Dubuy.dk anmeldelse, tilbud og 5% rabatkode

Fri levering på alle ordre over 600 kr + gratis gave.

Dubuy.dk pryder dit hjem med moderne og klassisk design. Dubuy.dk er en online webshop hvor du får dine sanser stillet i form af anderledes samt klassiske design varer. Er du i gang med at indrette dit nye hjem, soveværelse, børneværelse, badeværelset o.lign. så ta’ et kig forbi Dubuy.dk – og sæt prikket over i’et i dit hjem. Tilmeld dig deres nyhedsbrev og få gode tilbud og rabatter, sendt direkte til din indbakke, plus en gratis 5% rabatkode der gælder alle køb på Dubuy’s webshop.

dubuydk-topbanner-googleplus
dubuy-dk-logo-small
Rating 5/5
“Dubuy.dk – Køb vægure, lamper, knagerækker, sækkestole og brugskunst m.m.”

Derfor er Dubuy.dk en success i rivende udvikling

  • Høj bruger score på 9.1 ud af 10 på Trustpilot.dk
  • Dag-dag levering over hele landet
  • Gratis fragt for bestillinger over 600 DKK + gratis gave
  • Meget bredt samt dybt sortiment
  • Unikke varer der ikke findes overalt
  • Gaveideer til ALLE
  • Design i Retro,- Klassisk,- Moderne stil m.m.
“Tilmeld dig deres nyhedsbrev her og få de nyeste tilbud sendt til din indbakke
+ en 5% rabatkode.”

En dynamisk webshop

Alle varer du finder i webshoppen er nøje udvalgt blandt danske og udenlandske mærker. Vision er at sælge indretningsting til alle huset værelser/rum. Over 90 procent af varene er lager liggende.

Et sortiment udover det sædvanlige

Udvalget du finder hos Dubuy.dk er bredt og dybt. Der findes stort set alt til hjemmet, hvad end du er på udkig efter en bogreol i en anderledes udformning, adventsstage julemåneden, dybe tallerkner der kan fås med en tvist af det retro-agtige look, eller noget helt andet. Du går med stor sikkerhed ikke galt i ”byen” hos Dubuy.dk

Inspiration til gaveideer

Brug kategorien ”Gaveideer” og find Inspiration til, at finde gaven til hende, ham, barnedåben, firmagaver mm. Kan du ikke finde et ønskeligt produkt, kan du også købe et gavekort. Under de respektive kategorier kan du filtere i hvilken prisklasse du søger efter, evt. farve og mærker. Skal varen pakkes ind, kan dette gøres ved at tilføje ”gavepapir (10DKK).

Information om produktet

Under de forskellige varekategorier kan du klikke på en af varene og herefter læse et lille uddrag om produktet. Det kan typisk være hvad produktet er lavet af, hvordan det skal behandles, en lille fortælling om hvorfor denne vare er speciel, smart o.lign.

Er du i tvivl om noget?

Dubuy.dk hører gerne fra dig, hvis du har forslag til et produkt som ikke er at finde i webshoppen. Har du ris og ros til siden, produkterne, servicen mm. hører kundeservice gerne fra dig. Kundeservice nummeret er +45 21 60 00 21, eller send en mail til: kundeservice@dubuy.dk

Bestilling, betaling og levering

Er ordren modtaget inden klokken 15.00 bestræbes der på, at få sendt den samme dag(hverdage). Derfor kan du som udgangspunkt forvente, at du har pakken i hænderne efter 1-3 arbejdsdage. Betaling foregår gennem en sikret linje og der kan betales med alle de kendte betalingskort, eller du kan benytte bankoverførsel, samt EAN faktura for offentlige institutioner. Fragten er gratis for ordre over 600 DKK, her får du også en gratis gave med i købet. Ellers koster fragten fra 39DKK.

dubuy-banner_400x400px

FindVej

Kontakt oplysninger

DuBuy.dk
Orionvej 2,
7430 Ikast
E-mail: kundeservice@dubuy.dk
Telefon: +45 21 6000 21
CVR-nr.: 30898206

“Tilmeld dig deres nyhedsbrev her og få de nyeste tilbud sendt til din indbakke
+ en 5% rabatkode.”