Dinhost rabatkode


Klik her og få dine online rabatter hos Dinhost.net

Denne udbyder af billige webhotel løsninger, tilbyder meget billige pakke løsninger der passer til de flestes behov, lige fra plads til et enkelt domæne og op til multi domæne hosting, så har de 6 forskellige pakker, den ene er rent faktisk en 100 % gratis pakke, man så hellere ikke alverden med det gratis webhotel, men det siger vist også selv. De 5 andre pakker starter allerede ved 2,99 kr. om måneden for den billigste og 52,99 kr. om måneden for deres største webhotel pakke.

De yder god support/kundeservice og hjælper dig med eventuelle problemer med dit website hos dem. Deres servere bliver ikke overfyldte, de skriver at de har et maksimum på 1000 brugere pr. server, og disse servere har også en høj oppetid. Du kan også selv “bygge dit eget webhotel”, dette kan gøres med beregneren på deres forside, vi synes det er lidt smart og ganske unikt, at man selv kan vælge hvor stort eller lille ens webhotel skal være, og så det alt sammen til meget billige penge. Dette lavbudget hoting firma har virkeligt noget at byde på, deres priser er yderst konkurrencedygtige, langt fra alle webhotel firmaer kan følge deres pakker samt priser, og så med en super fed funktion på siden der er unik, nemlig “byg selv webhotel”!

Hvis du er pris bevidst og går efter det billigste til dig og dine behov er DinHost som firmaet hedder, et glimrende valg, de har meget at byde på og så til nogle af de bedste priser på det danske hosting marked pt. Besøg firmaet her forneden og se selv hvad de ellers også tilbyder til fornuftige priser.

Besøg Dinhost.net og modtag dine online rabatter

Brugeranmeldelser af “Dinhost.net”

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse under “brugeranmeldelser

Nyeste computer, elektronik & hosting webshops & sites: