DartShop.dk anmeldelse og rabatkode

DartShop sælger kvalitets dartspil, dart udstyr samt tilbehør, til lave internet priser – få fragten gratis v/køb for over 600 kroner.

Køb dartspil & dart udstyr og tilbehør online, spar penge når du handler hos DartShop.dk over nettet. Bestil i dag og få din bestilling leveret inden for 1-2 hverdage, få leveringen kvit og frit når du handler for mere end 600 kroner.

Ingen kode nødvendigt, gå til tilbud via “Gå til mine rabatter

Ingen kode

Få gratis levering på alle ordre over 600 kr. www.dartshop.dk

Køb kvalitets dartspil og dart udstyr online

Gå til mine rabatter

Gyldig til d. ingen dato sat

Om DartShop.dk

Dartshop.dk er en online webshop, som sælger stort set alt inden for dart udstyr. Siden blev stiftet tilbage i 2008, og mærket som bliver solgt på siden er det anerkendte tyske mærke Bull´s, dette mærke er valgt pga. den høje kvalitet og de fantastiske lave priser. Folkene bag shoppen har et klart mål om, at kunderne skal have en god oplevelse med kvalitets produkter, til faste lave priser og samtidigt vil man besvare eventuelle mails og spørgsmål indenfor 3 timer. Leveringstiden hos dartshop er 1-2 dage, og bestiller du inden kl. 14:00 i hverdagene, så bliver pakket sendt samme dag, og du har altså din dart udstyr dagen efter.

Leveringstid & fragtomkostninger

Hos dartshop forsøger man og give kunderne den bedst mulige service ved, at have en leveringstid på 1-2 hverdage, og samtidigt hvis du får bestilt inden kl. 14:00 så har man sin bestilling dagen efter. Når det kommer til fragt omkostningerne, så er der fri fragt ved køb for mere end 600 kroner, og ellers så ligger fragtomkostningerne fra 25 kroner og opad, alt efter vægten på pakken.

Betaling & sikker e-handel

Man kan hos dartshop.dk benytte sig af betaling via bankoverførelse hvilket man ikke ser på mange andre sider, og ellers kan man benytte Visa / Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard og American express. Lige meget hvilken betalingsmetode du benytter, så bliver der ikke trukket gebyrer eller andet. Dine personlige oplysninger som navn, adresse, email og telefon nummer bliver registeret, og dette har til formål at varen kan blive leveret korrekt til kunden. De mere personlige oplysningerne som CPR konto nr. osv. bliver registeret hos Mangu, og opbevares i 5 år, og efterfølgende bliver de slettet.

Dartshop.dk har E-mærket på deres side, hvilket vil sige at det er en godkendt webshop af de danske myndigheder. Du kan altså trygt handle på siden, fordi du har visheden om at siden løbende bliver kontrolleret af myndighederne, for eventuelle fejl og snyd.

Trustpilot anmeldelser

Dartshop.dk har en fremragende rating hos Trustpilot, de har nemlig en rating på hele 9.6 / 10.0 – hvilket jo ikke kan gøre meget bedre. Der er kommet i kraft af over 600 anmeldelser fra kunder, som har køb og handlet på siden, og læser man kundernes kommentarer så er de klar i mæglet alle sammen, servicen er enorm god ved at man får hurtig svar på sine spørgsmål, og så er kvalitet helt i top og samtidigt så er priserne rigtig lave.

Afslutning

Hvis du er typen der godt kan lide og spille dart, og gerne vil have markedets bedste kvalitets produkter til altid faste lave priser, så tage et smut forbi DartShop i dag og gør en god handel.

Rating 5/5

Sådan handler du:

1. Besøg shoppen på: www.dartshop.dk
2. Vælg en kategori via menuen til venstre.
3. Dernæst klik på det ønskede produkt.
4. Klik efterfølgende på “Læg i kurv“.
5. Klik på “Gå til kurv” og dernæst gå til “Bestil“.
6. Udfyld felterne med dine informationer og klik på “Videre“.
7. Godkend bestilling og gå til “Betaling“.

Sådan:-)

Fordele med dartshop.dk

  • Markedets bedste kvalitet
  • God kundeservice
  • Fantastisk lave priser
  • Hurtig levering
  • Trustpilot rating på 9.6
  • E-mærket webshop
Find vej til DartShop ( Sognevejen 18, 8380 Trige, Danmark )

Find Vej

Dartshop.dk ejes af:
Mangu A/S
Sognevejen 18
8380 Trige
Telefon: +45 86 91 03 00

Telefon åbningstid:
Man – Fre 8.30 – 16.00
CVR-NR: 29211752