E-Cigaret-Butik.dk rabatkode 2015 + anmeldelse

E-Cigaret-Butik rabatkode – få 10% rabat på E cigaretter online!

Bestil kvalitets E-cigaretter og El cigaretter online, det er nemt, hurtigt og ekstra billigt med vores kuponkode til webshoppen “E-Cigaret-Butik”. Denne internet butik sælger produkter af højeste kvalitet på det danske marked, med et sortiment af e-cigaretter og tilbehør af høj kvalitet. Der er ekstra penge at sparer med vores rabatkode, som giver 10% rabat i webshoppen E-Cigaret-Butik.dk – anvend koden her forneden når du bestiller.

Kopier “koden” & brug den via linket “Gå til min rabat

cig13

Få 10% rabat på E-cigaretter online (E-Cigaret-Butik.dk)

Samt fri levering ved køb for over 499 kr.

Gå til min rabat

Gyldig til d. 31.01.2015

Indledning

På E-cigaret-butik kan man finde stort set alt indenfor E-cigaretter, E-piber og alt hvad der kræves i tilbehør. Siden henvender sig til det danske publikum, og deres produkter er af den højeste kvalitet på online markedet, og stadigvæk så er de rigtig konkurrencedygtige. Alle produkterne er blevet godkendte, og derfor kan du som kunde føle dig helt sikker og tryg ved at handle hos e-cigaret-butik.

Leveringstiden er på 1-3 dage, og hvis man bestiller inden kl. 16 så bliver varen sendt samme dag. Kunden er i centrum hos E-cigaret-butik, det vil sige man sørger for at servicen og kvaliteten hele tiden er i top, og man forsøger hele tiden og forbedre sig på disse parametre.

Produkter og priser

Online butikken E-cigaret-butik har rigtig mange ting og vælge imellem, og produkterne er af den højeste kvalitet, og selvom kvaliteten er i top, så får du stadig rigtig meget for pengene hos dem. Deres sortiment består blandt andet af, e-cigaretter, hylstre, e-væsker, batterier, diverse tilbehør, og så som noget nyt, kan man nu få en E-pibe.

Priserne ligger på et sådan niveau så alle kan være med, der er naturligvis både rigtig billige og lidt dyrere ting, men fælles har de en høj kvalitet.

Leveringstid & fragtomkostninger

Det som E-cigaret-butik bestræber sig på er, at give kunderne den bedste oplevelse, og det gør de blandt andet ved, at få leveret varen ud til kunden så hurtigt som muligt. Bestiller man inden kl.16 så bliver varen sendt samme dag, og så kan man forvente og have varen næste dag. Man har fri fragt, hvis man bestiller for minimum 500 kroner. Desuden så vil man kunne finde forskellige rabat koder på siden, som vil være med til at gøre dine købe, samt dine fragt omkostninger billigere.

Betaling & sikker e-handel

Hos E-Cigaret-Butik.dk kan du betale på forskellige måder, du kan blandt andet gøre det via kredit kort. Man skal ikke blive overrasket, hvis ikke man bliver bedt om at opgive sine kreditkort oplysninger, fordi så skyldes det nemlig at der i stedet bliver sendt en faktura, og den kan man så i alt fred og ro betale inden der er gået 14 dage.

Man skal ikke frygte, at ens personlige oplysninger ryger i de forkerte hænder, dine oplysninger bliver nemlig slettet efter dit køb, og derved sikre man at oplysningerne ikke ryger i de forkerte hænder.

Fordele med E-cigaret-butik.dk

  • Stort sortment af E-cigaretter og El cigaretter
  • Høj kvalitet på alle deres produkter & tilbehør
  • Servicen kan man ikke sætte en finger på
  • Der er billige fragt og leveringsomkostninger
  • Der er altid massevis af online tilbud og rabatter på webshoppen

Trustpilot

På “Rating websitet” TrustPilot, har denne webshop opnået karakteren “Godt” med 7.4 ud af 10.0 mulige i samlet TrustScore.

Afslutning

Hvis du gerne vil forsøge at kvitte smøgerne, og søger det bedste og mest effektive middel, så tag et smut forbi E-cigaret-butik.dk, det er nemlig stedet hvor du finder et stort udvalg, til rimelige priser. Sidst men ikke mindst, så er kvaliteten og servicen helt i top. Der gives fri levering på alle ordre på over 499 DKK, bestil i dag og få det leveret inden for få arbejdsdage.

Rating 4/5

Sådan handler du:

1. Besøg shoppen på: e-cigaret-butik.dk
2. Vælg en kategori enten foroven eller i venstre side.
3. Klik på det ønskede produkt.
4. Klik dernæst på “Tilføj til kurv“.
5. Klik nu på “Vis kurv“.
6. Indtast vores rabatkode “cig13” og klik “Anvend kupon“.
7. Klik dernæst på “Gå til kassen” og udfyld dine oplysninger, betal ved at klikke på “Angiv ordre“.

Sådan:-)

Find vej til E-Cigaret-Butik ( Houghton Hall Lodge, The Green Houghton Regis, LU55DY Bedfordshirem, United Kingdom )

FindVej

Kontakt

E-cigaret-Butik.dk
Schake Ltd.
Houghton Hall Lodge,
The Green Houghton Regis,
LU55DY Bedfordshirem,
United Kingdom

E-mail: info@e-cigaret-butik.dk

Følg E-Cigaret-Butik:

Brugeranmeldelser af “E-cigaret-butik.dk”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser