Efarvehandel.dk rabatkode og anmeldelse

Gratis fragt ved køb for mere end 300 kr.

Få fragt kvit og frit på alle ordre over 300 kr., få det hele leveret hurtigt med posten, til din ønskede adresse.

Få fri fragt & rabatter med EfarveHandelKøb maling online på tilbud

Indledning

Hos Efarvehandel forhandles der maling i lange baner, der er ikke den slags eller type maling de ikke har på lager, samt på webshoppens virtuelle hylder. Står du og mangler kvalitets maling til super skarpe, konkurrencedygtige priser i den lave ende, bør du helt bestemt klikke dig forbi en af Danmarks førende maling netbutikker.

Produkt udvalg/sortiment

Deres produkt udvalg er ganske enkelt slående, de fører alle de største og mest populære brands/mærker i deres shop. De har altid et stort og bredt udvalg af top kvalitets maling, til alle former for behov og smag.

Priser generelt

Priserne er banket helt i bund, deres webshop sælger kun kvalitets produkter til lave internet priser. Du kan derfor være ganske sikker på, at gøre en super god handel, hver gang du handler hos Efarvehandel.

Leveringstid og fragt pris

Leveringen tager typisk få arbejdsdage, og fragt prisen for ordre under 300 kr. er 70 kr., men med vores rabat link gives fragten kvit og frit, på alle ordre over 300 kr. Spar penge i dag og klik videre til shoppen via en af de grønne links her på denne side.

Godkendt ja/nej af e-handelsfonden samt Trustpilot score

Websitet Efarvehandel score utrolig højt på TrustPilot med hele 9,1 ud af 10,0 mulige. Sitet er endnu ikke godkendt og kontrolleret af E-handelsfonden.

Afslutning

Hvis du mangler god kvalitets maling, til super gode priser, så skulle du tage et smut forbi Efarvehandel webshoppen i dag. Spar hele fragten ved køb for mere end 300 kr., med vores rabat links her på siden. Rigtig god fornøjelse.

Rating 5/5

Få fri fragt & rabatter med EfarveHandelKøb maling online på tilbud
Find vej til Efarvehandel ( Kridthøjvej 5, 8270 Højbjerg, Danmark )

FindVej

Kontakt

efarvehandel.dk
Kridthøjvej 5,
8270 Højbjerg, Danmark
CVR-nummer: 30533453

Tlf.: +45 86 27 62 64
E-mail: salg@efarvehandel.dk

Brugeranmeldelser af “Efarvehandel.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser