
(Registered No 08771141)

info@esmog.dk
Besvarelse af mails indenfor 2 døgn mellem 09:00 – 17:00 Man-Fre

+45 89 88 26 31
Svensk kundeservice mand-tors mellem 9-12 og 13-15

Følg Esmøg:

Brugeranmeldelser af “Esmøg.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser