DreamsForKids.dk rabat uden rabatkode, tilbud og udsalg

Hos DreamsForKids finder du et stort udvalg af puttetilbehør på tilbud, samt rabatter uden rabatkoder – se mere på adressen www.DreamsForKids.dk

Du finder alt inden for sengetøj, sengerande og puttetilbehør til børn i internet butikken DreamsForKids, og alle handlende får gratis levering på alle ordre over 500 kr. Tjek sektionen “Udsalg” for kvalitets produkter til børn og til ekstra skarpe tilbud i butikken.

DreamsForKids.dk – stort udvalg af kvalitets puttetilbehør til børn online på tilbud + fri fragt

Om Dreamsforkids.dk

DreamForKids sælger nøje udvalgte kvalitets puttetilbehør til dit barn. Du finder alt indenfor babyudstyr og tilbehør til børneværelset, der kan være med til, at dit barn får en god og tryg nattesøvn. I webshopen finder du puttetilbehør der både passer til ude,-indendørs brug. Hos Dreamsforkids er de meget kræsne hvad angår kvalitet og design, dette er også med til, at sikre dig, at alle varer du finder i webshoppen, er varer Dreamsforkids kan stå 100% indenfor. Service niveuet er højt og proffesionelt, men har du ønsker/ideer til noget som der måske ikke er, at finde på webshoppen, skal du endelig tage kontakt til Dreamsforkids på info@dreamsforkids.dk

Hvad sælges der i netbutikken?

På forsiden af webshoppen er der inddelt i forskellige produkt kategorier. Sengetøj, Sengerande, Puslepuder, Bodyer, Heldragter og Ammepuder. Under hver kategori er der en tilhørende beskrivelse, der b.la. kan indeholde hvad produkterne er lavet af, hvordan komforten er, eventuelle miljø certificeringer og meget mere. Under hver kategori er der et stort udvalg af forskellige designs, størrelse mm.

Du kan også vælge direkte i toppen af menuen om det skal være til en dreng eller pige, og herefter klikke rundt i de forskellige kategorier.
Når du klikker direkte på et produkt, vil der komme en specifik produkt beskrivelse frem. Her kan du læse mere om hvordan du bør vaske det, vælge størrelse, kvalitet mm.

Størrelser og aldersgruppe

Der sælges puttetilbehør til babyer/børn i aldersgruppen 0-6 år fra størrelser 56-116.

Prisniveauet

Priser hos Dreamsforkids er meget fair – der bliver ikke gået på kompromis med kvalitet, design og evt hvordan varen er produceret. Påtrods af de høje krav Dreamsforkids stiller, er priserne stadig i et niveaue hvor alle danske børnefamilier kan være med.

DreamsForKids FAQs

  • Er for dig der ikke vil gå på kompromis med kvalitet og design
  • Stort udvalg af tilbehør/udstyr til babyer og småbørn du ikke finder mange andre steder
  • Altid hurtig levering med posten
  • Det er nemt, hurtigt og sikkert at handle hos DreamsForKids
  • Gratis levering ved ordre over 500 DKK – ellers er fragtomkostninger 19 DKK
  • Kræsen og kvalitetsbevidste folk bag virksomheden
  • DreamsForKids støtter “Dansk præmatur forening” med 5% af dit køb

Mærker / brands i webshoppen

Leder du efter et bestemt mærker – kan du i menuen finde hele listen over mærker der forhandles i webshoppen. Klikker du på én af mærkerne, kommer alle produkterne frem, der sælges fra dette mærker. (varer som sælges på webshoppen). Du finder over 40 stærke brands – så der burde være noget for én hver smag og behov.

Nemt at handle hos DreamsForKids

Du klikker rundt i webshoppen og finder du et produkt du ønsker, at købe klikker du på, evt størrelse og derefter ”Læg i kurv”. Er du færdig med, at shoppe går du videre til selve bestillingssiden. Har du et gavekort kan dette indstaste her.
Der er i alt 4 steps du skal igennem og undervejs skal du oplyse navn, adresse, hvordan varen skal leveres og hvordan du ønsker at betale. Der modtages næsten alle former for betalingskort og alle transaktioner bliver gennemført gennem en top sikret SSL forbindelse.

Præmatur-børn

For tidligt fødte børn skal der tages ekstra hensyn til. B.la. i måden man giver barnet tøjet på, det skal være nemt og så skønsomt som muligt. Kvaliteten må også gerne være i ekstra høj kvalitet, både med hensyn til forskellige miljø mærkninger o.lign. Du finder hele listen of præmatur beklædnings/udstyr i toppen af menuen.

Jeg har fortrudt mit køb

Du har 14 dages fortrydelsesret – og det er vigtig, at du vedlægge en returseddel i returpakken. Retursedlen finder du på deres hjemmeside og webshop.
Du skal selv sørge for, at holde udgifterne vedr. returnering. Ønsker du pengene refunderet, vil du modtage købsbeløbet til kortet du benyttede under købet, seneste en uge efter modtagelse af returvaren. Varen skal dog vurderes til, at være i en væsentlig stand for, at få det fulde beløb refunderes.

Reklamation

Du har naturligvis 24 måneders reklamationsret. Du har ret til enten, at få pengene retur, ombyttet til en ny/lignende, nedslag i prisen eller repareret varen alt afhængig af situation. Kontakt dem så snart du skulle opdage en fejl ved varen på info@dreamsforkids.dk inden du sender noget retur. Du bedes gerne vedhæfte billede af fejlen og dit ordrenummer i mailen.
Bliver reklamationen vurderet til, at være berettiget refunderes der også rimelige fragtomkostninger som du har haft.

Trustpilot score på 9.6

På trustpilot.dk finder du mere end 230+ kundeanmeldelser. Kunderne har hidtil givet webshoppen en gennemsnitlig score på 9.6, hvilket er en utrolig høj scorer. Du finder en masse indlæg, der kan sikre dig som potentiel kunde, at du trygt og sikkert kan handle hos Dreamsforkids.dk

Hvad med fragtpriser og levering?

Handler du for 500 DKK og derover betaler du ikke for fragtomkostningerne. Derunder betaler du kun 19 DKK. Alle pakker kan leveres til din bopæl eller til din arbejdsplads hvis dette er ønskeligt. Så snart odren er modtaget – og er den modtaget inden kl. 11.00 på en hverdag, vil pakken blive afsendt samme dag. Derfor vil du typisk modtage pakken dagen efter, eller senest 1-3 hverdage efter ordre afgivelsen. Dreamsforkids benytter GLS.

Skal din pakke sendes til udlandet, kan du på linket lige her se listen over fragten og leveringsomkostninger.

Kontakt

Dreams for Kids
Sundkaj 7, Elv. 4, kælderen
2100 København Ø
CVR. 33 99 22 89

E-mail: info@dreamsforkids.dk