Duftladen.dk rabatkode 2015 + anmeldelse og tilbud

Med vores Duftladen.dk rabat link her på siden, får du store rabatter på helt op til 60% på parfume online.

Bestil inden kl. 16.00 og få leveret din bestilling levering i morgen. Der gives gratis porto på alle bestillinger over 700 kroner, ellers koster fragten fra 29,00 kroner.
Du finder kun originale varer hos Duftladen, til super gode priser – spar mange penge når du handler hos Duftladen parfume webshoppen.

Indledning / Om Duftladen.dk

Duftladen.dk er en online webbutik, som sælger parfumer til både mænd og kvinder, samt hudpleje produkter og diverse hår produkter. Fælles for disse ting er, at udvalget af produkter i de forskellige kategorier er enormt, der er i den grad noget til enhver smag. Personerne bag webshoppen har en klar mission om at give kunderne den bedst mulige oplevelse, i form af billige produkter som samtidigt har en høj kvalitet. Der bliver løbende skiftet ud i sortimentet, så man hele tiden er opdateret med det nyeste og den smarteste trend. Samtidigt ønsker man også at kunne yde den bedste service for kunderne, og det sker i form af en altid hurtig besvarelse af dine eventuelle spørgsmål og henvendelser, og i den gode service ligger også den hurtige leveringstid som ligger på 1-2 hverdage. Når du bestiller dine produkter inden kl. 16 i hverdagene, så bliver din bestilling pakket og sendt af sted samme dag, og du har dermed din pakke den efterfølgende dag.

Produkter og priser

Som nævnt tidligere så har duftladen.dk et meget stort sortiment af produkter, til både mænd og kvinder. Der er diverse mærker af parfumer, dyre som billige og store som små. Endvidere så har man også et meget stort udvalg af hudpleje produkter, og det er både til de mandlige og kvindelige brugere. Alle produkterne hos duftladen.dk har en fælles høj kvalitet, det er nemlig et af nøgle ordene for folkene bag virksomheden, at kunderne skal have produkter som er af en høj kvalitet, og samtidigt er noget man som virksomhed kan stå inde for. Der køres også altid med faste lave priser hos duftladen.dk, og samtidigt så har de også som regel diverse rabatter på udvalgte produkter, så priserne bare bliver endnu billigere. Sagt med få ord, så får man meget kvalitet for pengene, hos duftladen.dk

Leveringstid & fragtomkostninger

Man har gjort meget ud af at kunderne skal have deres produkter så hurtigt som muligt, og derfor har man også hos duftladen.dk sørget for at leveringstiden ikke strækker sig længere end 1-2 dage, efter din bestilling. Man kører også med det princip, at hvis du bestiller dine produkter inden kl. 16 i almindelige hverdage, så bliver de pakket og sendt af sted med det samme, så du som kunde får din pakke den følgende dag. Fragtomkostningerne hos duftladen.dk ligger på 29,- pr pakke, og her er det lige meget om du køber for 100 kr. eller du køber for flere tusinde kroner. Du kan som forbruger opnå gratis levering, hvis du bestiller for mere end 699 kr. pr gang. Der er desuden også altid 14 dages fuld returret.

Betaling & sikker e-handel

Du kan betale på følgende måder hos duftladen.dk ; Visa Dankort, maestro, JCB, Mastercard, visa, og visa electron. Der bliver heller ikke trukket gebyrer hos duftladen.dk i forbindelse med dit køb, og det er uanset beløbet af dit køb. SSL systemet bliver benyttet hos virksomheden, og det er et program der sikre at dine person følsomme oplysninger ikke havner i de forkerte hænder, fordi det er faktisk kun nets som har adgang til disse oplysninger, og folkene bag webshoppen har dermed ikke adgang til dine personlige oplysninger.

Afslutning

Står du og mangler en ny og god parfume, eller bare ønsker og give din hud nogle pleje produkter, og samtidigt gerne vil have det skal være til nogenlunde lave priser og med en kvalitet man kan være stolt over, så er det værd og tage et smut forbi denne webshop.

Rating 5/5

Fordele med Duftladen.dk

  • Lave internet priser
  • Brugervenligt website
  • Mange betalings muligheder
  • Altid gode rabatter
  • God kundeservice
  • Hurtig levering
  • Lave leveringsomkostninger
  • Stort udvalg af produkter og mærker
  • Kvalitets produkter
  • Rating på hele 9.00 hos trustpilot!

Trustpilot anmeldelser

Duftladen.dk har en trust pilot rating på 9.00 / 10.0 – her kan man ikke sige andet end det er rigtig flot. Kunderne er i stigende grad tilfredse med den altid gode service, og den hurtige levering af produkterne, og samtidigt har man en utrolig bruger venlig side, som alle kan finde ud af og benytte, og sidst men ikke mindst så er priserne på et meget lavt niveau. Så ud fra kundernes konklusion, så er duftladen.dk en troværdig side, som man trygt kan handle hos.

Find vej til Duftladen ( Ibæk Strandvej 11 E, DK-7100 Vejle, Danmark )

FindVej

Kundeservice

Duftladen – Brygladen Aps
CVR: 27586848
Ibæk Strandvej 11 E
DK-7100 Vejle

E-mail: +45 29 44 16 87
E-mail: info@duftladen.dk