Dengrønneasparges.dk rabatkode og anmeldelse

Du kan med vores rabatkode “INTRO25” få 25% rabat på de første 2 måltidskasser

Prøv en sund måltidskasse med lækre fødevarer og en opkstift, lige til at tilbedre hurtigt. Det er nemt og lige til at lave en god middag for hele familien, med en måltidskasse fra DenGrønneAsparges. Du bestiller helt enkelt online og får din måltidskasse leveret gratis til døren. (Der er ingen bindingsperiode, på dit medlemsskab).

Kopier “koden” & brug den via linket “Gå til min rabat

INTRO25

Spar 25% på de første 2 måltidskasser

Gå til min rabat

Gyldig til d. 31.12.2018

Om siden:

Dengrønneasparges er en dansk etableret webshop, som sælger gode, sunde og friske råvarer til danske kunder. Stifteren og ejeren af siden af Pia Foged, som i mange år arbejdede i Spanien og Italien, og det var netop her hun fik ideen til virksomheden. Selv var hun presset på tid, idet hun havde børn, mand og et arbejde der skulle passes.

Derfor ville hun gerne være med til, at gøre daglig dagen nemmere for danskere, som selv står i samme situation. Der bliver sørget for indkøbene, menuerne er der også sørget for, ligesom opskrifterne på de forskellige menuer følger med. Alt sammen bliver det i sidste ende, leveret direkte til kundens hoveddør.

Vælg mellem de forskellige måltidskasser, ugens menu, øvrige produkter, vin og opskrifter. Alt sammen er det til fair priser, som i sidste ende er med til og sikre, at alle og enhver kan få en nemmere hverdag.

Opskrifter:

Dengrønneasparges kan tilbyde en lang række af velsmagende råvarer, sammen med en masse lækre opskrifter på hurtig og nemt mad, som i sidste ende kan være med til, at give noget luft i hverdagen. Sammen med de bestilte råvare/måltidskasser, så vil der også følge 3 nemme og velsmagende opskrifter med, som kan lette de danske familiers ellers så travle hverdag.

Dengrønneasparges har dog også ydet en gratis og ekstra service til kunderne, idet folk gratis kan gå ind på siden, og hente de forskellige opskrifter helt gratis. Dette kan formentlig være med til, at folk kan finde ny inspiration til hverdagens måltider.

Sådan handler du:

1. Besøg shoppen på: www.dengrønneasparges.dk
2. Klik på knappen “Bestil nu”.
3. Vælg en måltidskasse.
4. Vælg antal dage og personer og klik på “Abonnér.
5. Indtast rabatkode INTRO25 og gå til “Bestilling”.
6. Indtast dine oplysninger m.m.
7. Klik på “Godkend og betal” for at afslutte.

Sådan:-)

Familiekassen

Inspirationskassen

Lightkassen

Betaling:

Du har hos Dengrønneasparges muligheden for, at betale med VISA Dankort. Din betaling vil blive hævet på kontoen, den dag hvor du modtager din bestilling. Alle priserne på siden er i danske kroner, og er naturligvis inklusiv moms og afgifter. Efter du har afgivet din ordre på siden, så vil du automatisk modtage en kvittering på mail, hvori der står en bekræftelse på bestillingen.

Dit første køb på siden, vil blive betalt ved bestilling af et abonnement. Efterfølgende vil der blive gennemført, et automatisk korttræk. Når du har valgt det abonnement du ønsker, så vil der blive sendt en mail, hvori du skal indtaste dine kortoplysninger. Herefter vil der blive trukket et fast beløb, for hver anden levering der modtages.

Alle handler der går igennem webshoppen, bliver behandlet med den højeste sikkerhed. Virksomheden efterlever nemlig alle de krav, som de danske Pengeinstitutters Betalings-Systemer, har stillet til den online betalingssikkerhed.

Kom godt igang

Hos Dengrønneasparges er det nemt, at blive kunde. Det tager kun ganske få minutter, at foretage en bestilling. Nedenfor har vi lavet en lille guide over, hvordan du kan oprette dig som kunde.

 • Start med at gå ind på www.Dengrønneasparges.dk
 • Efterfølgende skal du klikke på “opret konto”.
 • Udfyld så tilmeldings formularen, med navn, adresse, mail osv.
 • Du er nu klar til at vælge det produkt du ønsker.
 • Klik på “tilføj til indkøbskurven”.
 • Indtast så dine kortoplysninger, og klik på “godkend forretningsbetingelser”.

Hvis du gerne vil foretage en ændring i din bestilling, eller du fortryder din bestilling, så kan du ændre på dette op til 2 dage før leveringen finder sted.

Levering af måltidskasser

Dengrønneasparges har en ugentlig levering til kunderne, hvor du som kunde i Århus området, vil modtage din måltidskasse mandag eftermiddag. Bor du udenfor Århus området, så vil din måltidskasse blive leveret tirsdag mellem kl. 08:00 og 16:00.

Hvad hvis jeg bor i en opgang?

Hvis du ligesom en af de mange andre danskere, som bor i en opgang, så er det yderst vigtigt, at du giver besked om dette til Dengrønneasparges. De har nemlig brug for en kopi af din nøgle til opgangen, før du kan få leveret din bestilling. Det ses dog også tit, at der er andre folk i opgangen, som har en givet en kopi af deres nøgle, og hermed skal du naturligvis ikke også sende en kopi af din nøgle. (Du vil modtage en mail omkring dette)

Gratis levering?

Der vil som udgangspunkt altid blive pålagt et leveringsgebyr på 49 kr., på alle leveringer. Dog så vil der ikke blive pålagt leveringsgebyr, hvis der bliver købt for mere end 1.000 kr. Abonnerer du på en af de forskellige måltidskasser, så vil leveringen være medregnet i prisen, lige med undtagelse af den første bestilling, som altid vil blive pålagt et leveringsgebyr.

Hvis du i forvejen er abonnent, og du ønsker at bestille vin osv., så vil der også være gratis levering på dette.

De forskellige abonnementer

Hos Dengrønneasparges har du muligheden for, at vælge imellem 3 måltidskasser. Disse 3 kasser er følgende: 4 måltider – 3 måltider inkl. fisk – 3 måltider. Alle de forskellige måltidskasser, indeholder lækre og velsmagende retter og råvare, som alle og enhver let kan lave. Nedenfor har vi lavet nogle eksempler på, hvad kasser kunne indeholde:

4 måltider:
Dag 1: Fish & Chips med Gnavegrønt og Hjemmelavet Mayo med kapers.
Dag 2: Kartoffelpizza med Rosmarin & Cheddar serveret med Salat
Dag 3: Krydrede Oksedeller & Pasta i Tomatsauce med Grillede Auberginer
Dag 4: Wraps med Shawarmakrydrede Kyllingestrimler, Salat og Humus

3 måltider inkl. fisk:
Dag 1: Fish & Chips med Gnavegrønt og Hjemmelavet Mayo med kapers
Dag 2: Kartoffelpizza med Rosmarin & Cheddar serveret med Salat
Dag 3: Krydrede Oksedeller & Pasta i Tomatsauce med Grillede Auberginer

3 måltider:
Dag 1: Kartoffelpizza med Rosmarin & Cheddar serveret med Salat
Dag 2: Krydrede Oksedeller & Pasta i Tomatsauce med Grillede Auberginer
Dag 3: Wraps med Shawarmakrydrede Kyllingestrimler, Salat og Humus

Kan jeg ændre mit abonnement?

Hvis du er blevet træt af dit abonnement, du ønsker at prøve noget nyt, eller en helt tredje ting, så kan du naturligvis altid vælge, at ændre dit abonnement. Dette har du muligheden for at gøre, op til 2 dage før leveringen skal finde sted. Du skal blot ringe på tlf. 78 76 85 85, eller skrive en mail til mail@dengrønneasparges.dk. Der vil desuden ikke være nogen udgifter, i forbindelse med ændring af et abonnement.

Nye retter hver uge
Hos Dengrønneasparges har de en klar vision om, at skabe en så unik og fantastisk, madoplevelse for kunderne som muligt. Dette betyder også, at der hver eneste uge vil blive skiftet ud, i de forskellige måltidskasser, som hermed i sidste ende er med til og sikre, at kunderne altid får en unik madoplevelse. Der kan altid ses 10 uger frem i tiden, med hensyn til de forskellige retter.

Nyhedsbrev

Hvis du gerne vil sørge for, at holde dig opdateret med de nyeste retter og opskrifter, så kan du vælge, at tilmelde dig Dengrønneasparges´s nyhedsbrev, hvor du en gang ugentlig vil få en mail, med de nye retter og opskrifter. Hermed skal du aldrig bekymre dig om, hvorvidt du glemmer at gå ind på siden og kigge eller ej.

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet på følgende måde:

 • Klik på menuen “Din konto”.
 • Vælg så “tilmeld nyhedsbrev”.
 • Udfyld så tilmeldings formularen, med navn og mail.
 • Sæt kryds i boksen “jeg er ikke en robot”, og klik så på “godkend”.
 • Du vil nu fremadrettet en gang i ugen modtage en mail, hvori de nyeste opskrifter og retter er i.

Mobil bestilling

Som en ekstra service for kunderne, så har Dengrønneasparges nu også lavet en mobil platform, hvilket betyder at kunderne nu ikke længere, behøves at sidde foran en PC, hvis de ønsker at foretage en bestilling. Foretag din næste bestilling mens du er på farten, og alt hvad du skal være opmærksom på er, at du skal have en tilgængelig internetforbindelse.

Når du bestiller via din mobil, tablet og iPad så er det naturligvis også 100% sikkert.

Hurtig support

Måske sidder du og har et spørgsmål af den ene eller anden karakter, omkring de forskellige produkter, råvare eller lignende. Skulle dette være tilfældet, så skal du ikke fortvivle længe. Dengrønneasparges tilbyder nemlig, at kunderne hurtig og nemt kan komme i kontakt med deres supporter, via deres nye livechat funktion på siden. Alt hvad du skal gøre er, at klikke på det grønne ikon nede i venstre hjørne, hvorefter du skal indtaste dit navn, mail samt spørgsmål. Herefter vil du få svar indenfor få minutter, hvis det velopmærket er indenfor åbningstiden. Har du skrevet en besked udenfor åbningstiden, så vil du få svar på din mail dagen efter.

Så skulle du have et spørgsmål, eller kunne du godt bare tænke dig en forklaring på nogle af opskrifterne, så kan du med god smag i munden skrive en chat besked til virksomheden, og hermed forhåbentlig blive en smule klogere.

Fordelene ved Dengrønneasparges

 • Der er ingen bindingsperiode
 • Det er hurtig, nemt og ligetil at bestille.
 • Du spare dig selv for indkøb, madlavning og planlægning.
 • Der vil sammen med hver levering, være opskrifter på de forskellige retter.
 • Dengrønneasparges tilbyder gratis opskrifter på deres hjemmesiden.
 • Alle råvarerne som bruges af virksomheden er økologiske.
 • Udover madvare, kan der også bestilles velsmagende vin.
 • Få leveret råvare og opskrifter til 4 dage ad gangen.
 • Ny inspiration til hverdagens mad.

kontakt oplysninger:

Dengrønneasparges har åben i følgende tidsrum:

 • Mandag: 9.00 – 18.00
 • Tirsdag: 9.00 – 18.00
 • Onsdag: 9.00 – 16.00
 • Torsdag: 9.00 – 16.00
 • Fredag: 9.00 – 13.00
 • DenGrønneAsparges.dk
  Michael Drewsens Vej 12
  8270 Højbjerg

  Tlf.: 7876 8585
  E-mail: mail@dengroenneasparges.dk